- Konu Sahibi yellowaseline
Cnm gdip kan verdnmiKızlar ayıptır söylemesi kusura bakmayın ama bugün lavaboya gittiğimde iç çamaşırım resmen ıp ıslak olmustu ve peceteye silince sümük gibi renksiz bişey geldi bu nedir bilginiz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gdip kan verdnmiKızlar ayıptır söylemesi kusura bakmayın ama bugün lavaboya gittiğimde iç çamaşırım resmen ıp ıslak olmustu ve peceteye silince sümük gibi renksiz bişey geldi bu nedir bilginiz varmı
Çalışıyorum gidemedim canım acaba yumurtam yenimi çatladıCnm gdip kan verdnmi
Cnm umudunu kırmak istemem ama bende iğnenin 8. Ve. Günü yaptım silik çizgiyi. İğnenin 12.günü yani bugün yaptım bembeyazdı. Ama o çift çizgiyi görmek bile mutlu etti. Hayırlısı olsunKızlar bir şey soracağım, dün idrarda beta hcg testi yaptım bayaaa silikti, bugün tekrar yaptım tamamen beyaz çıkar sanırım diye, ama dünden daha koyu çıktı iğnenin 8. Günü bugün sizce olabilir mi yani
Benim 12. Gün gölge çizgi çıktıCnm umudunu kırmak istemem ama bende iğnenin 8. Ve. Günü yaptım silik çizgiyi. İğnenin 12.günü yani bugün yaptım bembeyazdı. Ama o çift çizgiyi görmek bile mutlu etti. Hayırlısı olsun
Hemen kan verin. İşallah vardır. Gölge çizgi görseydim eğer bende kan verirdim. Adetimi bekliycem artık. Sizin için hayırlısı olsunBenim 12. Gün gölge çizgi çıktı
Canım haklısın şu an beyaz çıkması lazım işte sorun şu ki beyaz çıkmak yerine bir önceki günden koyu çıkmış test mi bozuktu acabaCnm umudunu kırmak istemem ama bende iğnenin 8. Ve. Günü yaptım silik çizgiyi. İğnenin 12.günü yani bugün yaptım bembeyazdı. Ama o çift çizgiyi görmek bile mutlu etti. Hayırlısı olsun
Ay hadi hayırlısı olsunBenim 12. Gün gölge çizgi çıktı
Canım ben göremedim sanki çizgi Yok gibi Işık’tan mı acaba böyle çıktıKızlar dayanamadım bu ikinci erken gebelik testim bakarmısınız bi silik çizgi mi var iğne günü haric 11.gün bu ama o çizgi o çizgi mi bilemedim Eki Görüntüle 2561047
Merhaba canim.bende 26si sali gunu oldum.cumartesi test yapmayi dusunuyorum bende. Banada doktorum 36.saat dedi.igneden 1 gun once olmustu iliski 36.saattede oldu.sonraki gunlerde 3 gun ust uste oldu.sonra gunasiri. Belirtilerin nasil.ben igne oldum olali kasik agrim ve gogus hassasiyetim vardi. Bugun bunlara bel agrisida eklendiMerhaba kızlar,
bende 27 kasım çarşamba iğnemi oldum.
12.gün yani pazar günü test yapacağım.
siz günü nasıl değerlendirdiniz.
doktorum bana 36.saatte ilişki olsun dedi. sonra peki dedim.sonrası farketmez dedi.Tabiki ben onu dinlemeden iğne günü ,36.saatte de yaptım ama yinede doktorumu dinlemeliydim diye bi düşündüm.
0 canım hiç b belirti yokMerhaba canim.bende 26si sali gunu oldum.cumartesi test yapmayi dusunuyorum bende. Banada doktorum 36.saat dedi.igneden 1 gun once olmustu iliski 36.saattede oldu.sonraki gunlerde 3 gun ust uste oldu.sonra gunasiri. Belirtilerin nasil.ben igne oldum olali kasik agrim ve gogus hassasiyetim vardi. Bugun bunlara bel agrisida eklendi
Canım ben göremedim sanki çizgi Yok gibi Işık’tan mı acaba böyle çıktı
Tum belirtileri hissedip hamile olmayanda var hic belirti hissetmeyip hamile olanda. 1 hafta cabuk gecti ama su 1 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum.zaman akmiyo resmej.hakkimizda hayirlisi olsun canim0 canım hiç b belirti yok
Hiç iğne olmamış gibiyim
Sadece yumurtanın çatlama ağrısını hıssettm okadar
Valla bende aynı şeyi düşündüm çok can sıkıcıTum belirtileri hissedip hamile olmayanda var hic belirti hissetmeyip hamile olanda. 1 hafta cabuk gecti ama su 1 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum.zaman akmiyo resmej.hakkimizda hayirlisi olsun canim
yumurtanın döllenebilme işlevi diye biliyorum.yumurtlama haftasından sonraki ilk hafta kan da bakılırProgesteron nedir kızlar ?bilgisi olan varmi