Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Ohh ne güzell herşey yolunda, tertemiz çıkmış sevindim bu ay dinlen, kafanı rahat tutmaya çalış bende çok strese gitmemeye çalışacağım. Regl olmayı bekliyorum bende 3. Günü gideceğim bakalım, bu ay da klomen ve iğne uygularsa bu sefer testle takip etmeyeceğim emi çok strese soktu, neredeyse 13 gün boyunca çizgi çıktı görmüş olduk. 14 gün bekleyip kan vereceğim bu sefer. Kafamıza çok takıyoruz ve süreci çok etkiliyoruz. Ama doktor çokok önemli, kesinlikle güveneceğin bir doktor bulmalısın

Aynen insan testle takip edince daha çok stres yapıyor sayende en azından 13 kadar iğne etkisi olduğunu öğrendik. Ama sana tavsiyem hsg yaptır çünkü kanalın tikaliysa açılır en azından bu sefer klomen + iğne etkisi eder. Yaptirmalisin bir iğne bile nasıl alt üst etti bizi

Yumurta gelişimi bu ay iyi değilmiş kızlar fazla yormayalım bunalt ara verelim diğer ay başlayalım dedi 3 ayımız değil 2 ayımız olarak devam edicez dedi ilk ay normal catlama olmamışyı çünkü

2 ay daha tutmaz ise aşılama yaparız dedide bizim aşılamaya gücüm yetmez ve ben tedavileri çok zor yaptırırım

İlk gebeliğim de bu doktorla birlikte tedavi ile olmultu ıkıncı içinde ona başvurduk çok memnunum ben doktorumdan iğnenin muadili varmış bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…