• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bazen iğnenin etkisi 11-12 gün de sürebiliyormuş ama belirtilerin gayet güzel aslında kanda belli olur inşAllah ☺ Ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım eğer pozitiflik görürsem yarın göremezsem cuma günü kan vereceğim. Umarım hayallerimiz gerçek olur ☺ Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var korkuyorum inşAllah gebelik belirtisidir 🤲🏻
Bende de adet olacagim belirtisi igneyi vuruldugum gunden beri var hani bacaklarina dogru bi agri olur ya hep beni yokluyordu

Bende de adet olacagim belirtisi igneyi vuruldugum gunden beri var hani bacaklarina dogru bi agri olur ya hep beni yokluyordu
Evet benimde kasık ağrısı hiç geçmedi 9 gündür🤷🏻‍♀️ Bu arada dayanamayıp test yaptım kızlar negatif 😞 inşAllah idrara geçmesi için erkendir ve cuma günü kanda çıkar 😞

Evet duydum ve o kadar yoruldum ki birtek bu kaldı, bunuda deneyeyim dedim sipariş ettim geçen kargom geldi, cuma günü regl olursam kullanmaya başlayacam,
Kac gun oldu sizin igne olali
Bugün 12. Günüm. 2 yumurtam olgunlaşıp çatladı ama ikincisinin geç çatladığını söyledi doktor yani son ilişkiden henüz 5 gün geçti umut ediyor insan ama bakalım sanırım dayanamayıp yarın kan testi yaptıracağım. Ateşim de 3-4 gündür 37.2-37.4 arası değişiyor bu da bir belirti ama sonradan üzülmek çok kötü rabbim hepimize nasip etsin 🤲🏻

Keşke o mucize bizide bulsa, artık zerre kadar inancım kalmadı, bir dahada yaptırmayı düşünmüyorum, yoruldum
İnşallh bulucak canım ümidinizi asla kaybetmeyin moral psikoloji çok önemli ben ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı üzerinden 7 ay geçti hamile kalamadım tekrar çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay ama psikolojik olarak olmicak falan filan diye düşündüm ümidim yoktu ve tutmadı adet oldum şuan 4. Gün reglnin ama ilk çatlatma iğnesinde hamile kaldıgım çok ümitliydim olacak olacak dedim moralim yüksekti ve olmuştu psikoloji grçektn çok önemli moralini yüksek tut olacak de olsun inşallah Allahım sağ salim hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Ayy insallah rabbim herkesede nasip etsin eger hamileysem mutlaka yazicam persembe kanda baktiracagim zaten
İnşallah güzel haberler verirsin bide benim belirtim olarak adet sancısı gibi sancı giriyordu gögüsler im çok acıyordu hareket ederken bile acıyordu ama herkeste belirti aynı olmuyor gerçi ama 😊☺️bugun kaçıncı gün iğnenin

İnşallah güzel haberler verirsin bide benim belirtim olarak adet sancısı gibi sancı giriyordu gögüsler im çok acıyordu hareket ederken bile acıyordu ama herkeste belirti aynı olmuyor gerçi ama 😊☺bugun kaçıncı gün iğnenin
Benim 13. Gun11ve 12.gunlerde bayagi belliydi 2 sefer ki yaptigim farkli markalardi bugunku yaptigimda loboqik markaydi ve cikmadi acaba testte bi sorun mu vardi diyecegim ama

Merhaba kızlar 13 Aralık gece 4 ya da 3 çatladı Ovitrelle catlatma iğnesi yapılmıştı. Dünden beri belim çok ağrıyor ama bugün geçti dün hafif kasık ağrılarım vardı çatlamadan sonra bugün 13 gün oldu acaba adet mi olacağım test yapmadım Göbeğimin alt kısımları çekiliyor sanki galiba Adet olacağım gibi sizce nedir bunlar iğneden 14 gün sonra kesin adet olunuyor değil mi bu arada geçen cuma progestronum 13.2 cıktı dr çok iyi rahîm hazır dedi

Bugün 12. Günüm. 2 yumurtam olgunlaşıp çatladı ama ikincisinin geç çatladığını söyledi doktor yani son ilişkiden henüz 5 gün geçti umut ediyor insan ama bakalım sanırım dayanamayıp yarın kan testi yaptıracağım. Ateşim de 3-4 gündür 37.2-37.4 arası değişiyor bu da bir belirti ama sonradan üzülmek çok kötü rabbim hepimize nasip etsin 🤲🏻
Benimde atesim devam ediyor ama ben ne zaman adet gorecegimide bilmiyorum normalde 32 gunde bir oluyorum o xaman ayin 4 une denk geliyor ama igne yapilinca 17. Gunde en gec olunuyormus

İnşallh bulucak canım ümidinizi asla kaybetmeyin moral psikoloji çok önemli ben ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı üzerinden 7 ay geçti hamile kalamadım tekrar çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay ama psikolojik olarak olmicak falan filan diye düşündüm ümidim yoktu ve tutmadı adet oldum şuan 4. Gün reglnin ama ilk çatlatma iğnesinde hamile kaldıgım çok ümitliydim olacak olacak dedim moralim yüksekti ve olmuştu psikoloji grçektn çok önemli moralini yüksek tut olacak de olsun inşallah Allahım sağ salim hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese
Olmuo :(

Kizlar doktordan geldim iki yumurtadan biri 15 de kalmis kalitesiz o dedi doktor ama solda 18 mm cok iyi bir yumurta goruyorm dedi ovitrelle yazdi saat 15.30 da vurdurdum igneyi akintim var sadece 36 saat sonra ilişki dedi doktorum bide busefer cok umitlenme rabiacim ilkinde oldugu gibi hemen tutmayabilir dedi ama iyi bir yumurtan varda dedi kafam karıştı iyice ve progestan yazdi bunuda kullan dedi adet olursanda ilaci kes gel ikinci tedaviye baslayalm dedi umidim kalmadi :( sizde durumlar nasil test yapacak olanlar yaptınız mı umud olun bize

Merhaba kızlar 13 Aralık gece 4 ya da 3 çatladı Ovitrelle catlatma iğnesi yapılmıştı. Dünden beri belim çok ağrıyor ama bugün geçti dün hafif kasık ağrılarım vardı çatlamadan sonra bugün 13 gün oldu acaba adet mi olacağım test yapmadım Göbeğimin alt kısımları çekiliyor sanki galiba Adet olacağım gibi sizce nedir bunlar iğneden 14 gün sonra kesin adet olunuyor değil mi bu arada geçen cuma progestronum 13.2 cıktı dr çok iyi rahîm hazır dedi
Merhaba canım ben de 13 aralık da oldum iğne. 3. Gününden beri ağrılarım geçmedi. 2 gündür de şiddetli arttı senin tarifinle aynı. idrar testim negatif ama zaten idrara geçme şansı henüz yok o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın sabahtan kan testi vereceğim umarım olumlu sonuç olur 🤲🏻

Back