- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Canım merhaba rabbim inşallah bu kez umutlarını boşa çıkarmaz bel ağrım geçti sürekli lavaboya gidiyorum istemsizce. Yarın haber ver mutlaka. 14. Günde inşallah kırmızı görmeyiz ya da hayirlisi neyse bizimle o olsun. Rabbimin bildiği vardır.Merhaba canım ben de 13 aralık da oldum iğne. 3. Gününden beri ağrılarım geçmedi. 2 gündür de şiddetli arttı senin tarifinle aynı. idrar testim negatif ama zaten idrara geçme şansı henüz yok o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yarın sabahtan kan testi vereceğim umarım olumlu sonuç olur
Malesef kizlar negatifİnşAllah olur haberdar et bizleri de
İnşAllah canım inşAllah 1 senedir o kadar yoruldum kiCanım merhaba rabbim inşallah bu kez umutlarını boşa çıkarmaz bel ağrım geçti sürekli lavaboya gidiyorum istemsizce. Yarın haber ver mutlaka. 14. Günde inşallah kırmızı görmeyiz ya da hayirlisi neyse bizimle o olsun. Rabbimin bildiği vardır.
Daha erken de olabilir ben yarın yapacağım ama yine de emin değilim zamanından çünkü geç çatladığını söyledi belki seninki de öyledirMalesef kizlar negatif
Benim igne yapildigi gun dahil 13.gun oluyor acaba erken mi yaptirdim ya ama ogrenmek istedim hani yoksa su clife i siparis edecegim diyeDaha erken de olabilir ben yarın yapacağım ama yine de emin değilim zamanından çünkü geç çatladığını söyledi belki seninki de öyledir
Kuzum benim bende 14 ay oldu. Sen kaç yılllık evlisinİnşAllah canım inşAllah 1 senedir o kadar yoruldum ki
Kaç çıktı sonucun canım ona göre beklersinAcaba cumartesine kadar yinede beklesem mi acaba
Acaba cumartesine kadar yinede beklesem
Sen bilirsin canım ben yarın negatif dahi çıksa pazartesi veya salı adet olmazsam tekrar yapacağım
1.5 senelik evliyim canım 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz doktora gitmeye cesaret edememiştim keşke daha önce gitseydim. Yumurtam büyümüyormuş bu ay ilk klomen kullanışım Allaha şükür 2 olgun yumurtam oldu ve tek iğneyle ikisi de çatladı inşAllah tutar o kadar istiyorum ki birbirimize dua edelimKuzum benim bende 14 ay oldu. Sen kaç yılllık evlisin
Amin canım inşallah gönlüne göre versin inşaallah benim bugün 14.gün ama tahlil yapmayacam adetim geçmeden bisey yapmak istemiyorum canim1.5 senelik evliyim canım 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz doktora gitmeye cesaret edememiştim keşke daha önce gitseydim. Yumurtam büyümüyormuş bu ay ilk klomen kullanışım Allaha şükür 2 olgun yumurtam oldu ve tek iğneyle ikisi de çatladı inşAllah tutar o kadar istiyorum ki birbirimize dua edelimSen ne zaman tahlil yapacaksın
Amin canım inşAllah hepimizinAmin canım inşallah gönlüne göre versin inşaallah benim bugün 14.gün ama tahlil yapmayacam adetim geçmeden bisey yapmak istemiyorum canim
Kan sonucum sifir canim ihmal ypk yani ama su clife baslayacagim zaten benim esimdede ileri hizli sorun var o da ilaca kullaniyorKaç çıktı sonucun canım ona göre beklersin
Allah büyük kuzum rabbim ömür versin bir daha denersiniz c lifedan memnun kalam çok kadın var ben 2 defa kullandım 2 sinde de kist oldu ama bende yaramadı diye üzülmüştüm sana yarar inşallahKan sonucum sifir canim ihmal ypk yani ama su clife baslayacagim zaten benim esimdede ileri hizli sorun var o da ilaca kullaniyor
Testte bir sorun var galiba canm normalde ilk cizgisi nin keskin olmasi lazim tekrarla benceBugün 14.günüm iğneden sonra. Sabahtan beri 3 kez lavaboya girdim çünkü test yapmaya niyetim yoktu. Sonra elimde one step pregnancy diye ucuz bir test vardı yaptım. 3 dakika içinde C çizgisi bile yoktu. Acaba bozuk mu dedim sonra belirginleşti C çizgisi ama T çizgisi bembeyaz. Test üstünde sabah ilk idrar diyo ben 4.suyle yaptımyanlış mı acaba bu test yoksa gerçekten mı negatif
Gec dollenme olan umud olan çok kadin var canm bekle bence testi tekrarlarsin en fazlaBenim de negatif kızlarÜzülmeyeceğim desemde çok üzüldüm. Şu an tek tesellim iki yumurtamın olması ve 2. Sinin geç çatlaması. İnşAllah 2. Yumurtam döllenmiştir Salı gününe kadar regl olmazsam tekrar kan aldıracağım
Yukselme ihtimali olabilir kotu bir sonuc degil kani tekrarla canm bes gun falan sonra ozaman dort katina cikarsa doktoruna gozukursunKızlar 10. Günüm 7.6 çıkmış yükselir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?