- Konu Sahibi yellowaseline
Aminnnn ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin umudunu kaybetme aslaYaa İnşallah Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin umudunu kaybetme aslaYaa İnşallah Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ♥
resmen doktorun yüzünden geciktiSen testi bikac gun sonra tekrarla istersen
Evet öyle yapayım. Çarşamba günü tahlil günüm bakalım.
Sana neden verdiler peki hormon ilaclari insani mahvediyomus brnde bu ay ogrenmis oldumdoktora siniroldum suan regldum ben o hormon ilacini kullanmasaydim cunku benhep yumurtlamadan 14gun sonra ad et oldum
Az kalmis ins hamilesindir kucagina alacagin bebrnin haberini alirsin ins bizede dua et hamilelerin duasi kabul olirmusEvet öyle yapayım. Çarşamba günü tahlil günüm bakalım.
klomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdiSana neden verdiler peki hormon ilaclari insani mahvediyomus brnde bu ay ogrenmis oldum
Evet ben duydum o ilacin oyle bi etkisi varmis kimide adeti sokturuyo diyo keske onu vermeyeydi simdi sıkıntı cekmezdinklomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdi
İnşallah Rabbim hepize sağlıklı evlatlar sahip olmayı nasip etsin :) Tabiki dua ederimAz kalmis ins hamilesindir kucagina alacagin bebrnin haberini alirsin ins bizede dua et hamilelerin duasi kabul olirmus
Ben klomeni 5 gun 2 doz aldim ama mahvetti kasik agrisindan oldum doktor yumurtalar catladimi yoksa dedi bakti anca aciya bi yumurta olmus bide ovitrelle igne verdi saolsun oda tuz biber ekti heleki vuruldum ertesi gun agridan surundum resmenklomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdi
beni asiri etkilemedi benim normalde dahaxcok agrim olur klomensiz beni sinir eden duphasyin adetimi geciktirdi bende umutlandim ama bir cacikcikmadiBen
Ben klomeni 5 gun 2 doz aldim ama mahvetti kasik agrisindan oldum doktor yumurtalar catladimi yoksa dedi bakti anca aciya bi yumurta olmus bide ovitrelle igne verdi saolsun oda tuz biber ekti heleki vuruldum ertesi gun agridan surundum resmen
Canım onu bebek tutunsun diye veriyor öyle düşünme. Hem belki senin stresin geciktiriyor şuan. Kan verseydin çoktan belliydi en azından kendini yormazdin. Belki bebiş var onu da strese sokuyorsunklomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdi
Hemen umudunu yitirme bikac gune gelmezse sabah ilk idararla tekrarla testini üzülmebeni asiri etkilemedi benim normalde dahaxcok agrim olur klomensiz beni sinir eden duphasyin adetimi geciktirdi bende umutlandim ama bir cacikcikmadi
Haklisin stres var o her kotulugun anasi alkolden sonra tabiCanım onu bebek tutunsun diye veriyor öyle düşünme. Hem belki senin stresin geciktiriyor şuan. Kan verseydin çoktan belliydi en azından kendini yormazdin. Belki bebiş var onu da strese sokuyorsun
Kızlar benimde bi sorum olacak ben 15 ocakta ovitrelle oldum bugun cook fazla kasık ağrım oldu uykudan uyandıracak şekilde aranızda bu şekilde olan varmı
Benden 2 dun once vurulmussun bende 17sinde vuruldum bende olmadi ama burda olanlar olmus diye okudum benim midem bulaniyo cok dokundu migdeme aradada adet sancisi gibi sancim oluyo
Benim 17 sinde oldu 2 gün var aramizda bende simdilik olmadi sadece migdem kotu aradada adet sancisi oluyo bide kasiniyorum sanirim oda bi bende oldu
aman inan biktimCanım onu bebek tutunsun diye veriyor öyle düşünme. Hem belki senin stresin geciktiriyor şuan. Kan verseydin çoktan belliydi en azından kendini yormazdin. Belki bebiş var onu da strese sokuyorsun
Ben ilkez klomen kulandim ve catlatma ignesi oldum ama zormus kendiliginden catlayinca bukadar sıkıntı yasamiyordum acikcasiBendede kasık agrısıyla mide bulantısı oldu. Aşırı derecede iştahım açıldı bugun 9 günüm şimdiden strese girdim acaba tuttuğu icin mi ağrı yaptı yoksa tutmadığı ıcın mi sonucu görene kadar stresten ölmezsem iyi bişey bu arada senin ilk mi tedavin daha önce çatlatma iğnesi oldun mu