Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Bu kullandığınız ilaçlar ne için

Ayy hadi inşallah güzel haberlerle beni haberdar et kaç yumurtan oluşmuş kist olmamıştır insallah
Canım henüz reglimin 3. Günü o yüzden yumurta oluşumuna haftaya bakacak, rezervler için çok iyi dedi. Geçen ay olan 3 yumurta çatlamış ve atılmış, rahim de istediğimiz inceliğe dönmüş dedi. Bu ay klomen vermedi, klomen yerine bu ay famara deneyeceğiz dedi, yarın başlayacağım sabah akşam 5 gün içeceğim. Yumurtalarım biraz geç büyüdüğü için haftaya perşeöbe çağırdı iğne için. İstediği boyuttaysa iğne yapacak yine

Anladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsun

Anladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsun
Benim doktorumun kendi elimde var iğne, direk muayenehanede yapıyor. Geçen sefer de öyle yaptı. 1200 lira bir ücret alıyor, hemşiresi yapıyor iğneyi

Senin kullandığın takviyeden söyledim bu gün gidip alicam
Ben birde bir kür hazırladım, yarın başlayacağım. 300 gr kuru inciri 2,3 dilime dilimleyip yarım kg lik kavanoza doldurdum. Üstünü de tam kapatacak kadar saf zeytinyağı doldurup kapatıp karanlık nemsiz bir yerde 3-4 gün bekletiyorsun. Sende, eşinde hergün 2 dilim tüketiyorsun baya faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…