- 8 Şubat 2019
- 87
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
Hadi inşallah tutmuştur canım
Ay inşallah Canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor iğne günü, ertesi gün ve ondan sonra da gün aşırı dedi ben toplamda 3 kere yapmış oldum canımCanim bide bise sorucam. Igneden sonra ilişki ne zamana dek oldu . 14 . Güne kadar dewam mi etmeli ?
Bana doktor iğne günü, ertesi gün ve ondan sonra da gün aşırı dedi ben toplamda 3 kere yapmış oldum canım
Ya az önce başka bir topikte birisinin hamile olduğu belli oldu aşılamadan sonraki günden itibaren 14. Gündeki değeri 46 çıkmış 12. Günü silik çizgiyi görmüş, ben 25 inde çatlatma vurdu. 26 da ilişki oldu, 27 sinden saymaya başlasak sanki aşılama gibi, 9. Günü test yaptırmış gibi oluyorum ve negatif gördüm acaba erken mi davrandım off bilemedim yav, ve işin tuhafı hala idrar testinde silik çizgiyi görebiliyorum ben..En erken 14. Gün mu yapmalıyız acaba testi?
Ya az önce başka bir topikte birisinin hamile olduğu belli oldu aşılamadan sonraki günden itibaren 14. Gündeki değeri 46 çıkmış 12. Günü silik çizgiyi görmüş, ben 25 inde çatlatma vurdu. 26 da ilişki oldu, 27 sinden saymaya başlasak sanki aşılama gibi, 9. Günü test yaptırmış gibi oluyorum ve negatif gördüm acaba erken mi davrandım off bilemedim yav, ve işin tuhafı hala idrar testinde silik çizgiyi görebiliyorum ben..
Aynen işte, benim 3 yumurtam gelişmişti ve ne zaman çatladıklarını da bilmiyorum, doktor taa 1 hasta sonra evet çatlamış dedi, belki de gün aşırı olan ilişkide tuttu hiç bilemiyoruz ki ya, anlamadım gittiIliskiden sonraki günden mi saymaya başlıyoruz yani ? Off ne bilim kafam karıştı yaa . Benimde doktor günü 22 mm di yumurtam. Iğnem oldu . Ama o gün çatlayıp catlamadigini bilemeyizki . Çok karışık
Sanırım adet olunca emin olucaz ancabenımde 10.gün kızlar
yumurtamın oldugu tarafta batma hissim devam ediyo.akıntı cok az beyaz,ateş basması vardı az onceye kadar geçti.
baskada bısey yok
Aynen işte, benim 3 yumurtam gelişmişti ve ne zaman çatladıklarını da bilmiyorum, doktor taa 1 hasta sonra evet çatlamış dedi, belki de gün aşırı olan ilişkide tuttu hiç bilemiyoruz ki ya, anlamadım gitti
Bende de pco var ama bana duphaston verdi 10 gün içiyorsun bıraktıktan 2 gün sonra adet oluyorum ben, bakalım dün bitti ilacım birkaç güne kadar adet olmam lazım bakıp görücez bakalım .. sana vermedi mi doktor progesteron ilacı bebek tutunsun diyeSen adet gününde öğrenebilirsin . Ama bende pko var . Ordanda anlayamam ben . En iyisi 14 yada 15. Gün kandaki değere baktırmak . Daha sonrasıda takip etmek .
Bende de pco var ama bana duphaston verdi 10 gün içiyorsun bıraktıktan 2 gün sonra adet oluyorum ben, bakalım dün bitti ilacım birkaç güne kadar adet olmam lazım bakıp görücez bakalım .. sana vermedi mi doktor progesteron ilacı bebek tutunsun diye
Evet canım, ilaçsız adet olamıyorum zaten ben, duphastonu iç dedi eğer bebek varsa tutunmasını kolaylaştırır eğer yoksa da adet olursun dediDuphaston bebek tutunsun diye dimi .? Bana Progestan diye bi ilac verdi Canim. Tutunması için .
Evet canım, ilaçsız adet olamıyorum zaten ben, duphastonu iç dedi eğer bebek varsa tutunmasını kolaylaştırır eğer yoksa da adet olursun dedi
Kan mı verdin canımKizlar 12.gun testim negatif.
Yok canim idrar testi.ama olsaydi cikardi diye dusunuyorumKan mı verdin canım
Hoşgeldin canım İnşallah güzel sonucu alırsınarkadaşlr beni de alın aranızaaa..... ilk aşılamam adet dönemim de yaklaştııı