- Konu Sahibi yellowaseline
Ya dedide hatirlamiyoruz aksam 8-9 gibi dedi ama pazartesi mi yoksa bugün mü bilmiyorum.Onu doktorun belirliyor cnm ama birsey demedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dedide hatirlamiyoruz aksam 8-9 gibi dedi ama pazartesi mi yoksa bugün mü bilmiyorum.Onu doktorun belirliyor cnm ama birsey demedi mi
Himm anladim cnmYa dedide hatirlamiyoruz aksam 8-9 gibi dedi ama pazartesi mi yoksa bugün mü bilmiyorum.
Test yapabilirsin 16 gun olmus. Benimde ilk asilamam 23unde oldum bekliyorum. Insallah hamilesindirbende bel kasik agrisi gogus agrisi var regli olucak gibi hissediyorum adetme 5 gun var cok heycanliyim bugun 16.gunum sende canim
insallah canim allah hepimize nasip etsinTest yapabilirsin 16 gun olmus. Benimde ilk asilamam 23unde oldum bekliyorum. Insallah hamilesindir
yok canim benim koldan yapildi hissetmiyorsun bileMerhaba kızlar,
Bende yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım hayatımda ilk defa vurdurucağım. Doktorum bu akşam çarşamba cuma ilişki olsun dedi. yumurtalarım 19 mm olmuş bugün bakıldı. Bu iğne acıtıyor mu çok tecrübeli olan yazabilir mii?
insallah tutar canim ben asilama olmadim klomen ve catlatma ignesi oldum sende ne gibi belirtiler varBende cuma günü aşılamamı yaptırdım
Heyecanla bekliyorum ☺
Hissettiğim ekstra bir belirti yok canım bendeinsallah tutar canim ben asilama olmadim klomen ve catlatma ignesi oldum sende ne gibi belirtiler var
Koldan yaptılar bana da. Salı sabahı oldum ama iğneden sonra inanılmaz bir kasık ağrısı oldu bende daha öncelerde olmayan. İnşallah işe yaratmıştır.yok canim benim koldan yapildi hissetmiyorsun bile
Eve gidince test yapicam dua edin banaEeeee kızlar. Mutlu haber verecek yok mu daha?
Hadi inşallah canım mutlu haberler bekliyoruzEve gidince test yapicam dua edin bana
Ben sabah da test yaptım çok silik çıktı faklı test aldım bu sefer keşke erken olandan alsaydım yine sabahkine benzer çıktı. En iyisi yarın sabah acil de kan vermek hem tereddütte kalmamHadi inşallah canım mutlu haberler bekliyoruz
Canım bütün belirtilerini bende yaşıyorum. Bacaklarıma sancılar giriyor kasıklarım ve belim ağrıyor göğüslerim de aynı senin gibi hassaslık olurdu o da yok sanki adet olacağım. Sabah test yaptım çok silik çıktı emin değilim yarın kan vericem şüphede kalmaktan iyidir. Bu arada bende 23 aralık da ığne oldumKızlar ben de 23unde çatlatma iğnesi oldum. Yumurtalarim solda oluşmuş dedi doktorum. Sol bacağım kopuyor sanki. Belim de sırtım da çok fena ağrıyor. Midem iki gündür yanıyor. Ama göğüslerde herhangi bi hassaslık yok normalde adetim yaklaşınca dokunamazdim üzerine bile yatamazdim şuan tık yok Beklenen adet tarihim yarın. Hiç test yapmadım. Normalde bir gün öncesi kahverengi lekelenme olurdu. O da yok. Tutmuş olabilir mi?
İnşallah gebeyizdirCanım bütün belirtilerini bende yaşıyorum. Bacaklarıma sancılar giriyor kasıklarım ve belim ağrıyor göğüslerim de aynı senin gibi hassaslık olurdu o da yok sanki adet olacağım. Sabah test yaptım çok silik çıktı emin değilim yarın kan vericem şüphede kalmaktan iyidir. Bu arada bende 23 aralık da ığne oldum
Ben yarın sabah vericem inşallah inşallah bu son ayımız olmuştur. 5 seneyi geçti bekliyorum bendeİnşallah gebeyizdir
Ben biraz daha bekleyip kan tahlili yaptiricam direk . İnşallah adet olmam. Bu habere öyle ihtiyacım var ki