• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Canim bende en son 3. Asilamami oldum tutmamisti ya haziran ayında ondan sonra bıraktım. Nisan ayına kadar beklicez akışına bıraktık olmazsa tüp bebeğe gidicez. Yıpratmaya birbirinizi. Vazgeçme cnm imkanın varsa yapılacak herşeyi yap.
Yapacağım canım yılbaşından sonra tekrar tedavi aşılama yapılacak..

aaa cok sevindim cnm gözünaydın. peki özel birşey yaptın mı belirtilerin nelerdi
Hiç bişey yapmadım canım şöyle de düşünüyorum etki etmeyen iğneler sonra ki ay etki etmiş olabilir ama emin değilim.. Belirtim sanki her an adet olacak gibi kaşıklarda sancı vardı başka bişey yoktu. Ama şimdi bulantı iştahsızlık halsizlik var

Hiç bişey yapmadım canım şöyle de düşünüyorum etki etmeyen iğneler sonra ki ay etki etmiş olabilir ama emin değilim.. Belirtim sanki her an adet olacak gibi kaşıklarda sancı vardı başka bişey yoktu. Ama şimdi bulantı iştahsızlık halsizlik var
İnşallah en kısa zamanda senin başına

İnşallah gerek kalmaz sürpriz olur sana da
canım bugun devlet hastanesinde dr a gittim ustten ultrason dan baktı adetin 13. günü yumurta görünmüyor dedi. vajinal bakmadı. bide önceki yapılanlara baktı hersey normal görünüyor dedi yapılacak hersey yapılmış tup bebeğe gidin dedi canım sıkıldı

canım bugun devlet hastanesinde dr a gittim ustten ultrason dan baktı adetin 13. günü yumurta görünmüyor dedi. vajinal bakmadı. bide önceki yapılanlara baktı hersey normal görünüyor dedi yapılacak hersey yapılmış tup bebeğe gidin dedi canım sıkıldı
Bana da öyle demişti aşılama tutmazsa artık tüp bebek diye çok moralim bozulmuştu bi yandan da artık para biriktirelim dedim eşime böyle olmamak derken oldu

Back