Pek öyle biley gibi değil garip ama inşallah öyledir. İnşallah hepimizin bebişleri tutunsunlarİnşallah seninki tutuma ağrısıdır
Hahahah vay kocanın haline şuanHasta olduğunun belirtileri çıktı ya onu cig cig yiyesim geldio kadar sinir oldum. Evet ilk tedavim haklısın çokta doğru ama yaklaşık 6 aydir deli gibi yumurta takibi yapıp kendimle beraber eşimde hirpaliyorum. Ama bence benim yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmeden catliyorlar bu neden her ay düzenli adet oluyorum ama hamile kalamıyorum. Allahim herkesin yuvasını senlerdirsin onların işi çok daha zor helal olsun Allah sabır veriyor.
Kuzum doktor klomen vermişti olursa iç diye ancak bu ay ramazan diye ara vereceğim gelecek ay bayramdan sonra tedaviye devam ederimOlsun canım sağlık olsun. 2. Ay, hatta sonra 3. Ay iğnede şans çok daha fazla artıyor. Bu ay olmadıysa da kendimizi üzmeden devam edeceğiz. Belki iğne yapıyordur bilemedim,ilk iğnem olduğu için birşey diyemiyorum.
Bence canım belirti aramakla yorma kendini belirtisiz de bebiş olabiliyor. Ben geçen ay tamoksıfen ve iğne kullandım 20 ml iki yumurta ile 17.gün regl oldum. Ve belirti olarak da vardı özellikle son gün göğüs ucu hassasiyeti yaşadım ve hıc yaşamam normalde dedim galiba var ama regl oldum maalesefOfff sormaa yaaa. Bende hiçbir değişiklik de yok vücudumda göğsümde, akıntıda. Öyle heyecanla bekliyorum belirti olsun diye
Olsun canım biraz dinlenmiş olursun, sporına da devam et güzel beslen bu ay. Bir sonraki ay güzel haberler olsun inşallahKuzum doktor klomen vermişti olursa iç diye ancak bu ay ramazan diye ara vereceğim gelecek ay bayramdan sonra tedaviye devam ederim
İnşallah kuzum. Benimde karbonhidratı hayatımdan çıkarmam lazım onlar beni çok sisirdi ama sabahları uyanınca birkaç gündür göbeğim daha inik önceden daha şişkin kalkardim hemen etki ediyor inşallah devam ederiz bıkmadan kuzumOlsun canım biraz dinlenmiş olursun, sporına da devam et güzel beslen bu ay. Bir sonraki ay güzel haberler olsun inşallahbeslenmem berbattır, 2 aydır düzene soktum , alkolü abartmıştım onu azalttım, spora başlayacağım yarın. Hep beraber sağlıklı yaşama geçelim
Hayırlısı olsun canım benim de negatif regl bekliyorumBen bugün regl oldum kızlar ama çok ağrım var iğneden dolayı mı yoksa yumurtam çok büyüktü ondan mı bilmiyorum
Ayy iyi hadi hemen görmeye başlamışsın değişimi, bir 10 kilo verirsek şampiyonuz artıkİnşallah kuzum. Benimde karbonhidratı hayatımdan çıkarmam lazım onlar beni çok sisirdi ama sabahları uyanınca birkaç gündür göbeğim daha inik önceden daha şişkin kalkardim hemen etki ediyor inşallah devam ederiz bıkmadan kuzum
Kistleşme olabilir adetle atılır muhtemelenBen bugün regl oldum kızlar ama çok ağrım var iğneden dolayı mı yoksa yumurtam çok büyüktü ondan mı bilmiyorum
Tüplerde yapışıklık yapabiliyor ben rahim filmi çektirdim ondan dolayı tüplerim açık ama bende gebelik elde edemedim. Yani nasip birazda benim çevremde 6 cm çikolata kistiyle ilk ayda hamile kalan arkadaşım var doğumda çikolata kisti olduğunu öğrenenler var. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahHer iki tarafta da 2 cm. Doktor bi şey demedi ama araştırdığımda makalelerde falan endometriozisi olan kadınların gebelik şansı %2 falan diyo bilmiyorum ya
Çok stresli ya bende öyleydim. Bu ay kendi haline bıraktım ama yine hep stres devamBu gün 9. Günüm günler hiç geçmiyor 5 gün koydum Normal dongume
Kiloya razıyım yaa yeter ki hamile kalalımAyy iyi hadi hemen görmeye başlamışsın değişimi, bir 10 kilo verirsek şampiyonuz artıkhamile kaldığımızda da çok alacağız çünkü
İnşallah atılır varsaKistleşme olabilir adetle atılır muhtemelen
Kullandığımız ilaçlar kist yapabiliyor malesef bende de oldu. Genellikle atılıyor adetleİnşallah atılır varsa
Doğru haklısınKiloya razıyım yaa yeter ki hamile kalalım
Evet bende çektirdim çok şükür tüplerim açık ama yine de olmuyor işte…Tüplerde yapışıklık yapabiliyor ben rahim filmi çektirdim ondan dolayı tüplerim açık ama bende gebelik elde edemedim. Yani nasip birazda benim çevremde 6 cm çikolata kistiyle ilk ayda hamile kalan arkadaşım var doğumda çikolata kisti olduğunu öğrenenler var. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inşallahKullandığımız ilaçlar kist yapabiliyor malesef bende de oldu. Genellikle atılıyor adetle
Evet kuzum bugün yapmadım spor ilk günüm diye pek halim yok sıcak su torbasına yapışık geziyorum o yüzden yarın devammDoğru haklısınama çok kilo almışız hamilelikte heryerimi ağrıyacak, yerimizden doğrulamayacağız, fit olmak lazım biraz da olsa
Pööff benimde çok ağrılı geçer anlıyorum. Olsun 1 günden birşey olmaz. Yarın devamEvet kuzum bugün yapmadım spor ilk günüm diye pek halim yok sıcak su torbasına yapışık geziyorum o yüzden yarın devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?