• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Erken gebelik testi yok mu elinde canom? Sabah ilk idrarla bir bak, megatif çıkarsa her sabah bakmaya devam edersin

Kızlar birşey sorcam regli tarihi olarak neyi baz alcaz benim adetim bittikten sonra ilaç kullandım ve 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Eski regli tarihime göre mi düşünmem gerekiyo yumurtlamam falan hep öne alındı çünkü ilaçla

Kızlar size bisey diyim mi bence bu doktorlar bize iliski günün eksik söylüyor nasıl diceksiniz iğneyi vurulduk. Vuruldugumuz günden 1 gün önce ve 36 saat boyunca iliski olmalı zaten sperm kadın üreme alanında 3 gün yaşıyor 36 saat sonrasında yumurta çatladı çatlayan yumurta 24 ila 48 saat içine kadar yaşayabiliyor ya bu suredede iliski olmalı tamamdır yani sizi bilmiyorum ama benim ilk deneyimim olduğu için doktorumda çok iyi değildi tam anlatamadı bana ona sordum hocam 12 yada 24 saat dilimlerinde olsun mu dedim yok 36 saat sonra da 1 hafta gün aşırı dedi yani yaptığım araştırmaya göre sanki olma ihtimali düşürdüm. Sonra diyorum kısmet nasip olursa kimse önüne geçemez insanlar tek gecede ilk gecede gebe kalıyor. Geçenlerde gebelik animasyonu izledim ne kadar zor nasıl meşakkatli 300 milyon spermde 1 tanesi dolleyemiyorsa vardır vakti diyorum. her nasip vaktine esirdir her vakit çabaya bağlıdır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Kızlar size bisey diyim mi bence bu doktorlar bize iliski günün eksik söylüyor nasıl diceksiniz iğneyi vurulduk. Vuruldugumuz günden 1 gün önce ve 36 saat boyunca iliski olmalı zaten sperm kadın üreme alanında 3 gün yaşıyor 36 saat sonrasında yumurta çatladı çatlayan yumurta 24 ila 48 saat içine kadar yaşayabiliyor ya bu suredede iliski olmalı tamamdır yani sizi bilmiyorum ama benim ilk deneyimim olduğu için doktorumda çok iyi değildi tam anlatamadı bana ona sordum hocam 12 yada 24 saat dilimlerinde olsun mu dedim yok 36 saat sonra da 1 hafta gün aşırı dedi yani yaptığım araştırmaya göre sanki olma ihtimali düşürdüm. Sonra diyorum kısmet nasip olursa kimse önüne geçemez insanlar tek gecede ilk gecede gebe kalıyor. Geçenlerde gebelik animasyonu izledim ne kadar zor nasıl meşakkatli 300 milyon spermde 1 tanesi dolleyemiyorsa vardır vakti diyorum. her nasip vaktine esirdir her vakit çabaya bağlıdır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Merhaba biz çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesinden sonra 27. saat de ve 37.saat de ilişki yaşadık ve şuan gebe gözüküyorum değerim sağlıklı bir şekilde artarsa birde bize bir jel verdi gebeliği kolaylaştırıyor diye

Merhaba biz çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesinden sonra 27. saat de ve 37.saat de ilişki yaşadık ve şuan gebe gözüküyorum değerim sağlıklı bir şekilde artarsa birde bize bir jel verdi gebeliği kolaylaştırıyor diye
Olmasi gereken bu iste.Jelin adını soylermisin acaba

Kızlar birşey sorcam regli tarihi olarak neyi baz alcaz benim adetim bittikten sonra ilaç kullandım ve 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Eski regli tarihime göre mi düşünmem gerekiyo yumurtlamam falan hep öne alındı çünkü ilaçla
Canım iğnenin ertesi gününden itibaren 14-17 gün arası gibi düşünebilirsin, ama bazen çok stresten vs gecikme yaşayanlar olabiliyor

Benim doktorum bu şekilde söylemedi. İğneden itibaren 3-4 gün hergün ilişki olacak, sonrda 2 günde 1 olarak söyledi. Biz iğneden 2 gün öncesini de değerlendirmiştik, çünkü dediğin gibi sperm 72 saat kadar canlı kalabiliyor. Ama asıl dölleme gücü spermde de 24 saat civarıymış aslında, sonrası zorlaşıyormuş ihtimal azalıyormuş. Benim de ilk iğnem ama doktorum baya iyi, birçok olumlu sonuç aldığı tedavisi var. Onun söylediklerine güveniyorum o yüzden. Ve bana dedi ki ilk iğnede %15 , 2. İğnede %25, 3. İğnede %40-45 hamilelik oranı vardır, stres yapma, ay geötikçe ihtimal artıyor çünkü dedi.

Sen klomen kullanmış mıydın öncesinde, veya famara? Ben klomen kullandım reglin 3. Günden itibaren sabah akşam 5 gün. Ve procertin diye bir takviye verdi bana onu alıyorum hergün. Yumurta kalitesini arttırıyormuş, tutunmayı kolaylaştırıyormuş, içinde birde stres hormonlarını azaltan bir madde varmış. Ki bizim en büyük sorunumuz stres bence, çoğumuzda başka herhangi bir problem yok

Back