• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bende oldum canım negatif oldu malasef. Daha fazla klomen falan kullanmak istemiyorum. Bu ay dinlenicem. Şubatın ilk haftası tüp bebek icin doktorla görüşmeye gideceğiz
Anladım hayırlısı tabi ki her şeyin üzme kendini inşallah olur olacak inan buna. 10 sene bekleyip kavuşanlar var rabbim hayırlı zaman da nasip eder inşallah. bende 3 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz ama olmuyor. İnşallah bizde alırız bir gün o hayırlı haberleri.Aynen bencede dinlen kafanı boşalt biraz bebek konusundan uzak dur. Sana iyi gelir belki bu şekilde olur. Neler okuyoruz tam bıraktım derken tam tüp bebeğe başlayacağım sırada hamile kaldım diyenler çok. Elbet bizede denk gelir.

kızlar bugün adetimin 26. günü, dayanamadım meraktan test yaptım tabii ki negatif :) forumlarda okudum adetten 1-2 gün önce çıkabiliyormuş idrar testinde. gerçi benim bu ay döngü sürem ne olacak (28 mi 30 mu) bilmiyorum. bu sabah da pembemsi kahveli akıntım geldi, sabahtan beri yok. kasıklarım ağrıyor sadece. bi umut belki yanılırım :)

kızlar bugün adetimin 26. günü, dayanamadım meraktan test yaptım tabii ki negatif :) forumlarda okudum adetten 1-2 gün önce çıkabiliyormuş idrar testinde. gerçi benim bu ay döngü sürem ne olacak (28 mi 30 mu) bilmiyorum. bu sabah da pembemsi kahveli akıntım geldi, sabahtan beri yok. kasıklarım ağrıyor sadece. bi umut belki yanılırım :)
adet oldun mu canım? adet olana kadar umut var

Canım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun:dua::anneadayı:
Merhaba cnm bende tek tüplü ve dış gebelik geçirdim 1 yıl önce dünde çatlama iğnesi yaptırdım ilk kez sen hamileymişim ?

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Lütfen bir bilgisi ya da fikri olan yardımcı olsun. Benim bir problemim var. VVS diye bir rahatsızlık. Vulva bilmem ne sendromu. yani vulva girişinde çatlak oluşumu. İnternetten biraz araştırma yaptım. Bu durumu yaşayan birçok kadın varmış. Ameliyat olmuşlar. 5 haftalık doku iyileşimi ve 3 günlük bilişsel davranış terapisiyle hayatları olumlu olarak çok değişmiş. Muayene ameliyat terapi filan 8000 TL gibi bir rakam. Devlette yapılıyor mu onu da bilmiyorum. Ama tabii bu okuduklarım doktorların sahte hesaplardan ya da tanıdıkları vasıtasıyla kendilerini övmek, hasta kazanmak için yaptıkları reklam çalışması da olabilir. Daha önce böyle bir şey duyan, eden, yaptıran, yaptıranı tanıyan var mi aramızda?

Benim yarın tahlil günüm. Geçen aşılamada olduğu gibi bu aşılamada da sabah ilk idrarla beta hcg yaptim. Malesef tek cizgi gordum 😭😭😭muhtemelen yine tutmadi. Cok uzgunum.
bir umut belki kanda cikar ? Var mii idrarda cikmayip kanda çıkan??

Benim yarın tahlil günüm. Geçen aşılamada olduğu gibi bu aşılamada da sabah ilk idrarla beta hcg yaptim. Malesef tek cizgi gordum 😭😭😭muhtemelen yine tutmadi. Cok uzgunum.
bir umut belki kanda cikar ? Var mii idrarda cikmayip kanda çıkan??
Ne çıktı sonucun?

Back