- 8 Temmuz 2017
- 12
- 1
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
biraz ara ver canım bende 2 aydan fazla oldu ara vermişim vücudumuz toparlansın biraz hep ilaç hep ilaç iyice şiştimHadi gözün aydın canım o zaman en yakın zamanda hamile kalırsın muhtemelen. Benim 3. Aşılamam da tutmadı bende bıraktım artık cnm
merhaba canım sonuç belli olmuyor ama 12. gün negatifse yine negatif oluyor en iyisi adetin geçmesini beklemekMerhaba bende pko hastasıyım 2 yıldır bebegımız olmuyo hazıran 27de çatlatma iğnesı vuruldum dr. 14 temmuzda gel bakalım dedı kasıklarıma sancı gırıyor hala ve gögüs uclarım agrıyo ama 12.gunum idrar testi yaptıp negatif degisirmi acaba sonuc
geç döllenme olduysa yükselebilirİğneden sonra 12. Gün test sonucum 1.20 yükselme ihtimali Yok değil mi nolur bilgisi olan biri söylesin
Öyle yapıcam canım akışına bırakıcam birazbiraz ara ver canım bende 2 aydan fazla oldu ara vermişim vücudumuz toparlansın biraz hep ilaç hep ilaç iyice şiştim
Bu ilaçlardan dolayı regli gecikmesi yaşamıyoruz sanırım vaktinde olmamızı sağlıyorgeç döllenme olduysa yükselebilir
ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUĞUMA RAGMEN BENİM 5 GÜN GECİKMİŞTİBu ilaçlardan dolayı regli gecikmesi yaşamıyoruz sanırım vaktinde olmamızı sağlıyor
Yumurtalar çatlamazsa kist oluşuyormuş canım adet oyüzden de gecikebilirmiş..Bu ilaçlardan dolayı regli gecikmesi yaşamıyoruz sanırım vaktinde olmamızı sağlıyor
Canım çatlatma ignesinden sonra oluşan kistler zaten adetle beraber atılıyor yada 1 aylık doğum kontrol ilaciyla geçiyor korkma bunun içinYumurtalar çatlamazsa kist oluşuyormuş canım adet oyüzden de gecikebilirmiş..
Ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 10.gün test yaptım negatif tam günümde de adet oldum zaten...
Dün tekrar çatlatma iğnemi vurdurdum...
Ama hiç karın ağrım yok çatlamazsa diye çok korkuyorum
Inşallah kist olmaz canım 36.saat biraz ağrım oldu ama 2 saat sonra geçti sol kasığım ve göğüslerim şişti...Canım çatlatma ignesinden sonra oluşan kistler zaten adetle beraber atılıyor yada 1 aylık doğum kontrol ilaciyla geçiyor korkma bunun için
Benim tek iğneyle iki defa catlamamisti sonra 2 tane birden vuruldum catladiInşallah kist olmaz canım 36.saat biraz ağrım oldu ama 2 saat sonra geçti sol kasığım ve göğüslerim şişti...
4.günum bugün inşallah çatlamıştır...
Şuan hamile misin yoksa canımBenim tek iğneyle iki defa catlamamisti sonra 2 tane birden vuruldum catladi
malesef değilim canım bu ay tekrar tedaviye başlıyorum farklı mı bi tedaviŞuan hamile misin yoksa canım
İyiyim canım tşk ederim. Sen nasılsın .. tedavilerden önce düzensizlik varsa yine gecikebilir. bi kaç gün sonra yine bak test yap. bende doktoruma aşılama yaptırmasını söyleyecem.. bu arada facede polikistikover destek grubu var oraya üye olsana ben orda bi problemim falan olursa soruyorum onlar soruyor güzel bilgilerde alıyoruzSibel nasılsın ben bu ay tedaviyi bıraktım ya üç asilamadan sonra adetim gecikti. İdrar testi yaptım çıkmadı. İlaçlardan filan düzensizlik olur mu yoksa kan testi yaptırayım mi
bu arada arkadasımın dün adeti gecikmişti hemen test al yap dedim yaptı çıkmadı 1 saat sonra da kanda gebelik çıktı. bazen hiç belli olmuyor testlerde cıkmaya biliyor.İyiyim canım tşk ederim. Sen nasılsın .. tedavilerden önce düzensizlik varsa yine gecikebilir. bi kaç gün sonra yine bak test yap. bende doktoruma aşılama yaptırmasını söyleyecem.. bu arada facede polikistikover destek grubu var oraya üye olsana ben orda bi problemim falan olursa soruyorum onlar soruyor güzel bilgilerde alıyoruz
İyiyim cnm teşekkürler. Adet oldum bu arada. 5 gün gecikmeli. Canım o grubu biliyorum ama ben oraya hamilelik belirtileri öle ilgili bir soru sordum amin dalga geçer gibi bir cevap yazdı bende bu kadar hassas bir konuda nasıl dalga gecebiliyorsunuz dedim tartıştık engelledi beni giremiyorum artık. Çok terbiyesizce davrandı cnm. Ama güzel grup her sorunun cevabı var.İyiyim canım tşk ederim. Sen nasılsın .. tedavilerden önce düzensizlik varsa yine gecikebilir. bi kaç gün sonra yine bak test yap. bende doktoruma aşılama yaptırmasını söyleyecem.. bu arada facede polikistikover destek grubu var oraya üye olsana ben orda bi problemim falan olursa soruyorum onlar soruyor güzel bilgilerde alıyoruz
İyiyim cnm teşekkürler. Adet oldum bu arada. 5 gün gecikmeli. Canım o grubu biliyorum ama ben oraya hamilelik belirtileri öle ilgili bir soru sordum amin dalga geçer gibi bir cevap yazdı bende bu kadar hassas bir konuda nasıl dalga gecebiliyorsunuz dedim tartıştık engelledi beni giremiyorum artık. Çok terbiyesizce davrandı cnm. Ama güzel grup her sorunun cevabı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?