Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Aa eksik oldu, benim göğüs ucu hassasiyetim var 2-3 gündür ama renk değişimi yok. Ama buna da belirti diyemeyiz çünkü her regl döneimde ovulasyondan itibaren başlar hassasiyet bende regle kadar artarak devam eder. Ben her ay regl öncesi o kadar bütün semptomları yaşıyorum ki zaten, hamilelik belirtisi arasan hepsini bende bulabilirsin

İnşallah hamilesindir baksana egerki öyleyse sakın ol stres yapma ağır kaldırma buna pazar poşetide dahil belki şuan yerleşme oluyordur acaba yerleşme kanaması yaşayan oldu mu iğnenin etkisinin bu kadar uzun olması normal mi acaba ?

Beslenmeme dikkat ediyorum eğer hamileysek diye. Ama sigara içiyorum heets elektronik olan. Hamile olduğumu da hiç sanmıyorum canım, benim bunlar refl belirtilerimde oluyor çünlü ama tabi inşallah hamileyizdir yerleşme kanaması herkes yaşamıyormuş, olmayadabiliyormuş. Ama iğne sonrası nasıl oluyor onu bilmiyorum

Elektronik sigara kadar zararlı mı bilmiyorum ama ben sigara içilen ortamda bile durmuyorum içiyordum arada . Beslenme çok önemli özellikle yumurtlama gününde bol bol protein vitamin kuru incir üzüm yani kendimize bebek gibi bakicaz bebeklerimiz olcak

Hamileliğimi görene kadar sigarayı bırakamam ben. Çok çok daha fazla strese girerim. Sözde bu içtiğim heets aigaralar baya az zarar olarak ama met bilemiyorum tabi.

Aynı söylemiş doktorlarımız. Benimde iğneden sonraki günden sayarak 14 gün dedi
Akşam eve gidince test yapicam eger cift çizgi çıkarsa iğne etkisi ama çıkmazsa adet olucam demektir. Artık dizlerime indi ağrı çünkü.

Akşam eve gidince test yapicam eger cift çizgi çıkarsa iğne etkisi ama çıkmazsa adet olucam demektir. Artık dizlerime indi ağrı çünkü.
Ayyyy hadi inşallah çift çıkar heyecanlandımmm ama tek çıkarsa da negatif demek olmuyor bazen 14. Günde pozitife dönüyor. Ayy inşallah bebek ağrısıdır hepsi

Ayyyy hadi inşallah çift çıkar heyecanlandımmm ama tek çıkarsa da negatif demek olmuyor bazen 14. Günde pozitife dönüyor. Ayy inşallah bebek ağrısıdır hepsi
İnşallah canm benim çok heyecanlandım bende daha 10. Gün ama yinede tereddütte kalmaktan iyidir

Hemen haberini bekliyorum senden ama moral bızma negatifse bile erken daha öyle düşünerek yap testini
Yok dediğin gibi erken daha hem Allah büyük varsa kısmeti olur yoksa ne diyim bismillah diyelim hayırlısı artık

Belirgin bi şekilde cift çizgi çıkmadı kısmet değilmiş daha var ama zannetmiyorum pozitife dönsün
Kuşum günlerdir bu sitedeki yazıları okuyorum, negatif gidip 14.-15. Gün çıkan çooook varr. En azından sıfırlandığını görmüş oldun iğnenin etkisinin. Sonra çizgi çıkınca tereddütte kalmamış olacaksın

Bu arada ben günlerdir test yapıp takip ediyorum iğne etkisini, bugüne kadar kaset testte de çok silik bir çizgi çıkıyorsu. Ama bugün hiçbir şey çıkmadı kasette. Erken gebelik testinde silik çizgi devam ediyor. Erken gebelik ile bakmak daha güvenli sanırım belli bir aşamaya kadar

Gerçekten mi bak heves yaptım şimdi bende takip ediyorum ama hiç denk gelmedim iğnenin etkisi geçenleri biliyorum ama negatif görüp pozitife dönenin görmemiştim. Ayy inşallah birde pazartesi yapicam eğer adet gormezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…