• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan

Kizlar bende catlatma ignesi oldum ayin 13 une 2 gundur test yapiyorum silik cizgi var dun yaptigim daha az belliydi bugunku biraz daha belli acaba catlatma ignesinin etkisi ne kadar surecte gidiyor vucuttan
İğne vurulalı 12 gün olmuş sizdr, benden 1 gün önce vurulmuşsnz, 12 gün olunca doğru sonuç alanlar var, ama en neti 14. Gün kan testi yaptırın diyor doktorlar, ben hiç test yapmadım cuma gününü bekliyorum regl olmazsam yapavam

İğne vurulalı 12 gün olmuş sizdr, benden 1 gün önce vurulmuşsnz, 12 gün olunca doğru sonuç alanlar var, ama en neti 14. Gün kan testi yaptırın diyor doktorlar, ben hiç test yapmadım cuma gününü bekliyorum regl olmazsam yapavam
Bende bugun telefon actim doktora sordum bugune ignenin etkisi kalmaz diyor

Bilmiyorum onun icin emin degilim bugun 12 gun zaten
Canım ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ignenin 10.günü test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi geçmişti yani 11-12-13.gün idrarda testim hep silik çıkmıştı 14.gün koyulaşmıştı büyük ihtimal hamile olabirilsin canım inşallah öyledir güzel haberlerini bekliyorum😍

Canım ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ignenin 10.günü test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi geçmişti yani 11-12-13.gün idrarda testim hep silik çıkmıştı 14.gün koyulaşmıştı büyük ihtimal hamile olabirilsin canım inşallah öyledir güzel haberlerini bekliyorum😍
Ayy insallah rabbim herkesede nasip etsin eger hamileysem mutlaka yazicam persembe kanda baktiracagim zaten

Ben de ayın 13 ünde oldum ama henüz tahlil yapmaya cesaret edemedim 🤭 Sanırım yarın sabah yapacağım☺️

Sonuclarini yazarsan cok mutlu olurum
Tabiki yazarım ☺️ Ama yapıp yapmamakta kararsızım bende sadece 7 gündür geçmeyen bir kasık ağrısı var akıntım neredeyse hiç yok göğüs hassasiyeti yok denecek kadar az o yüzden umutlanmak istemiyorum. Belki perşembe sabahı yaparım. Sizin de yarın ki sonucunuzu bekliyoruz ☺️ Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi acaba yaptığınız ?

Tabiki yazarım ☺ Ama yapıp yapmamakta kararsızım bende sadece 7 gündür geçmeyen bir kasık ağrısı var akıntım neredeyse hiç yok göğüs hassasiyeti yok denecek kadar az o yüzden umutlanmak istemiyorum. Belki perşembe sabahı yaparım. Sizin de yarın ki sonucunuzu bekliyoruz ☺ Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi acaba yaptığınız ?
Canim bugun yaptim normal gebelik testi neredeyse gorunmez bi hal almis 2. Cizgi bugun aksama kan testi yaptiracagim zaten pek bi belirtim yoktu

Keşke o mucize bizide bulsa, artık zerre kadar inancım kalmadı, bir dahada yaptırmayı düşünmüyorum, yoruldum

Canim bugun yaptim normal gebelik testi neredeyse gorunmez bi hal almis 2. Cizgi bugun aksama kan testi yaptiracagim zaten pek bi belirtim yoktu
Bazen iğnenin etkisi 11-12 gün de sürebiliyormuş ama belirtilerin gayet güzel aslında kanda belli olur inşAllah ☺️ Ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım eğer pozitiflik görürsem yarın göremezsem cuma günü kan vereceğim. Umarım hayallerimiz gerçek olur ☺️ Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var korkuyorum inşAllah gebelik belirtisidir 🤲🏻

Back