- 8 Şubat 2019
- 87
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
Ne durumdasınız kızlar benim iğneden sonraki 8. Günüm iğne ile 9. Günüm
Benimde iğneden sonraki 5. Günüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasınız kızlar benim iğneden sonraki 8. Günüm iğne ile 9. Günüm
Benimde igne ile 8.gunum canim.var mi belirtiler.zmaan gecmiyo degil miNe durumdasınız kızlar benim iğneden sonraki 8. Günüm iğne ile 9. Günüm
Valla belirti de yok gibi var gibi anlamadım, göğüslerimin uçları ağrıyor ama bu durum çatlatma iğnesini vurduktan sonra başlamıştı daha da devam ediyor, başka da aman aman bir şey Yok sende durum ne ?Benimde igne ile 8.gunum canim.var mi belirtiler.zmaan gecmiyo degil mi
benımde iğne gününden sayarsam 7.günümNe durumdasınız kızlar benim iğneden sonraki 8. Günüm iğne ile 9. Günüm
Bir tek göğüs uçlarımda ağrı sızı var ama iğnenin etkisi de olabilir başka da bir batma filan yok canım anlamadım valla, senin nasılbenımde iğne gününden sayarsam 7.günüm
varmı sende bi belirti ağrı sızı batma vs
Hiç bişey yok ne batma, ne atmaBir tek göğüs uçlarımda ağrı sızı var ama iğnenin etkisi de olabilir başka da bir batma filan yok canım anlamadım valla, senin nasıl
benim iğneden sonra kasıkta batma ve göğüste hassasiyet vardı canım. Dünde bel ağrısı eklendi. Bel ağrım devam ediyo fakat kasık ağrım kalmadı. Göğüstede dokununca acıyor hala.yavaş yavaş iğne etkisi geçiyor sanırımValla belirti de yok gibi var gibi anlamadım, göğüslerimin uçları ağrıyor ama bu durum çatlatma iğnesini vurduktan sonra başlamıştı daha da devam ediyor, başka da aman aman bir şey Yok sende durum ne ?
Ne batmı ne atma canım valla bende biraz gaz var ne yalan söyliyimHiç bişey yok ne batma, ne atma
Hadi inşallah bebiş vardır, genelde adet gününden birkaç gün önce başlıyor diyorlar batmayı filan ama herkesin değişiyor tabibenim iğneden sonra kasıkta batma ve göğüste hassasiyet vardı canım. Dünde bel ağrısı eklendi. Bel ağrım devam ediyo fakat kasık ağrım kalmadı. Göğüstede dokununca acıyor hala.yavaş yavaş iğne etkisi geçiyor sanırım
gaz benım çatllama oldu o aksam ilişki oldu. sabahı gaz bombası gibi uyandım. kramp sancı vardı doktor aradım devam ederse gel dedi. ama öğlene dogru iyi oldum.zaten bır daha da hiç olmadıNe batmı ne atma canım valla bende biraz gaz var ne yalan söyliyim
Benim devam ediyor fena haldegaz benım çatllama oldu o aksam ilişki oldu. sabahı gaz bombası gibi uyandım. kramp sancı vardı doktor aradım devam ederse gel dedi. ama öğlene dogru iyi oldum.zaten bır daha da hiç olmadı
Test yaptiniz mi?Canım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun
Ben de bugün yaptım erken gebelik doktor 5indr yap demisti benim de negatifYok sanırım
Bugün gittim doktora kızlar . Yumurtam çatlamış . Kontrole çağırmıştı . Progesteron değerim güzel çıktı. Bekliyorum.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız
canım 12.gün yapmalısınKızlar test yapmalara doyamıyorum evde fazla var bu kez de erken gebelik yapayım dedim ve sonuç bu. Sizce erken mi yaptım yine iğnenin etkisi midir iğnenin 10. Günü