- Konu Sahibi Aysequll6138
Var bende gördumBurda silik bi çizgi varmı kızlar ben mi öyle görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var bende gördumBurda silik bi çizgi varmı kızlar ben mi öyle görüyorum
Cok silik ama var canim hadi insallahBurda silik bi çizgi varmı kızlar ben mi öyle görüyorum
3-4 gün sonra bir daha mı yapsam geç döllenme filanmı olmuş olabilr kiCok silik ama var canim hadi insallah
Bana da var gibi geldi ben hep yaptıktan sonra da gelip gidip bakardım hiç görmezdim bu sefer gördümVar bende gördum
Regl ne zamanBana da var gibi geldi ben hep yaptıktan sonra da gelip gidip bakardım hiç görmezdim bu sefer gördüm
Yarin yap artk canim ya da vaktn varsa kan ver3-4 gün sonra bir daha mı yapsam geç döllenme filanmı olmuş olabilr ki
Catlatma iğnesinin üstunden kaç gun geçtiKizlar kan vermek yerine erken gebelik testi yapsam belli olur mu,yada ilacin etkisi varsa yine koyu mu cikar
12 gun gectiCatlatma iğnesinin üstunden kaç gun geçti
Yarın yada ertesi gun idrarda cıkar bence bekle canım bugun yapma ben yaptım ve silik çıktı hala ilacın etkisi geçmemiş12 gun gecti
Tamam canim oyle yapayimYarın yada ertesi gun idrarda cıkar bence bekle canım bugun yapma ben yaptım ve silik çıktı hala ilacın etkisi geçmemiş
3 mayıs canmRegl ne zaman
3 gun var silik de olsa gec dollenmedyse cikma ihtimal yuksek3 mayıs canm
Var canım bende bugün yaptım aynısıBurda silik bi çizgi varmı kızlar ben mi öyle görüyorum
Bulanik olmus netletśirip cekme sansin var mi