- Konu Sahibi yellowaseline
Adet belirtisoyle hamilelik ayni oluyoAdet belirtilerim var. Ben çatlatma iğnesi vurulmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet belirtisoyle hamilelik ayni oluyoAdet belirtilerim var. Ben çatlatma iğnesi vurulmadım
Ay yok inanmıyorum ben ona yalannnn Öyle diyorlar sonra da yok şuram batmıştı yok şu renk akıntım olmuştu demek belirti varmış da ben anlamamışım bilmem ne diyorlar kuzum yaAdet belirtisoyle hamilelik ayni oluyo
bende akma var. Ama oda belirtti degil benceAy yok inanmıyorum ben ona yalannnn Öyle diyorlar sonra da yok şuram batmıştı yok şu renk akıntım olmuştu demek belirti varmış da ben anlamamışım bilmem ne diyorlar kuzum ya
Bende batma akma vs yok anca göğüs hassasiyeti var yumurtlamadan beri gelen. Her ay da böyle olur
Sarı akıntı mı?bende akma var. Ama oda belirtti degil bence
benim goguslerde hic belirti olmuyo miletin sisiyomus igneden sonrada bende tık yokAy yok inanmıyorum ben ona yalannnn Öyle diyorlar sonra da yok şuram batmıştı yok şu renk akıntım olmuştu demek belirti varmış da ben anlamamışım bilmem ne diyorlar kuzum ya
Bende batma akma vs yok anca göğüs hassasiyeti var yumurtlamadan beri gelen. Her ay da böyle olur
Valla bende akinti yok kurudum kaldim akinti iyidir diye biliyom amabende akma var. Ama oda belirtti degil bence
Hiç çatlatma iğnesi tecrübem olmadıbenim goguslerde hic belirti olmuyo miletin sisiyomus igneden sonrada bende tık yok
bazende kuur olurmus vajina hamileykenValla bende akinti yok kurudum kaldim akinti iyidir diye biliyom ama
yumurtlama akıntısı giib seffaf beyazzSarı akıntı mı?
Çok mu canım ne kadar?yumurtlama akıntısı giib seffaf beyazz
geliyor istee islaklikda var regli giibÇok mu canım ne kadar?
Hayırlısı olsun canım benim kafa dağıtmaya çalışgeliyor istee islaklikda var regli giib
Amn olmadan hamile kalirsin ins cok kptu hormonlarimi alt ust etti kasinip duruyorumHiç çatlatma iğnesi tecrübem olmadı
Sen testi bikac gun sonra tekrarla istersengeliyor istee islaklikda var regli giib
Yaa İnşallah Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ♥Amn olmadan hamile kalirsin ins cok kptu hormonlarimi alt ust etti kasinip duruyorum
Ay egee doktorun verildiği ohormon ilacını kullanmasaydım simdi regldim sinir etti beniHayırlısı olsun canım benim kafa dağıtmaya çalış
Merhaba arkadaşlar. Aranıza bugün katıldım.2. Aşılamam Yapıldı.Bugün 10. günüm. Karnımda ve kasıklarımda ağrım var.1. olumsuz olunca 2. den fazla umutlanamıyorum. İdrada gebelik testinde bir şey çıkmadı bugün yaptım. Belli belirsiz hayalet gibi çizgi var gibi. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Testi bikac gun sonra tekrar yap aslinda kanda cikar varsa
doktora siniroldum suan regldum ben o hormon ilacini kullanmasaydim cunku benhep yumurtlamadan 14gun sonra ad et oldumSen testi bikac gun sonra tekrarla istersen