• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bir şey soracağım, dün idrarda beta hcg testi yaptım bayaaa silikti, bugün tekrar yaptım tamamen beyaz çıkar sanırım diye, ama dünden daha koyu çıktı iğnenin 8. Günü bugün sizce olabilir mi yani

Kızlar bir şey soracağım, dün idrarda beta hcg testi yaptım bayaaa silikti, bugün tekrar yaptım tamamen beyaz çıkar sanırım diye, ama dünden daha koyu çıktı iğnenin 8. Günü bugün sizce olabilir mi yani
Cnm umudunu kırmak istemem ama bende iğnenin 8. Ve. Günü yaptım silik çizgiyi. İğnenin 12.günü yani bugün yaptım bembeyazdı. Ama o çift çizgiyi görmek bile mutlu etti. Hayırlısı olsun

Cnm umudunu kırmak istemem ama bende iğnenin 8. Ve. Günü yaptım silik çizgiyi. İğnenin 12.günü yani bugün yaptım bembeyazdı. Ama o çift çizgiyi görmek bile mutlu etti. Hayırlısı olsun
Canım haklısın şu an beyaz çıkması lazım işte sorun şu ki beyaz çıkmak yerine bir önceki günden koyu çıkmış 🌝 test mi bozuktu acaba

Kızlar yazdm bn daha önce bir arkadasa burdn 32 haftalık gebeyim allahın izniyle kızımı kucagıma almama az kaldı bnde klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldm bnde 9 gün kan vermştm 8.64 cktı snra bir daha verdm düşüyrdu degerm sonra vzgctm olmuck sanırım dedm cok üzlmştm snra evde gebelk testi vardı yapaym dedm 11 gün hatta baktm silik cktı çizgi 12 gb tekrr yaptm silkti 13 gün gidp kab verdm 54. Bsylr cktı sonra doktoruma yazdm iki gün snra ver diye arttı bnde cok sabrszdm yani kaybetmyn ümidnizi kızlar

Merhaba kızlar,
bende 27 kasım çarşamba iğnemi oldum.
12.gün yani pazar günü test yapacağım.
siz günü nasıl değerlendirdiniz.

doktorum bana 36.saatte ilişki olsun dedi. sonra peki dedim.sonrası farketmez dedi.Tabiki ben onu dinlemeden iğne günü ,36.saatte de yaptım ama yinede doktorumu dinlemeliydim diye bi düşündüm.

Kızlar dayanamadım bu ikinci erken gebelik testim bakarmısınız bi silik çizgi mi var iğne günü haric 11.gün bu ama o çizgi o çizgi mi bilemedim
image.jpg

Merhaba kızlar,
bende 27 kasım çarşamba iğnemi oldum.
12.gün yani pazar günü test yapacağım.
siz günü nasıl değerlendirdiniz.

doktorum bana 36.saatte ilişki olsun dedi. sonra peki dedim.sonrası farketmez dedi.Tabiki ben onu dinlemeden iğne günü ,36.saatte de yaptım ama yinede doktorumu dinlemeliydim diye bi düşündüm.
Merhaba canim.bende 26si sali gunu oldum.cumartesi test yapmayi dusunuyorum bende. Banada doktorum 36.saat dedi.igneden 1 gun once olmustu iliski 36.saattede oldu.sonraki gunlerde 3 gun ust uste oldu.sonra gunasiri. Belirtilerin nasil.ben igne oldum olali kasik agrim ve gogus hassasiyetim vardi. Bugun bunlara bel agrisida eklendi

Merhaba canim.bende 26si sali gunu oldum.cumartesi test yapmayi dusunuyorum bende. Banada doktorum 36.saat dedi.igneden 1 gun once olmustu iliski 36.saattede oldu.sonraki gunlerde 3 gun ust uste oldu.sonra gunasiri. Belirtilerin nasil.ben igne oldum olali kasik agrim ve gogus hassasiyetim vardi. Bugun bunlara bel agrisida eklendi
0 canım hiç b belirti yok
Hiç iğne olmamış gibiyim
Sadece yumurtanın çatlama ağrısını hıssettm okadar

0 canım hiç b belirti yok
Hiç iğne olmamış gibiyim
Sadece yumurtanın çatlama ağrısını hıssettm okadar
Tum belirtileri hissedip hamile olmayanda var hic belirti hissetmeyip hamile olanda. 1 hafta cabuk gecti ama su 1 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum.zaman akmiyo resmej.hakkimizda hayirlisi olsun canim

Tum belirtileri hissedip hamile olmayanda var hic belirti hissetmeyip hamile olanda. 1 hafta cabuk gecti ama su 1 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum.zaman akmiyo resmej.hakkimizda hayirlisi olsun canim
Valla bende aynı şeyi düşündüm çok can sıkıcı
Allah Kerim bol bol dua artık işimiz

Back