- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi yellowaseline
Ben ilk defa çatlatma iğnesi oldumzaten sürekli doktordayım . devlete gidiyorum. geçen ayda 18. günde aşılama olmuşum şimdi baktımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk defa çatlatma iğnesi oldumzaten sürekli doktordayım . devlete gidiyorum. geçen ayda 18. günde aşılama olmuşum şimdi baktımda
Ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum
Hayır canım özelde, femara hap, menapur iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile takip ettikdevlette mi takip cnm klomen mi kullandın
Hayır canım özelde, femara hap, menapur iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile takip ettik
Hayır aşılama yok sadece bunlar ve çatlatma iğnesi, ovitrelle yumurtayı kaliteleştiriyormuşaşılama varmı yada ne zaman . menapur iğne neymiş onu ilk duydum
Hayır aşılama yok sadece bunlar ve çatlatma iğnesi, ovitrelle yumurtayı kaliteleştiriyormuş
Merhaba ben klomen değil femara kullandım ama süreç benzetKızlar merhaba , bende pkoyum şuanda söktürücü kullanıyorum adet olduğumda yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi yaptırıp klomen kullanıcam. Bana tecrübelerinizi anlatabilir misiniz hiç birşey bilmiyorum korkuyorum
Ben 17 ya 18 canımKızlar adet olanlara sesleniyorum iğnenin kaçıncı günü adet gördünüz acaba yardımcı olursanız sevinirim
Peki normal adet gününde mi oldun canımBen 17 ya 18 canım
Merhaba ben klomen değil femara kullandım ama süreç benzet
Doktor kontrolünde hormon ve yumurta kontrolü yapıyorsunu, klomeni hangi günler nasıl kullanacağınızı doktor söylüyor ve yumurtalarınız yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesini veriyor doktor size, çatlatma iğnesini vurulduktan ne zaman sonra ilişkiye gireceğinizi söylüyor doktor, her doktorun farklı kimi aynı gece ilişki diyor, kimi 36 saat sonra, yumurta büyüklüğü ve kalitesine göre doktorunuz yönlendirecektir
Korkmayın basit bir süreç, sadece insan psikolojik olarak yıpranıyor
Sonucu haftaya cuma yada c. Tesi öğrenecem daha 7 gün oldu, sonuç için çok erken, yanıltabilirÇok teşekkür ederim. Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim zaten süreç nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum. Siz çatlatma yaptığınızda neler yaşadınız sonuç ne oldu?
Rabbim herkesin yardımcısı olsun. İnşallah gönlümüze göre herkesin bir bebişi olur.Sonucu haftaya cuma yada c. Tesi öğrenecem daha 7 gün oldu, sonuç için çok erken, yanıltabilir
Psikolojik olarak iyi olmanız şart, iğnenin bazı yan etkileri olabilir ama herkesin bünyesi farklı kimisinde olur kimisinde olmaz, bende 3 gün bel sırt kasık ağrısı olmuştı
Benim normal adet günüm yok canım pko dan dolayı bilemiyorum o yüzdenPeki normal adet gününde mi oldun canım
Benim beklenen adet tarihim 19 aralıktı ama ben 16 aralıkta oldum. Doktorun sekreteriyle görüşmüştüm. İğnenin bir etkisi olmaz adetle demişti fakat benim iğnem adetimin 12.günü vuruldu. E doğal olarak yumurtalar 13-14. Günü filan çatladı. Normalde 30 günde adet olurdum, 7 gün sürerdi. İğneden sonra 17.gün, sat’tan sonra 28. Gün adet oldum. 2-3 gün öne çekmiş oldu. İğneyi adetimin 14.günü vurulsaydım muhtemelen beklediğim tarihte adet olacaktım.Peki normal adet gününde mi oldun canım
Anladım canım sağol ben çatlatma iğnesi oldum bugun 16. Gün iğnenin 14. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı artık ümidim yok adet olurum diye düşünüyorum normal adet tarihime şuan 3 gün var ama 4 gündür adet sancısı gibi sancı var bıçak saplanır gibi olup geçiyor normalde ben adet olurken sancı çekmem adet günümden Bi gün önce sancım olur ertesi gün adet görürüm sancım gecer ama bu degişik bişy kaç gündür sancı oluyor anlamadım valla kafam karıştı Allah yardımcımız olsunBenim beklenen adet tarihim 19 aralıktı ama ben 16 aralıkta oldum. Doktorun sekreteriyle görüşmüştüm. İğnenin bir etkisi olmaz adetle demişti fakat benim iğnem adetimin 12.günü vuruldu. E doğal olarak yumurtalar 13-14. Günü filan çatladı. Normalde 30 günde adet olurdum, 7 gün sürerdi. İğneden sonra 17.gün, sat’tan sonra 28. Gün adet oldum. 2-3 gün öne çekmiş oldu. İğneyi adetimin 14.günü vurulsaydım muhtemelen beklediğim tarihte adet olacaktım.
Çocuğu olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla onların da adet olacak gibi ağrısı olmuş. Ya hamilelik için yerleşiyor bebeğin ya da iğneden dolayı hormonlar coştu ağrı yapıyor kasıklarında. Benim de 3-4 gün önceden çok ağrım oldu, sonra adet gördüm. Hayırlısı olsun inşallah :))Anladım canım sağol ben çatlatma iğnesi oldum bugun 16. Gün iğnenin 14. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı artık ümidim yok adet olurum diye düşünüyorum normal adet tarihime şuan 3 gün var ama 4 gündür adet sancısı gibi sancı var bıçak saplanır gibi olup geçiyor normalde ben adet olurken sancı çekmem adet günümden Bi gün önce sancım olur ertesi gün adet görürüm sancım gecer ama bu degişik bişy kaç gündür sancı oluyor anlamadım valla kafam karıştı Allah yardımcımız olsun
Bende daha önce bundan 6-7 ay önceaynı tedaviyle hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benimde çok adet sancım oldu çok normalde hiç adet sancısı çekmem fazla adet görürken ama ilk hamilelik belirtimdi yaptığım testte hemen ögrenmiştim idrarda hemen çıktı ama bugun 16. Gün iğnenin bugun de test yaptım negatif çıktı normal adet günüme de 3 gün var bakalım bekleyecem 3 gün daha teşekkür ederim yardımcı oldugun içinÇocuğu olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla onların da adet olacak gibi ağrısı olmuş. Ya hamilelik için yerleşiyor bebeğin ya da iğneden dolayı hormonlar coştu ağrı yapıyor kasıklarında. Benim de 3-4 gün önceden çok ağrım oldu, sonra adet gördüm. Hayırlısı olsun inşallah :))