• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsan kendi kendine düşününce bu kadar geniş düşünemiyor inan ki hafta sonu olduğunu bile unuttum haklısın öyle yapayım çok saol destek olduğun icin
Rica ederim ne demek benim midem fena olmadi ben bile gidebilirim azalip gecmezse ya biyerden patliyo iste sonucta hormon aliyoruz vucudumuza biyandanda dusunuyorum heryerde salgin domuz gribi corono virusu bizde bebe derdine düştük valla dunya iyice bozuldu

Rica ederim ne demek benim midem fena olmadi ben bile gidebilirim azalip gecmezse ya biyerden patliyo iste sonucta hormon aliyoruz vucudumuza biyandanda dusunuyorum heryerde salgin domuz gribi corono virusu bizde bebe derdine düştük valla dunya iyice bozuldu
Ben kan test yaptırdım hamile degilim

Aynen oyle ya neler çıktı neler rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin sanada dasmerede bol bol dua edin hersey allahtan bu arada yaşlar kaç kızlar

Benımde 31 4 aylık evliyim
Daha yeni 1 yil bekleyin diyo doktorlar yasinda gayet iyi dogum icin hic kendine stres yapma ozamn oluyo benim bir oglum var bir yil ugrastim en son doktrun biri uğraşma tup bebek yap dedi cok agladim esimde uzulme tup bebek yapariz deyince rabatladimmi ne o ay hamile kaldim cok şükür sizlerde kafaniza takamaamak icin bi ugras bulun yoksa esinizde sizde cok yipraniyosunuz olacak seyde gecikiyo zaten hersey vaktini bekliyo kızlar

Benim çikolata kistim var diye dr klomen ve çatlatma iğnesi verdi yasda 30 un üstü gebelik olmalı artık dedi birazda dr korkuttu sanırım beni sana söylenen gibi banada önce tüp bebek yaptır dedi geri test yaptı klomen çatlatma iğnesi yazdı bakalım hayırlısıyla pozitif bi sonuçlanırsa İnşallah

aman nebilim cok üzülüyorum yazakadar olmazsa tupyapxm esimde erken diyir ama yaşım geicyir

doktora buayda klomen verirse aşılama ver dicem bakalım butarzseylerle olacağına umuudm kacti

Benim çikolata kistim var diye dr klomen ve çatlatma iğnesi verdi yasda 30 un üstü gebelik olmalı artık dedi birazda dr korkuttu sanırım beni sana söylenen gibi banada önce tüp bebek yaptır dedi geri test yaptı klomen çatlatma iğnesi yazdı bakalım hayırlısıyla pozitif bi sonuçlanırsa İnşallah
Ben hangi doktora gittiysem daha yeni evlisin dedi tedavi vermedide enson gitigimde profdu asiistanina telefonda su testleri yapsin dedi ama kiz onlari soylemek yerine git tup bebek yaptir dedi o kızi hic unutamicam gerci o umudumu kirmasa belki dah takacaktim herser den hayor cikiyo illaki

Back