Bu benim ilk iğnem, 4. Günüm. Merak ediyorum iğne etkisini takip edeceğim bakalımHiç test yapmadım canım hep regli olunca doktora gittim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benim ilk iğnem, 4. Günüm. Merak ediyorum iğne etkisini takip edeceğim bakalımHiç test yapmadım canım hep regli olunca doktora gittim.
İnşallah ilk seferde güzel sonuclara ulaşırsınBu benim ilk iğnem, 4. Günüm. Merak ediyorum iğne etkisini takip edeceğim bakalım
Ayy inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımİnşallah ilk seferde güzel sonuclara ulaşırsın![]()
Benimde ilk ignem aramızda 1 gün var inşallah ikimizde güzel haber alırız.Bu benim ilk iğnem, 4. Günüm. Merak ediyorum iğne etkisini takip edeceğim bakalım
Benimde 8.günüm hiçbir belirtim yok,çok tedirginim ya.Bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim çatlama iğnesi de 3.kez vuruldum 12.günde beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız![]()
Kasıklarinda mi ağrıtıyor ara araBenimde 8.günüm hiçbir belirtim yok,çok tedirginim ya.
Benimde 8.günüm hiçbir belirtim yok,çok tedirginim ya.
Süreç herkeste aynı ilerlemiyor oyüzden hiç sıkma canını streste çok etkiliyor çünkü.Benimde 8.günüm hiçbir belirtim yok,çok tedirginim ya.
Amin canım inşallahBenimde ilk ignem aramızda 1 gün var inşallah ikimizde güzel haber alırız.
Gaz bi çok bayanda olusturmus
Kasıklarım ağrıyordu ara ara batma gibi ama geçti odaKasıklarinda mi ağrıtıyor ara ara
Acaba bilmiyorum ya akıntım var beyaz sadeceSüreç herkeste aynı ilerlemiyor oyüzden hiç sıkma canını streste çok etkiliyor çünkü.
Akıntım da var beyaz katı bir şekilde ama anlamadım nedirKasıklarinda mi ağrıtıyor ara ara
Canım test yaptım ama çok silik çıktı, 4. Gün normal mi bu kadar silik olmasıEvet daha çok erken. Benimde 9. Günde negatife döndü umarım pozitif görürüm ama hiç belirtim yok ağrım falan
Kuzum herkesin bünyesi farklı olabilir. Sen çok su içiyorsan etkisini çabuk atmış olabilirCanım test yaptım ama çok silik çıktı, 4. Gün normal mi bu kadar silik olması
14.güne kadar bekle bence canım11. Gundeyim kızlar sizce test yapsam mı
Tamamdir teşekkürler bekleyeceğim14.güne kadar bekle bence canım
Benimde öyle şuan aynıyız zaten bileyim yokKasıklarım ağrıyordu ara ara batma gibi ama geçti oda
Evet çok su içerim, belki o etkilemiştir. Bakqlım bakacağım birkaç gün daha testlerle, tam sıfırlanmasını görmek istiyorumKuzum herkesin bünyesi farklı olabilir. Sen çok su içiyorsan etkisini çabuk atmış olabilir
Olsun sağlıkla gelsin 3 de inşallahözel durumlar biraz
![]()
Su tükettiğin için idrar yoluyla atmış vücudundan. 4. Gune kadar zaten yumurta catlamistir. Çatlayan yumurtanın ömrü 24 saat zaten o yüzden kendini tedirgin etme bence normal bir durumCanım test yaptım ama çok silik çıktı, 4. Gün normal mi bu kadar silik olması