• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22 bat benim ama gebelik yok sanirim eğer bir mucize yaşanmazsa benim çok agrım var kasıklarına doğru inanılmaz sancılar bacak ağrıları vs.ve miğde bulantisindan tut baş ağrısına kadar tüm gerginlikler üstümde şişkinlik sık tuvalete çıkma dün rahatsızlanınca acile gittim tabi gebelik ihtimalini sordular test yapıldı sonuç 0.58 ve ben yıkıldım 🙁
Benimde 22ydi canm yumurtanın catladgi 15. Gun regl oldum

Merhaba iğneden sonra 4. Günüm 2 günde regli ağrılarım var yumurtalıklarıma doğrı üzellikle. Bugünde sarı akıntım başladı. Sarı akıntı normalmi yaşayan varmı ?

Oluyor canım genelde doktor takibini bırakma sen genelde ama.burada görüyoruz yazıyorlar iğneden sonra çok ağrısı olanları ayağa bile kalkamadiklarini söylüyorlar allah gene bundan aşağı etmesin 🤲🥰
Amin amin canım sende oldun sanırım sonucun ne oldu 😊

Amin amin canım sende oldun sanırım sonucun ne oldu 😊
Evet canım şükür allaha ben Bugün hayırlı haberi aldım ama adetime daha 2 gün var birazcık erken öğrendik allahım tamamına erdirir inşallah. Allahım herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin evlat kokusu duymayı o heyecanı yaşamayı nasip etsin insallah

Evet canım şükür allaha ben Bugün hayırlı haberi aldım ama adetime daha 2 gün var birazcık erken öğrendik allahım tamamına erdirir inşallah. Allahım herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin evlat kokusu duymayı o heyecanı yaşamayı nasip etsin insallah
Ayy çok sevindim Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah 🤲🏼 Peki bu sarı akıntıyı bu aymı yaşamıştın(kendime pay çıkarayım birazda 😊)

Amin canım benim allah razı olsun🥰Evet canım iğne vurulduktan sonra başlıyor zaten gün gün bazen az az bazen çok çok geliyor bazen hiç olmuyor sen kendini korkutma
Bugün daha 4. Günüm daha çok var bakalım nasıl gecicek zaman ne sonuç olcak Hayırlısı herşey için 😊

Merhaba arkadaşlar. Sürekli takipteyim ilk defa yazıyorum. Ovitrelle 14.günüm testim bu şekilde çıktı. Öncesinde negatif çıkar diye korkudan test yapamadım. İğnenin etkisimidir acaba
D0DB2B4F-B198-4262-85CF-9AA2F694FE41.jpeg

Pko yum ilaçsız adet olamıyorum malesef. Burdada iğneden sonra adeti uzayanlar varmış benimki hiç belli değil o zaman
Bende pko luyum canım bende dün yumurtlama testim de öğrendim gebeliği mı gebe olabilirsin ben hemen kan verdim dün sende istersen adetini bekle yada git kan ver canım benim allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Bende pko luyum canım bende dün yumurtlama testim de öğrendim gebeliği mı gebe olabilirsin ben hemen kan verdim dün sende istersen adetini bekle yada git kan ver canım benim allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Aminn. Sevindim senin adına canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarın kan vermeye gidicem

Back