Ya teyzem çok soruyor etrafımda da kullanan kimse yok sana sormak istedim memnun musun markası neEvet canım ıqos kullanıyorum, buharlılardan değil
Evet çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum ben, sigarayı bununla bırakabildim ve sigara içtiğim zamandan çok çok sağlıklıyımmm. Iqos terea olarak geçiyor sigarası, makinası da ıqos iluma ama tr de satışı yasak yurtdışından getirttiriliyorYa teyzem çok soruyor etrafımda da kullanan kimse yok sana sormak istedim memnun musun markası ne
Aynen çok şükür canım rabbim her isteyene nasip etsin tez zamandaBak çok şükür senin bir tanede olsa var o sebeple moralini bozma bir kere oldunyine olur
Tamam canm çok sagol bi bakayım nerde var satışıEvet çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum ben, sigarayı bununla bırakabildim ve sigara içtiğim zamandan çok çok sağlıklıyımmm. Iqos terea olarak geçiyor sigarası, makinası da ıqos iluma ama tr de satışı yasak yurtdışından getirttiriliyor
Oldun mi adetEvet çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum ben, sigarayı bununla bırakabildim ve sigara içtiğim zamandan çok çok sağlıklıyımmm. Iqos terea olarak geçiyor sigarası, makinası da ıqos iluma ama tr de satışı yasak yurtdışından getirttiriliyor
Yok canım olmadım, 16. Gün bugün ama hiç olacak gibi de değilimOldun mi adet
Yurt dışında var. Türkiyede de kargo yapan kişiler var, 10 paketi 1700-1800 civarı fiyatlarTamam canm çok sagol bi bakayım nerde var satışı
10 paket ne kadar süre gidiyor acabaYurt dışında var. Türkiyede de kargo yapan kişiler var, 10 paketi 1700-1800 civarı fiyatlar
Kkanka test yapsana belki hamilesindir doktorunla konuştun mu normal miYok canım olmadım, 16. Gün bugün ama hiç olacak gibi de değilim
Canım zaten 14. Gün kan 0.20 çıktı, bence giç yok öyle bir ihtimal. Doktor da şöyle söyledi; 14. Gün kan testi negatifse regl olmayı bekleyeceksin, 14 gün daha olmazsan tekrar kan teati verip negatifse geleceksin dediKkanka test yapsana belki hamilesindir doktorunla konuştun mu normal mi
Ne kadar içtiğine bağlı, ben günde 1 paket içiyorum mesela10 paket ne kadar süre gidiyor acaba
İğneden sonra 17. gün oldum ben gelir canım birkaç güneCanım zaten 14. Gün kan 0.20 çıktı, bence giç yok öyle bir ihtimal. Doktor da şöyle söyledi; 14. Gün kan testi negatifse regl olmayı bekleyeceksin, 14 gün daha olmazsan tekrar kan teati verip negatifse geleceksin dedi
Ayy gelsin artık, balon gibiyimİğneden sonra 17. gün oldum ben gelir canım birkaç güne
Evett olamadıkça şişiyor insan gerçekten inşallah canımAyy gelsin artık, balon gibiyimbu sitede okudum 20-25 gün bile uzayanlar olmuş, inşallah o kadar sürmez
2 günde bi Paket kullanıyorNe kadar içtiğine bağlı, ben günde 1 paket içiyorum mesela
Ayy inşallah o kadar sürmez de bir an önce gelir iğneyi bir gün arayla vurulduk ben yarın baslicam çalışmaya.sen adet olmadın soğan suyu maydanoz suyu mu içsen acaba için temizlensinAyy gelsin artık, balon gibiyimbu sitede okudum 20-25 gün bile uzayanlar olmuş, inşallah o kadar sürmez
Olabilir canım maydanoz suyu yapayım, hem spor yapıyorum ödem attırır iyi olurAyy inşallah o kadar sürmez de bir an önce gelir iğneyi bir gün arayla vurulduk ben yarın baslicam çalışmaya.sen adet olmadın soğan suyu maydanoz suyu mu içsen acaba için temizlensin
Hahhahah bi taşla iki kuş oda guzelOlabilir canım maydanoz suyu yapayım, hem spor yapıyorum ödem attırır iyi olur
Gecen arkadaşım kekik çay çok etkili dedi sakinleştirme özelliğide var benim bur arkadaşm 3 ayda bir oluyor düşün yani kekik çayını ictimi iki güne sokukuyorOlabilir canım maydanoz suyu yapayım, hem spor yapıyorum ödem attırır iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?