• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Su tükettiğin için idrar yoluyla atmış vücudundan. 4. Gune kadar zaten yumurta catlamistir. Çatlayan yumurtanın ömrü 24 saat zaten o yüzden kendini tedirgin etme bence normal bir durum
Evet çatlamıştır muhtemelen. Ben ne zaman sıdırlanacak etkisi onu merak ettim o yüzden testle baktım bugün. Birkaç gün daha bakacağım bakalım.

merhaba bende ovıtrelle iğnesi arıyorum hangi şehirde hangi eczaneden buldunuz acaba yardımcı olur musunuz
Izmirde park yaşam eczanesinde ama çok zor buldum ben birde akhisar eczanesi varmış yine izmirde oda getiriyormuş aradım onuda bulursan benden bulursun demişti ama ona gerek kalmadan park yaşamda bayan arkadaş buldu bana

Izmirde park yaşam eczanesinde ama çok zor buldum ben birde akhisar eczanesi varmış yine izmirde oda getiriyormuş aradım onuda bulursan benden bulursun demişti ama ona gerek kalmadan park yaşamda bayan arkadaş buldu bana
Bende izmirdeyim çok zor buldum her yeri gezdim aradım en son mendereste buldum

Bende izmirdeyim çok zor buldum her yeri gezdim aradım en son mendereste buldum
Evet maalesef izmir gibi buyuksehirde bulmak bile bu kadar ugrastiriciysa Allah herkesin yardımcısı olsun firmadan kaynaklı bir durum cimerede yazdım ama bisey cikmadi

Evet çatlamıştır muhtemelen. Ben ne zaman sıdırlanacak etkisi onu merak ettim o yüzden testle baktım bugün. Birkaç gün daha bakacağım bakalım.
Benim testlerim bitti yoksa bende takip edecektim. Sipariş verdimde gelene kadar kasık ağrısından alincam gibi. Hayırlısı hakkımızda

çok teşekkür ederim çok zor bulması
Rica ederim canm maalesef aşırı zor soguk Zincir bi ürün olduğu için firma depolara 2 yada 3 tane gönderiyor. İlaç firmalarinida aradim as ve Selçuk ilaç firmasıydi kişiye bilgi vermiyoruz ama eczaneniz ararsa bilgi veririz dedi bende eczaneme söyledim oylelikle 2 haftada 1 tane buldum

merhaba bende ovıtrelle iğnesi arıyorum hangi şehirde hangi eczaneden buldunuz acaba yardımcı olur musunuz
Ben Bursa da ecemnaz eczanesinde bulmuştum ama onlar da gelince haber vermişlerdi bana. Ellerinde 1 adet vardı ben almıştım. 1 ay sonraki tedavi için aldım beklettim dolapta. Ama başka hiçbir eczanede yoktu Bursa da.

Benim testlerim bitti yoksa bende takip edecektim. Sipariş verdimde gelene kadar kasık ağrısından alincam gibi. Hayırlısı hakkımızda
İğne sonrası 5. Gün erken gebelik testim böyle, hala iğne etkisi devam

Eklentiler

• IMG_2753.webp
    IMG_2753.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlaar iğne sonrası 13.günüm test yapsam mı acaba? Negatifi görmekten korktuğum için yapamıyorum

Kızlaar iğne sonrası 13.günüm test yapsam mı acaba? Negatifi görmekten korktuğum için yapamıyorum
Tabi kii yap erken gebelik testi😍 negatifse de negatiftir zaten eninde sonunda üzecek. Ben çok sabırsızım yapıyorum hep😬

Ara ara hafif oluyor, sen nasılsın
Benimde ara ara geliyor ama sanki hemen adet olacak misim gibi bi agri artık rahim kısmına doğru indi çok tedirginim bu durumunda inşallah olmam ama olacaksamda olayım durumdayim

B-good marka varmı 3 gün kala orucluyum bıde az bi idrarla

Eklentiler

• IMG_2720.webp
    IMG_2720.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 14
Benimde ara ara geliyor ama sanki hemen adet olacak misim gibi bi agri artık rahim kısmına doğru indi çok tedirginim bu durumunda inşallah olmam ama olacaksamda olayım durumdayim
Ama biz seninle aynı zamanlarda olmamış mıydık iğneyi? Ben 25 sen 24 şubat feğil miydi? Regl için çok erken henüz, yani benim için öyle. Kasık ağrın yoğun mu? Bende de var ama ara ara hafif hafif giriyor bir sağ bir sol ama daha çok sağ

Back