Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yukselme ihtimali olabilir kotu bir sonuc degil kani tekrarla canm bes gun falan sonra ozaman dort katina cikarsa doktoruna gozukursun
10. Gün 0.100 çıkan da var hem içim rahatlasın yoksa bilim diye yaptırdım hem de merak ettim kaç çıkacak diye 7 çıkanlarda negatif olanlar da var beklemek lazım işte adet olacak gibi karnım ağrıyo ve belim çok ağrıyo kaç gündür adete kadar test yapmıcam adetim geçerse yaparım artık

Canm adet sancisi gibi cekenler hamile oluyor hep insallah guzel haberlerini aliriz burdan

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. tatlım sayfadaki bilgileri ve tecrübeleri okudun mu bilmiyorum ama seni etiketlemek istedim.
Sevgili arkadaşlar sizlere de umutlu bekleyişinizde güzel sonuçlar görmenizi diliyorum. İnşallah müjdeli haberlerinizi paylaşmak burada nasip olur. Anne olup evladiniza sarilmaniz için dua ediyorum.

Teşekkür ederim ablacım eline sağlık
Bana kısmet olmadı, gelecek ay kendi kendime deniyecem, ruhumu dinlendirmem lazım

Merhabalar kızlar ne durumdasınız? ben bu ay dinlenmedeyim, teste kaç gününüz kaldı? Geçen ay benim için çok heyecanlıydı

Kızlar bugün bir arkadaşa denk geldim. Bir tarafındaki yumurtalık çalışmıyormuş, öbür tarafında hem pko varmış hem de tüpü tamamen kapalıymış. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp doğurmuş, çocuğu 1 yaşında filan. Şu anda da 9 haftalık hamileymiş. Hem de doğal yollardan, tedavisiz! Allah’tan umut kesilmez. Çok umutlandım bugün...

Kizlar merhaba bende bugün catlatma ignemi oldum suan karın bölgemde yanma var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şimdi beklemek kaldı allahtan çalışıyorum kafamı dagitabilcem

ayyy ne guzel aynen oyle allahim bizede nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…