• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora aylar önce gittim rutin kontrol hicbir sıkıntı yok dedi üstüne cok düşmedim hata bende tabi 4 5 ay öncesine kadar sonra kafama takmaya başladım doktor klomen başladı hemen ve iğne verdi 1.deneme 2. Deneme tabi biz değerlendiremedik iş çok yoğundu falan eşiniz test olacak dendi pandemi uğruna erteledik ve 3.bu ay gittik esimdede sorun yok doktor klomen ve iğne verdi 16 mm yumurta ve arkasindan gelen yumurtalar var kaçıramam bunu dedi 😊 uyguladık tavsiyeleri sadece adet döngun kısa 22 sinde kan tahlili ol haber ver dedi igneden bu güne kadar hiç ovulasyon bilr yapmadım ama bugün çok bitkindim bacaklarım karnım her yanım ağrı içinde ilaç içeceğim korkuyorum fakat geçtiğimiz 2 ay ben çörekotu yaptım bence inanılmaz güzel bir kür insanı bünye olarak bile zinde tutuyor
Anladım canım nasıl yaptın herkes farklı şekillerde farklı zamanlarda tüketiyor bu kürü

Anladım canım nasıl yaptın herkes farklı şekillerde farklı zamanlarda tüketiyor bu kürü
Ben forumda denk geldi 6 yıl sonra mucize diye çok etkilendim oradan aldim tarifi adetin 2. Gunu başladım 10 gün kullandım sabah akşam ac karnına sonra ara veriyorsun o sekilde 2 ay uyguladım işte bu ayda klomen kullandım umarım olur benim kafamı karıştıran ovu testi

Ben forumda denk geldi 6 yıl sonra mucize diye çok etkilendim oradan aldim tarifi adetin 2. Gunu başladım 10 gün kullandım sabah akşam ac karnına sonra ara veriyorsun o sekilde 2 ay uyguladım işte bu ayda klomen kullandım umarım olur benim kafamı karıştıran ovu testi
😁 Kürü nasıl yaptın ölçün neydi

Biliyorum söylemesi kolay ama beklemen lazım şuan daha erken stres hele daha çok etkiler böyle durumda

😁 Kürü nasıl yaptın ölçün neydi

Biliyorum söylemesi kolay ama beklemen lazım şuan daha erken stres hele daha çok etkiler böyle durumda
12 tatlı kaşığı çörekotu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Allahım inş sana şifa olsun herkese olsun 🤗

Aleyküm selam canım 😊 ben 10.günde silik çizgiyi gördüm 12 de falan tek çizgiydi 14 gibi de gebeliğimi öğrenmiştim. Umut her zaman vardır tabiki doktorlar zaten 14 günden sonra testi öneriyor doğru sonuç için şimdi kan testi falan verseniz acaba artacak mı azalacakmı stresine girersiniz o daha vahim 8 gün sonra ancak kesin konuşabilirsiniz var yada yok diye
Anladım allah razı olsun 🥰😘

:KK17:Kızlar bir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesinden 48 saat sonra ilişkiye girip hamile kalan var mı ? Çok mu geç kalınmış oluyor ihtimal var mı sizce ?

:KK17:Kızlar bir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesinden 48 saat sonra ilişkiye girip hamile kalan var mı ? Çok mu geç kalınmış oluyor ihtimal var mı sizce ?
Neden o kadar bekliyorsun ben iğneyi bugün vuruldum bugün yarın ve gün aşırı dusunuyorum

Eşimin işi dolayısıyla denk getiremedik canım acil işi cıktı :KK43:(
Bende 9 gün oldu vurundum canım ama 36 saat sonra olması gerektiği gibi yaptım doktor gün aşırı diyor ama biz her gün degerlendirdik sen bence her gün degerlendir. Sonuçta çatlar çatlamaz olmuyor herkes de sen canını sıkıp üzülme takılma saate günlerini degerlendir

Bende 9 gün oldu vurundum canım ama 36 saat sonra olması gerektiği gibi yaptım doktor gün aşırı diyor ama biz her gün degerlendirdik sen bence her gün degerlendir. Sonuçta çatlar çatlamaz olmuyor herkes de sen canını sıkıp üzülme takılma saate günlerini degerlendir
Tesekkurler canim insallah guzel haberler aliriz 🙏🏻

Bende 1 ocak ovitrelle vuruldum 3 ocak yumurtwm catladi 11. Ocakta silik çizgi gördüm ama bgun çizgi silinmisti bu şekilde olup sonra pozitif gören var mı acaba arkadaslar

Hayırlı haberler alalım inşallah 🤲belirtilerin var mı acabakasi

Hayırlı haberler alalım inşallah 🤲belirtilerin var mı acaba
Kaşıkla batma arada rahimde batma belde agri var canm bide ama bugün test yaptım negatif çıktı cok sıvı aldığım surede yaptım onun etkisi olur mü bilmiyorum ama. iğneyle 16. Gunum bugun

Kaşıkla batma arada rahimde batma belde agri var canm bide ama bugün test yaptım negatif çıktı cok sıvı aldığım surede yaptım onun etkisi olur mü bilmiyorum ama. iğneyle 16. Gunum bugun
Benimde rahimde ara ara batma oluyor ve birde affedersin çok gaz oluyor ben 8 nci gün de test yapmıştım negatifti ama erkendi baya adete 16 gün varken yapmıştım belki gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah

Back