• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde igne ile 8.gunum canim.var mi belirtiler.zmaan gecmiyo degil mi 🤭
Valla belirti de yok gibi var gibi anlamadım, göğüslerimin uçları ağrıyor ama bu durum çatlatma iğnesini vurduktan sonra başlamıştı daha da devam ediyor, başka da aman aman bir şey Yok 😂 sende durum ne ?

Valla belirti de yok gibi var gibi anlamadım, göğüslerimin uçları ağrıyor ama bu durum çatlatma iğnesini vurduktan sonra başlamıştı daha da devam ediyor, başka da aman aman bir şey Yok 😂 sende durum ne ?
benim iğneden sonra kasıkta batma ve göğüste hassasiyet vardı canım. Dünde bel ağrısı eklendi. Bel ağrım devam ediyo fakat kasık ağrım kalmadı. Göğüstede dokununca acıyor hala.yavaş yavaş iğne etkisi geçiyor sanırım

benim iğneden sonra kasıkta batma ve göğüste hassasiyet vardı canım. Dünde bel ağrısı eklendi. Bel ağrım devam ediyo fakat kasık ağrım kalmadı. Göğüstede dokununca acıyor hala.yavaş yavaş iğne etkisi geçiyor sanırım
Hadi inşallah bebiş vardır, genelde adet gününden birkaç gün önce başlıyor diyorlar batmayı filan ama herkesin değişiyor tabi

Ne batmı ne atma 😂😂 canım valla bende biraz gaz var ne yalan söyliyim 😂😂😂
gaz benım çatllama oldu o aksam ilişki oldu. sabahı gaz bombası gibi uyandım. kramp sancı vardı doktor aradım devam ederse gel dedi. ama öğlene dogru iyi oldum.zaten bır daha da hiç olmadı

Canım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun:dua::anneadayı:
Test yaptiniz mi?😊

Cok az bı umudum var ama mınnacık bı umut o da dr bana 12.gün test yap negatıf cıkar buyuk ıhtımal ılkı dedı bı kac gun bekle yıne yap dedı olmazsa zaten adet gunune denk gelecektır dedı. Kan testı vermeyı dusunuyorum persembe gunu 14.gün olacak iğneden sonra o zaman. Yoksada nasip kısmet 🤷🏻‍♀️

Kızlar test yapmalara doyamıyorum 😂 evde fazla var bu kez de erken gebelik yapayım dedim ve sonuç bu. Sizce erken mi yaptım yine iğnenin etkisi midir 😂🤭 iğnenin 10. Günü

Eklentiler

• C0744B86-2AF5-482F-8015-9C453F255176.jpeg
    C0744B86-2AF5-482F-8015-9C453F255176.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar test yapmalara doyamıyorum 😂 evde fazla var bu kez de erken gebelik yapayım dedim ve sonuç bu. Sizce erken mi yaptım yine iğnenin etkisi midir 😂🤭 iğnenin 10. Günü
canım 12.gün yapmalısın
birde erken gebeliklere güvenmeyın dıyorlar

Back