İnşallah canımm , pek ümitli değilim bu aydan ama haber veririm tabikiAynen öyle kuzumArtık senden güzel haberler bekliyorum inşallah
Sizinle aynı gün iğne vurmuştuk sanırım. Test yaptınız mı ? Benim bugün negatife döndü test. Bakalım pozitife de dönecek miNe zaman belli olur acaba tam anlamıyla kan mı vereceksiniz 14.gün
Kaçıncı gün döndü negatife?Sizinle aynı gün iğne vurmuştuk sanırım. Test yaptınız mı ? Benim bugün negatife döndü test. Bakalım pozitife de dönecek mi
Ben hiiç test yapmadım nasipse 14üncü yada 15inci günde yapacağımSizinle aynı gün iğne vurmuştuk sanırım. Test yaptınız mı ? Benim bugün negatife döndü test. Bakalım pozitife de dönecek mi
Önümüzdeki ay tedavi surecindeyken 5 gün izin alırım çok koşturma yaptım. Canm sen çalışıyormusun. Çalışan arkadaşlar akıl verebilir mi nasıl yetisiyorsunuz herseye esim yardımcı oluyor ama çok değil hicin azı seklindeHahahah vay kocanın haline şuanbende 7 aydır korunmuyorum ama olmadı bizim de. Yumurta takipleri de yaptım, her ay bin türlü stres. Zaten birlikte olmak da görevleşiyor, aşkla yatağa girdiğin adamla zoraki ilişki süreci oluyor bazen, çok sinir bozucu seni çok iyi anlıyorum. Ama ilk aymız gibi düşün bunu, tedaviye yeni başladık daha 1 hafta oldu birkaç aya güzel sonuçlar alacağız çok inanıyorum
Stres olmadan olmuyor ki ya kafanı bedenini sürekli meşgul edicen müziktir çalışmaktır istersen iste evdeysen evde düşünmemeye calisican anca öyle bende senin gibiyim ama bu kararı aldimÇok stresli ya bende öyleydim. Bu ay kendi haline bıraktım ama yine hep stres devamEn büyük hatamız stresimiz bence
Çalışıyorum canım ama bizim kendi iş yerimiz, eşimle beraber çalışıyoruz. Daha dün akşam dır dır yedim bende kocamı hiçbir ev işine elini sürmediği içinÖnümüzdeki ay tedavi surecindeyken 5 gün izin alırım çok koşturma yaptım. Canm sen çalışıyormusun. Çalışan arkadaşlar akıl verebilir mi nasıl yetisiyorsunuz herseye esim yardımcı oluyor ama çok değil hicin azı seklinde
Bende öyle düşünüyorum biraz borcumuz var bitsin ondan sonra çünkü çok bedenimi hirpaliyorum halbuki rahim soğukluğu die bi durun varmış hani soguk aldığımızda adetlerimiz sancılı geçiyor ya işte bundan dolayı rahime giden ince damarlarda kan akışı zayifliyormus. İşin kötüsü o ya esim evin tek çocuğu kayinpederim vefat etmiş küçükken kayinvaldemde çocuk felci gecirdiginden esim bir kadın inceliği gibi bütün işleri yapabilme kapasitesi var yemek yapma kapasitesi var ama asla yapar mı yapmazÇalışıyorum canım ama bizim kendi iş yerimiz, eşimle beraber çalışıyoruz. Daha dün akşam dır dır yedim bende kocamı hiçbir ev işine elini sürmediği içiniş yerinde kılı kırk yaran yerde zerre çöp bıraktırmayan aynı adam, evde çöpünü bile atmıyor. Hiçin azı bile değil bir ablamız var ayda bir gelip genel temizliyor sağ olsun, ama onun dışında her iş bende
Canm bu arada yaptin mi testi ? Benim Bu gün 10. GünumÇalışıyorum canım ama bizim kendi iş yerimiz, eşimle beraber çalışıyoruz. Daha dün akşam dır dır yedim bende kocamı hiçbir ev işine elini sürmediği içiniş yerinde kılı kırk yaran yerde zerre çöp bıraktırmayan aynı adam, evde çöpünü bile atmıyor. Hiçin azı bile değil bir ablamız var ayda bir gelip genel temizliyor sağ olsun, ama onun dışında her iş bende
Canım ben iğnenin 4. Gününden beri her gün erken gebelik testi yapıyorum, hepsini yükledim buraya da. Bugün iğnenin 8. Günü, test silik 2. Çizgi devam ediyor, ne zaman tam silinecek onu merak ediyorum. Fotosunu ekledim bugünkü testin. Bende hiç akıntı yok denecek kadar az, kasık ağrılarım var ara ara özellikle sağ tarafta. Onun dışında da hiçbir belirti yaşamıyorum. Genelde yoğun akıntısı olanlar hamile olduklarını öğrendiler, o yüzden bu aydan ümidimi kestim birazCanm bu arada yaptin mi testi ? Benim Bu gün 10. Günum
O kadar benzer ki durımumız, benim eşim de hayatı boyunca herşeyini hep kendisi yapmış bir adam. Annesinin evi dahil bu duruma hep yardımcı olmuş her şeye, ama gel gör ki bizim evimizde elini bile kıpırdatmaz. En fazla yemek masalarımızı toplamama yardım eder ama sadece bu kadar. Çıkardığı her şeyi aynı yerde bırakır, dağınık bırakır oturduğu kalktığı yeri ve daha birçok şeyBende öyle düşünüyorum biraz borcumuz var bitsin ondan sonra çünkü çok bedenimi hirpaliyorum halbuki rahim soğukluğu die bi durun varmış hani soguk aldığımızda adetlerimiz sancılı geçiyor ya işte bundan dolayı rahime giden ince damarlarda kan akışı zayifliyormus. İşin kötüsü o ya esim evin tek çocuğu kayinpederim vefat etmiş küçükken kayinvaldemde çocuk felci gecirdiginden esim bir kadın inceliği gibi bütün işleri yapabilme kapasitesi var yemek yapma kapasitesi var ama asla yapar mı yapmazsadece adet günlerinde 1 gün idare ediliyorum hicin azı bu demek çalışınca insan yetisemiyo hiç biseye kendime çok geç kalıyorum.
Biliyorum seni takip ediyorum. Herkesin vücudu ayrı inşallah cift çizgi 6 7 gün kadar devam eder bendede tık yok aksine sivilcem ve saçlarımda yaglanmada oldu tam adet belirtileri oluyorda goguslerde ve akintida tık yok her ay olurdum bu ay olmadım aksine.Canım ben iğnenin 4. Gününden beri her gün erken gebelik testi yapıyorum, hepsini yükledim buraya da. Bugün iğnenin 8. Günü, test silik 2. Çizgi devam ediyor, ne zaman tam silinecek onu merak ediyorum. Fotosunu ekledim bugünkü testin. Bende hiç akıntı yok denecek kadar az, kasık ağrılarım var ara ara özellikle sağ tarafta. Onun dışında da hiçbir belirti yaşamıyorum. Genelde yoğun akıntısı olanlar hamile olduklarını öğrendiler, o yüzden bu aydan ümidimi kestim biraz
Bebek kadar tatlı değillerO kadar benzer ki durımumız, benim eşim de hayatı boyunca herşeyini hep kendisi yapmış bir adam. Annesinin evi dahil bu duruma hep yardımcı olmuş her şeye, ama gel gör ki bizim evimizde elini bile kıpırdatmaz. En fazla yemek masalarımızı toplamama yardım eder ama sadece bu kadar. Çıkardığı her şeyi aynı yerde bırakır, dağınık bırakır oturduğu kalktığı yeri ve daha birçok şeybiz deliyiz galiba birer çocuğumız varmış aslında yazarken fark ettim, birde yenisini istiyoruz
Yani bilemiyorum hem stres yapmamaya çalışıyorum daha ilk bu ay, 2. Ve 3. Ay şansımız daha yüksek olacak diye hem de stres yapıyorum.. benimde ovülasyonda başlarsı az az akıntılarım adet yaklaştıkça artarsı ama bu ay o da yok. İğne hala silik çıkıyor ya bende, büyük ihtimal ara ara kasık ağrılarımı da o yapıyor bence. Senin 10 gün oldu, az kaldıBiliyorum seni takip ediyorum. Herkesin vücudu ayrı inşallah cift çizgi 6 7 gün kadar devam eder bendede tık yok aksine sivilcem ve saçlarımda yaglanmada oldu tam adet belirtileri oluyorda goguslerde ve akintida tık yok her ay olurdum bu ay olmadım aksine.
Korkuyorum test yapmaya cuma adet günüm o güne kadar duruyorum. Ama seninde dediğin gibi ilk tedavimiz biraz daha yeniyiz burda tutan arkadaşlar kullandıkları yöntemleri bizimle paylaşsalar daha bilinçli oluruz
10. Gün döndüKaçıncı gün döndü negatife?
Yok hiç bisey yapmadım hamilelik belirtileri yerini adet belirtileri alınca içimdeki istekte gitti hevesle birde artık kasıklarım agrimiyor rahmine indi ağrı karnım ağrıyor sadece.Yani bilemiyorum hem stres yapmamaya çalışıyorum daha ilk bu ay, 2. Ve 3. Ay şansımız daha yüksek olacak diye hem de stres yapıyorum.. benimde ovülasyonda başlarsı az az akıntılarım adet yaklaştıkça artarsı ama bu ay o da yok. İğne hala silik çıkıyor ya bende, büyük ihtimal ara ara kasık ağrılarımı da o yapıyor bence. Senin 10 gün oldu, az kaldı14. Gün kan verecek misin? Daha hiç test yapmadın dimi sen evde?
Ama zaten benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla adet ve hamilelik belirtileri aynı oluyormuş. Aırt edici pek birşey olmuyormuş aynı ağrılar, aynı hassasiyet vs. O yüzden 14. Gün kan verip sonucu görene kadar umut devam ediyor. Bende hamile olduğumu düşünmüyorum şu akıntıya takıldım o da ayrıYok hiç bisey yapmadım hamilelik belirtileri yerini adet belirtileri alınca içimdeki istekte gitti hevesle birde artık kasıklarım agrimiyor rahmine indi ağrı karnım ağrıyor sadece.
Gel bide bana sor bu 4 gün 4 ay gibi bi türlü geçmiyor günler
Şuan 11. Gününüz mü sizin?10. Gün döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?