• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ILK IGNEMDE GEBE KALDIM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA YAPTIM ILK TESTI SILIK CIKTI HEMSIREYIM VE IGNEDEN OLABILECEYINI BILDIM ICIN KIMSEYE BISEY SOYLEMEDIM SONRA HER GUN TEST YAPTIM CIZGIYI TAKIP ETMEK ICIN HERGUN DAHA NETI 10 CU GUN KAN TAHLILI SALDIM 41 CIKTI 12 CI GUN BIDA SALDIM 208 CIKTI SONRA BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN KI HAMILE OLDUMA EMIN OLDUM BELKI SENIN GEC DOLENMEDIR CNM SIKMA CANINI ,ORALINI YUKSEK TUTMAYA CALIS :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Yaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdır

Yaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdır
moralini sakin bozma bende ilk hafta yaptim sonra hergun vazgecme allah nezaman nasip ederse ozaman gelir mucuzen ne erken ne daha gec bizde 1 yil cabadan sonra oldu insallah nasip olur cnm sana bisey sormak istersen yaz ic cekinme :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :KK200:

Evet 14. Güne kadar igneden ben de 2 kere catlatma ignesi vuruldum igneden bir ay sonra kendi kendine oldu 1 sene sonra ümidinizi kaybetmeyin dualarinizi eksik etmeyin🥰
Allah razı olsun sağ olun❤️ bugün ovulasyon testi yaptım 11 gün oldu tam iğne olalı ovulasyon testim silik çizgi yaninegatif çıktı etkisi geçti galiba iğnenin ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20210114_142950.jpg
    IMG_20210114_142950.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar klomen ve çatlama ignesi sonrası erken gebelik testi uygulayan varmi aranızda forumda birçok msj okudum kafam allak bullak tecrübeleriniz nelerdir

Merhabalar klomen ve çatlama ignesi sonrası erken gebelik testi uygulayan varmi aranızda forumda birçok msj okudum kafam allak bullak tecrübeleriniz nelerdir
14 günden önce test yapmamanızı öneririm yada en baştan beri takip etmek istiyorsanız ilk günden itibaren yapın ama 14 gün boyunca silikleşip belki tek çizgiye bile döndüğünü görürsünüz o zaman anlarsınız iğnenin etkisi geçmiş daha sonraki günlerde gebelik oluşursa silik olsa dahi çıkar yoksa adetini olur zaten bende öyle olmuştu ama 14 gün yanıltıcı

14 günden önce test yapmamanızı öneririm yada en baştan beri takip etmek istiyorsanız ilk günden itibaren yapın ama 14 gün boyunca silikleşip belki tek çizgiye bile döndüğünü görürsünüz o zaman anlarsınız iğnenin etkisi geçmiş daha sonraki günlerde gebelik oluşursa silik olsa dahi çıkar yoksa adetini olur zaten bende öyle olmuştu ama 14 gün yanıltıcı
Söyle bir durumun var bat 7 gün var benim adet döngum kısa 24 gün klomen kullandım ve sonra iğne gününde değerlendirdim bugün inanılmaz agrım var 2 günde bir ilişki dedi doktor bende erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm fakat ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var diye okumuştum anlayacağın kafam karmakarışık 🙄

Söyle bir durumun var bat 7 gün var benim adet döngum kısa 24 gün klomen kullandım ve sonra iğne gününde değerlendirdim bugün inanılmaz agrım var 2 günde bir ilişki dedi doktor bende erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm fakat ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var diye okumuştum anlayacağın kafam karmakarışık 🙄
İğnede zaten gebelik hormonu olduğu için ovulasyon testi de yanıltabilir bu süreçte en mantıklısı adet tarihini beklemek biliyorum zor heyecanlı Bi bekleyiş ama kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için Bi hafta daha beklemenizi öneririm. Ağrılar sahte gebelik belirtileri normal bu süreçte iğneyle beraber vücudumuza gebelik hormonu veriliyor

İğnede zaten gebelik hormonu olduğu için ovulasyon testi de yanıltabilir bu süreçte en mantıklısı adet tarihini beklemek biliyorum zor heyecanlı Bi bekleyiş ama kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için Bi hafta daha beklemenizi öneririm. Ağrılar sahte gebelik belirtileri normal bu süreçte iğneyle beraber vücudumuza gebelik hormonu veriliyor
Haklisiniz tabiki okadar zor ki allahım kimseye aratmasin 🤲
Silik çizgi ihtimalini bile okadar çok bekledim ki zor sizin gebelik varmi

Haklisiniz tabiki okadar zor ki allahım kimseye aratmasin 🤲
Silik çizgi ihtimalini bile okadar çok bekledim ki zor sizin gebelik varmi
Amin gerçekten bekleyiş çok zor Rabbim sabır versin.
Ben klomen ve çatlatma iğnesi ile geçtiğimiz aylarda gene kaldım ilk denememde ama kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar başlayacağım inşallah yeniden

Amin gerçekten bekleyiş çok zor Rabbim sabır versin.
Ben klomen ve çatlatma iğnesi ile geçtiğimiz aylarda gene kaldım ilk denememde ama kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar başlayacağım inşallah yeniden
Amin inşallah bal çörekotu kürü denediniz mi

Amin inşallah bal çörekotu kürü denediniz mi
Cesaret edip de hiç bi kür denemedim eşimde sıkıntı yok testleri normal çıktı aslında bende de yok bildiğim Bi rahatsızlık ama bi sene doğal yolla olmayınca doktor klomene başladı siz de mi ilk defa kullandınız

Selamunaleykum birşey sormak istiyorum. Bende iğneden 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama hiç birşey çıkmadı sizce gebelik yokmudur adetime 8 gün var
Aleyküm selam canım 😊 ben 10.günde silik çizgiyi gördüm 12 de falan tek çizgiydi 14 gibi de gebeliğimi öğrenmiştim. Umut her zaman vardır tabiki doktorlar zaten 14 günden sonra testi öneriyor doğru sonuç için şimdi kan testi falan verseniz acaba artacak mı azalacakmı stresine girersiniz o daha vahim 8 gün sonra ancak kesin konuşabilirsiniz var yada yok diye

Doktora aylar önce gittim rutin kontrol hicbir sıkıntı yok dedi üstüne cok düşmedim hata bende tabi 4 5 ay öncesine kadar sonra kafama takmaya başladım doktor klomen başladı hemen ve iğne verdi 1.deneme 2. Deneme tabi biz değerlendiremedik iş çok yoğundu falan eşiniz test olacak dendi pandemi uğruna erteledik ve 3.bu ay gittik esimdede sorun yok doktor klomen ve iğne verdi 16 mm yumurta ve arkasindan gelen yumurtalar var kaçıramam bunu dedi 😊 uyguladık tavsiyeleri sadece adet döngun kısa 22 sinde kan tahlili ol haber ver dedi igneden bu güne kadar hiç ovulasyon bilr yapmadım ama bugün çok bitkindim bacaklarım karnım her yanım ağrı içinde ilaç içeceğim korkuyorum fakat geçtiğimiz 2 ay ben çörekotu yaptım bence inanılmaz güzel bir kür insanı bünye olarak bile zinde tutuyor

Cesaret edip de hiç bi kür denemedim eşimde sıkıntı yok testleri normal çıktı aslında bende de yok bildiğim Bi rahatsızlık ama bi sene doğal yolla olmayınca doktor klomene başladı siz de mi ilk defa kullandınız

Selamunaleykum birşey sormak istiyorum. Bende iğneden 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama hiç birşey çıkmadı sizce gebelik yokmudur adetime 8 gün var
Vallahi ben şaşırdım 🤗 ovi günüm mu ne anlamadim

Back