- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
İnşAllah canım inşAllahGec dollenme olan umud olan çok kadin var canm bekle bence testi tekrarlarsin en fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım inşAllahGec dollenme olan umud olan çok kadin var canm bekle bence testi tekrarlarsin en fazla
10. Gün 0.100 çıkan da var hem içim rahatlasın yoksa bilim diye yaptırdım hem de merak ettim kaç çıkacak diye 7 çıkanlarda negatif olanlar da var beklemek lazım işte adet olacak gibi karnım ağrıyo ve belim çok ağrıyo kaç gündür adete kadar test yapmıcam adetim geçerse yaparım artıkYukselme ihtimali olabilir kotu bir sonuc degil kani tekrarla canm bes gun falan sonra ozaman dort katina cikarsa doktoruna gozukursun
Aynen canım olabilir biraz bekledikten sonra pembe oldu öyle bariz kıpkırmızı olmadı c cizgisiTestte bir sorun var galiba canm normalde ilk cizgisi nin keskin olmasi lazim tekrarla bence
Canm adet sancisi gibi cekenler hamile oluyor hep insallah guzel haberlerini aliriz burdan10. Gün 0.100 çıkan da var hem içim rahatlasın yoksa bilim diye yaptırdım hem de merak ettim kaç çıkacak diye 7 çıkanlarda negatif olanlar da var beklemek lazım işte adet olacak gibi karnım ağrıyo ve belim çok ağrıyo kaç gündür adete kadar test yapmıcam adetim geçerse yaparım artık
Teşekkür ederim ablacım eline sağlıkBal0ncuk tatlım sayfadaki bilgileri ve tecrübeleri okudun mu bilmiyorum ama seni etiketlemek istedim.
Sevgili arkadaşlar sizlere de umutlu bekleyişinizde güzel sonuçlar görmenizi diliyorum. İnşallah müjdeli haberlerinizi paylaşmak burada nasip olur. Anne olup evladiniza sarilmaniz için dua ediyorum.
İnşallah canım allah hepimizin yüzüne baksınCanm adet sancisi gibi cekenler hamile oluyor hep insallah guzel haberlerini aliriz burdan
3. Gunumdeym canm ignenin teste 11 günüm var rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallahMerhabalar kızlar ne durumdasınız? ben bu ay dinlenmedeyim, teste kaç gününüz kaldı? Geçen ay benim için çok heyecanlıydı
bende bel kasik agrisi gogus agrisi var regli olucak gibi hissediyorum adetme 5 gun var cok heycanliyim bugun 16.gunum sende canimmerhaba kizlar bende catlatma ignesi oldum 15.gunumdeyim sizde ne gibi belirtiler var
amin canim insallahKizlar merhaba bende bugün catlatma ignemi oldum suan karın bölgemde yanma var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şimdi beklemek kaldı allahtan çalışıyorum kafamı dagitabilcem
ayyy ne guzel aynen oyle allahim bizede nasip etsin insallahKızlar bugün bir arkadaşa denk geldim. Bir tarafındaki yumurtalık çalışmıyormuş, öbür tarafında hem pko varmış hem de tüpü tamamen kapalıymış. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp doğurmuş, çocuğu 1 yaşında filan. Şu anda da 9 haftalık hamileymiş. Hem de doğal yollardan, tedavisiz! Allah’tan umut kesilmez. Çok umutlandım bugün...
Onu doktorun belirliyor cnm ama birsey demedi miSelam kizlar bende bugün sabah 9da oldum. Iliski bu aksammi olmali yoksa yarin (pazartesimi)
Genelde iğneden 12 ila 36,saat sonra ilişki olsun diyorlar yumurta o saatleri çatlıyormuşSelam kizlar bende bugün sabah 9da oldum. Iliski bu aksammi olmali yoksa yarin (pazartesimi)