- Konu Sahibi yellowaseline
Kizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne vurulalı 12 gün olmuş sizdr, benden 1 gün önce vurulmuşsnz, 12 gün olunca doğru sonuç alanlar var, ama en neti 14. Gün kan testi yaptırın diyor doktorlar, ben hiç test yapmadım cuma gününü bekliyorum regl olmazsam yapavamKizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan
Bende bugun telefon actim doktora sordum bugune ignenin etkisi kalmaz diyorİğne vurulalı 12 gün olmuş sizdr, benden 1 gün önce vurulmuşsnz, 12 gün olunca doğru sonuç alanlar var, ama en neti 14. Gün kan testi yaptırın diyor doktorlar, ben hiç test yapmadım cuma gününü bekliyorum regl olmazsam yapavam
Ama betahcgnin kana karışıp teste yansımısı 10 günü buluyorBende bugun telefon actim doktora sordum bugune ignenin etkisi kalmaz diyor
Bilmiyorum onun icin emin degilim bugun 12 gun zatenAma betahcgnin kana karışıp teste yansımısı 10 günü buluyor
Canım ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ignenin 10.günü test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi geçmişti yani 11-12-13.gün idrarda testim hep silik çıkmıştı 14.gün koyulaşmıştı büyük ihtimal hamile olabirilsin canım inşallah öyledir güzel haberlerini bekliyorumBilmiyorum onun icin emin degilim bugun 12 gun zaten
Ayy insallah rabbim herkesede nasip etsin eger hamileysem mutlaka yazicam persembe kanda baktiracagim zatenCanım ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ignenin 10.günü test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi geçmişti yani 11-12-13.gün idrarda testim hep silik çıkmıştı 14.gün koyulaşmıştı büyük ihtimal hamile olabirilsin canım inşallah öyledir güzel haberlerini bekliyorum
Ben de ayın 13 ünde oldum ama henüz tahlil yapmaya cesaret edemedim Sanırım yarın sabah yapacağımKizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan
Belirtileriniz oluyor mu ?Kizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan
Asiri gogus agrisi var bide akintim cok fazlalasti benim normalde bu kadar olmaz acaba catlatma ignesine mi bagli diyecegim son 4 5 gundur varBelirtileriniz oluyor mu ?
Sonuclarini yazarsan cok mutlu olurumBen de ayın 13 ünde oldum ama henüz tahlil yapmaya cesaret edemedim Sanırım yarın sabah yapacağım☺
Tabiki yazarım Ama yapıp yapmamakta kararsızım bende sadece 7 gündür geçmeyen bir kasık ağrısı var akıntım neredeyse hiç yok göğüs hassasiyeti yok denecek kadar az o yüzden umutlanmak istemiyorum. Belki perşembe sabahı yaparım. Sizin de yarın ki sonucunuzu bekliyoruz Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi acaba yaptığınız ?Sonuclarini yazarsan cok mutlu olurum
Canim bugun yaptim normal gebelik testi neredeyse gorunmez bi hal almis 2. Cizgi bugun aksama kan testi yaptiracagim zaten pek bi belirtim yoktuTabiki yazarım ☺ Ama yapıp yapmamakta kararsızım bende sadece 7 gündür geçmeyen bir kasık ağrısı var akıntım neredeyse hiç yok göğüs hassasiyeti yok denecek kadar az o yüzden umutlanmak istemiyorum. Belki perşembe sabahı yaparım. Sizin de yarın ki sonucunuzu bekliyoruz ☺ Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi acaba yaptığınız ?
Keşke o mucize bizide bulsa, artık zerre kadar inancım kalmadı, bir dahada yaptırmayı düşünmüyorum, yoruldumCanım ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ignenin 10.günü test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi geçmişti yani 11-12-13.gün idrarda testim hep silik çıkmıştı 14.gün koyulaşmıştı büyük ihtimal hamile olabirilsin canım inşallah öyledir güzel haberlerini bekliyorum
Bazen iğnenin etkisi 11-12 gün de sürebiliyormuş ama belirtilerin gayet güzel aslında kanda belli olur inşAllah Ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım eğer pozitiflik görürsem yarın göremezsem cuma günü kan vereceğim. Umarım hayallerimiz gerçek olur Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var korkuyorum inşAllah gebelik belirtisidirCanim bugun yaptim normal gebelik testi neredeyse gorunmez bi hal almis 2. Cizgi bugun aksama kan testi yaptiracagim zaten pek bi belirtim yoktu
Ya kiz lar bi urun var bi cok kisi denemis yumurta kalitesini arttiryormus clife diye bilgisi olan var miKeşke o mucize bizide bulsa, artık zerre kadar inancım kalmadı, bir dahada yaptırmayı düşünmüyorum, yoruldum