- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Genel de testi sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum.Benimde rahimde ara ara batma oluyor ve birde affedersin çok gaz oluyor ben 8 nci gün de test yapmıştım negatifti ama erkendi baya adete 16 gün varken yapmıştım belki gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah
Batımız aynıymış canm bende beklemedeyim
Acaba sonuç alan var mi bende 8 ocak iğne oldum 14.unde silik çizgi gördüm sonra yok şimdi ne olur bilmiyorumBenimde rahimde ara ara batma oluyor ve birde affedersin çok gaz oluyor ben 8 nci gün de test yapmıştım negatifti ama erkendi baya adete 16 gün varken yapmıştım belki gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah
Benim de aynı oldu 11. Gun silik 14. Gun silindi regl olmadim hala bende 1 ocakta oldum igne 17. Gun bgumAcaba sonuç alan var mi bende 8 ocak iğne oldum 14.unde silik çizgi gördüm sonra yok şimdi ne olur bilmiyorum
evet benim doktor da iğnenin vurulduğu akşamı ve ertesi günü ol dedi. günaşırı ondan sonra demedi...Neden o kadar bekliyorsun ben iğneyi bugün vuruldum bugün yarın ve gün aşırı dusunuyorum
Kafayı yiyebilirim neye inanacağını şaşırdım bugün ovulasyon testi yaptım oda silik çizgi çıktı bat a 5 gün var benim ne yapayım bilmiyorumBenim de aynı oldu 11. Gun silik 14. Gun silindi regl olmadim hala bende 1 ocakta oldum igne 17. Gun bgum
bence içinizi rahat tutun; iğneden sonra 14. gün kan testiyle çıkıyor sonuç.Kafayı yiyebilirim neye inanacağını şaşırdım bugün ovulasyon testi yaptım oda silik çizgi çıktı bat a 5 gün var benim ne yapayım bilmiyorum
Genelde doktorlar iğneden 36 saat sonra diyorlar bu ay dinlemedim iğne vurulduğum akşam ve ertesi aksamı değerlendiriyorumevet benim doktor da iğnenin vurulduğu akşamı ve ertesi günü ol dedi. günaşırı ondan sonra demedi...
Ovulasyona güvenme bence cnm kesin sonuç Kanda çıkıyormuş ama bende kan vermedim daha idrar testi varsa sabah idrar testi yap tkrarKafayı yiyebilirim neye inanacağını şaşırdım bugün ovulasyon testi yaptım oda silik çizgi çıktı bat a 5 gün var benim ne yapayım bilmiyorum
Ben sabah regl oldum canm sen ne durumdasınKafayı yiyebilirim neye inanacağını şaşırdım bugün ovulasyon testi yaptım oda silik çizgi çıktı bat a 5 gün var benim ne yapayım bilmiyorum
22 ocakBat hangi gün acaba
Ya birşey sorabilir miyim acaba. Benim adetime bugünle birlikte 3 gün var ve affedersiniz iki gündür kabızlık yaşıyorum çok fenayım acaba belirtiler arasında bunun gibi olanlarda var miOvulasyona güvenme bence cnm kesin sonuç Kanda çıkıyormuş ama bende kan vermedim daha idrar testi varsa sabah idrar testi yap tkrar
Bende de vardı cnm kabızlık ama tam bi belirti sayılmıyor malesef idrar testi varsa yarin yapın varsa cikar büyük ihtimalYa birşey sorabilir miyim acaba. Benim adetime bugünle birlikte 3 gün var ve affedersiniz iki gündür kabızlık yaşıyorum çok fenayım acaba belirtiler arasında bunun gibi olanlarda var mi
Bende de vardı cnm kabızlık ama tam bi belirti sayılmıyor malesef idrar testi varsa yarin yapın varsa cikar büyük ihtimal
Kan testi yaptırdım canım bugün gebelik varmış şükürler olsun allahım hepimize hayırlısını nasip etsinBende de vardı cnm kabızlık ama tam bi belirti sayılmıyor malesef idrar testi varsa yarin yapın varsa cikar büyük ihtimal
Cok sevindim canm hayrli olsun insh sağlıklı bi şekilde devam eder hcg kac ciktiKan testi yaptırdım canım bugün gebelik varmış şükürler olsun allahım hepimize hayırlısını nasip etsin
61.5 cıktı canım amin canım benim allah razı olsunCok sevindim canm hayrli olsun insh sağlıklı bi şekilde devam eder hcg kac cikti
22 bat benim ama gebelik yok sanirim eğer bir mucize yaşanmazsa benim çok agrım var kasıklarına doğru inanılmaz sancılar bacak ağrıları vs.ve miğde bulantisindan tut baş ağrısına kadar tüm gerginlikler üstümde şişkinlik sık tuvalete çıkma dün rahatsızlanınca acile gittim tabi gebelik ihtimalini sordular test yapıldı sonuç 0.58 ve ben yıkıldımBen sabah regl oldum canm sen ne durumdasın
Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnm inş bizede birgün nasip etsinKan testi yaptırdım canım bugün gebelik varmış şükürler olsun tsin
Cok sevindim canm insh bizde en kısa zmanada pozitif sonuc gorururz61.5 cıktı canım amin canım benim allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?