- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 953
- 43
pregnant diye bi markaHangi marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pregnant diye bi markaHangi marka
ehhhh maşalllaaah kız3. Olucak olursa eğerben de hiç belirti hatırlamıyorum diğerlerinden . Sadece aşırı gaz kasık ağrısı ve dokununca göğüs ucu acısı var
![]()
Tamda testin yapılacağı zaman dilimleriİğneden sonra regl olmanız beklenen 14-17 gün diye biliyorum
İnşallah şu mübarek günlerin hatırına bu konuları arastira arastira doktorda farkımız kalmicakİğne regl gününü değiştiriyor diye biliyorum sabrın sonu selamettir inşallah
Bende aynı senin gibiyim kasık agrisi çok yanıltıyor insaniBen salı günü oldum iğneyi, bugün 4. Günüm. Normalde çatlamam olduğunda her ay bir akıntım gelirdi şeffaf ondan anlardım ama bu iğneyi ilk vurulduğum ay o da olmadı. Gerçi iğneden 1 gün sonra ilişki olduğunda geldi sanırım ama emin de değilim. 17-19-21 mm 3 yumurta oluşmuştu bende o gün yaptı iğneyi. Hiç akıntım yok, sadece kasık ağrısı ara ara hafif.
Hahahaha gerçekten öyleİnşallah şu mübarek günlerin hatırına bu konuları arastira arastira doktorda farkımız kalmicak![]()
Ayy ne güzel inşallahBenimde 3. Olucak inşallah![]()
Dönebilir tabi kiKızlar regl günüme 4-5 gün kaldı. Test yaptım negatif sizce döner mi ?
dönebilir kuzum daha günün var bayaKızlar regl günüme 4-5 gün kaldı. Test yaptım negatif sizce döner mi ?
İnşallah olurDönebilir tabi kidoktor zaten 14. Gün kan testi yaptırın diyor, hiç idrar demiyor
Testlerim gelmiş, bugün bende başlayacağım test yapmaya. Bakalım merak ediyorum kaç günde gidecek iğne etkisi. Senin markadan aldım bende productor olanla yapacağımİnşallah olur![]()
İnşallahdönebilir kuzum daha günün var baya
Kaçıncı günün bugün iğneden sonraTestlerim gelmiş, bugün bende başlayacağım test yapmaya. Bakalım merak ediyorum kaç günde gidecek iğne etkisi. Senin markadan aldım bende productor olanla yapacağım
4. Gün bugünİnşallah
Kaçıncı günün bugün iğneden sonra
4. Gün bugün