- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
- 48
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Doktora gittin mi cnmİlaç kullanmaya gerek kalmadan hastalandım :)) rahim filmi nasıl olacak bilmiyorum ama ya bayrama denk geliyor film zamanı
Bugün çalıştığım hastanede hormon tahlilleri yaptırdım yarın sabahta başka bi doktora muayene olacam sonuçları da götürecem tetkikler normal şükürDoktora gittin mi cnm
Canım sonuçları gösterdim doktora hiç polikistik görüntü yok bu sonuçlarda dedi birazdan usg ile bakacak idrara sıkışıp gel dediDoktora gittin mi cnm
Sonuç ne cnm çok sevindim gozunaydinCanım sonuçları gösterdim doktora hiç polikistik görüntü yok bu sonuçlarda dedi birazdan usg ile bakacak idrara sıkışıp gel dedi
Hormon tahlilleri yaptırmistim onlarda problem yok ama usg ile bakınca kistleri gördü çarşamba günü rahim filmi çekilecem.Sonuc
Sonuç ne cnm çok sevindim gozunaydin
Bende aynı durumdayım canım hormonlar normal sadece görüntü de var. Hatta bu ay görünmedi bile değişebiliyor demekki anestezi li mi cekineceksinHormon tahlilleri yaptırmistim onlarda problem yok ama usg ile bakınca kistleri gördü çarşamba günü rahim filmi çekilecem.
Ewet anestezili acıya dayanıklı değilim :))Bende aynı durumdayım canım hormonlar normal sadece görüntü de var. Hatta bu ay görünmedi bile değişebiliyor demekki anestezi li mi cekineceksin
Çok iyi yapmışsın cnm seni korkutmak istemem ama ben anestezi ile bile çığlık atmıştım.Ewet anestezili acıya dayanıklı değilim :))
Anestezi de bayıltiyorlar ama yaa nasıl yani off korktum bileeÇok iyi yapmışsın cnm seni korkutmak istemem ama ben anestezi ile bile çığlık atmıştım.
Evet canım ilk tedaviydi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. 24 gün oldu darısı başına inşallah :)Hayırlı olsun canım benim.. ilk tedaviyle mi hamile kaldın...
Bende salı günü çatlatma iğnemi vurdurcam...
Amin inşallah canım benim... banada dua et lütfen... bugün iğnemin 7.günü... iğnen olduktan sonraki belirtilerin neler anlatır mısın biraz??Evet canım ilk tedaviydi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. 24 gün oldu darısı başına inşallah :)
Evet canım ilk tedaviydi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. 24 gün oldu darısı başına inşallah :)[/QUOT
Anestezi de bayıltiyorlar ama yaa nasıl yani off korktum bilee[/QUOTE
Hafif dozda vermişler cnm ama kişiden kişiye göre değişir rahat ol sen
Merhaba canım onun belli bi zamanı yok diye biliyorum gıda takviyesi folik asit olduğu için. ben 20 gündür kullanıyorum.Merhaba Haziran'ın 28inde çatlama iğnesi vuruldum. 1 hafta var reglime inofolic kullansam yararı olur mu ? Bilgisi olan biri var mı ?
Hadi gözün aydın canım o zaman en yakın zamanda hamile kalırsın muhtemelen. Benim 3. Aşılamam da tutmadı bende bıraktım artık cnmzeyno nerelerdesinn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?