Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Ya teyzem çok soruyor etrafımda da kullanan kimse yok sana sormak istedim memnun musun markası ne
Evet çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum ben, sigarayı bununla bırakabildim ve sigara içtiğim zamandan çok çok sağlıklıyımmm. Iqos terea olarak geçiyor sigarası, makinası da ıqos iluma ama tr de satışı yasak yurtdışından getirttiriliyor

Tamam canm çok sagol bi bakayım nerde var satışı

Oldun mi adet

Kkanka test yapsana belki hamilesindir doktorunla konuştun mu normal mi
Canım zaten 14. Gün kan 0.20 çıktı, bence giç yok öyle bir ihtimal. Doktor da şöyle söyledi; 14. Gün kan testi negatifse regl olmayı bekleyeceksin, 14 gün daha olmazsan tekrar kan teati verip negatifse geleceksin dedi

İğneden sonra 17. gün oldum ben gelir canım birkaç güne

Ayy gelsin artık, balon gibiyim bu sitede okudum 20-25 gün bile uzayanlar olmuş, inşallah o kadar sürmez
Ayy inşallah o kadar sürmez de bir an önce gelir iğneyi bir gün arayla vurulduk ben yarın baslicam çalışmaya.sen adet olmadın soğan suyu maydanoz suyu mu içsen acaba için temizlensin

Ayy inşallah o kadar sürmez de bir an önce gelir iğneyi bir gün arayla vurulduk ben yarın baslicam çalışmaya.sen adet olmadın soğan suyu maydanoz suyu mu içsen acaba için temizlensin
Olabilir canım maydanoz suyu yapayım, hem spor yapıyorum ödem attırır iyi olur

Olabilir canım maydanoz suyu yapayım, hem spor yapıyorum ödem attırır iyi olur
Gecen arkadaşım kekik çay çok etkili dedi sakinleştirme özelliğide var benim bur arkadaşm 3 ayda bir oluyor düşün yani kekik çayını ictimi iki güne sokukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…