- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Benimde 22ydi canm yumurtanın catladgi 15. Gun regl oldum22 bat benim ama gebelik yok sanirim eğer bir mucize yaşanmazsa benim çok agrım var kasıklarına doğru inanılmaz sancılar bacak ağrıları vs.ve miğde bulantisindan tut baş ağrısına kadar tüm gerginlikler üstümde şişkinlik sık tuvalete çıkma dün rahatsızlanınca acile gittim tabi gebelik ihtimalini sordular test yapıldı sonuç 0.58 ve ben yıkıldım
Catlatma iğnesi hangi gündü sizinBenimde 22ydi canm yumurtanın catladgi 15. Gun regl oldum
Amin amin canım benim allahım hepimize tez zamanda hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallahCok sevindim canm insh bizde en kısa zmanada pozitif sonuc gorururz
Sarı akıntı normal bende de olmuştu canım korkma iğneden sonra ağrı genelde oluyorMerhaba iğneden sonra 4. Günüm 2 günde regli ağrılarım var yumurtalıklarıma doğrı üzellikle. Bugünde sarı akıntım başladı. Sarı akıntı normalmi yaşayan varmı ?
Sağol canım enfeksiyon olmasında biyeri yaparken biyerden bozmayımSarı akıntı normal bende de olmuştu canım korkma iğneden sonra ağrı genelde oluyor
Oluyor canım genelde doktor takibini bırakma sen genelde ama.burada görüyoruz yazıyorlar iğneden sonra çok ağrısı olanları ayağa bile kalkamadiklarini söylüyorlar allah gene bundan aşağı etmesinSağol canım enfeksiyon olmasında biyeri yaparken biyerden bozmayım
Amin amin canım sende oldun sanırım sonucun ne olduOluyor canım genelde doktor takibini bırakma sen genelde ama.burada görüyoruz yazıyorlar iğneden sonra çok ağrısı olanları ayağa bile kalkamadiklarini söylüyorlar allah gene bundan aşağı etmesin
Evet canım şükür allaha ben Bugün hayırlı haberi aldım ama adetime daha 2 gün var birazcık erken öğrendik allahım tamamına erdirir inşallah. Allahım herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin evlat kokusu duymayı o heyecanı yaşamayı nasip etsin insallahAmin amin canım sende oldun sanırım sonucun ne oldu
Ayy çok sevindim Allahım sağlıkla ilerletsin inşallahEvet canım şükür allaha ben Bugün hayırlı haberi aldım ama adetime daha 2 gün var birazcık erken öğrendik allahım tamamına erdirir inşallah. Allahım herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin evlat kokusu duymayı o heyecanı yaşamayı nasip etsin insallah
Amin canım benim allah razı olsunAyy çok sevindim Allahım sağlıkla ilerletsin inşallahPeki bu sarı akıntıyı bu aymı yaşamıştın(kendime pay çıkarayım birazda )
Bugün daha 4. Günüm daha çok var bakalım nasıl gecicek zaman ne sonuç olcak Hayırlısı herşey içinAmin canım benim allah razı olsunEvet canım iğne vurulduktan sonra başlıyor zaten gün gün bazen az az bazen çok çok geliyor bazen hiç olmuyor sen kendini korkutma
Aynen canım allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz içinBugün daha 4. Günüm daha çok var bakalım nasıl gecicek zaman ne sonuç olcak Hayırlısı herşey için
Kan testi verin bence hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Sürekli takipteyim ilk defa yazıyorum. Ovitrelle 14.günüm testim bu şekilde çıktı. Öncesinde negatif çıkar diye korkudan test yapamadım. İğnenin etkisimidir acabaEki Görüntüle 2765089
Adetine kaç gün var canımMerhaba arkadaşlar. Sürekli takipteyim ilk defa yazıyorum. Ovitrelle 14.günüm testim bu şekilde çıktı. Öncesinde negatif çıkar diye korkudan test yapamadım. İğnenin etkisimidir acabaEki Görüntüle 2765089
Pko yum ilaçsız adet olamıyorum malesef. Burdada iğneden sonra adeti uzayanlar varmış benimki hiç belli değil o zamanAdetine kaç gün var canım
Bende pko luyum canım bende dün yumurtlama testim de öğrendim gebeliği mı gebe olabilirsin ben hemen kan verdim dün sende istersen adetini bekle yada git kan ver canım benim allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahPko yum ilaçsız adet olamıyorum malesef. Burdada iğneden sonra adeti uzayanlar varmış benimki hiç belli değil o zaman
Aminn. Sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarın kan vermeye gidicemBende pko luyum canım bende dün yumurtlama testim de öğrendim gebeliği mı gebe olabilirsin ben hemen kan verdim dün sende istersen adetini bekle yada git kan ver canım benim allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim allah razı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah sendeAminn. Sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarın kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?