• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok geçmiş olsun ağrı klomenden mi acaba yıksa başka birşey mi üzülme inşallah olacak umutsuzluğa kapılmamak lazım. Önce sen iyi ol. Önce biz iyi olalım
Sağ ol canım. Dün dahiliye Doktoruna sordum çatlatma iğnesi idrar yolu enfeksiyonu yapar mı diye, bir ihtimal akciğerde su toplanması yapabilir dedi. Akciğerden Röntgen çekti, temiz çıktı şükür. Ben 30 kasımda iğne vurulup 4 Aralık akşamı idrarda kan şikayetiyle acile gitmiştim. Ertesi gün tetkikler filan yapıldı enfeksiyon çıkmıştı. Üroloji doktoruna da sormuştum o da iğne yapmaz demişti. Ama tabii antibiyotik, ilaç filan derken tam iyileştim aradan 1 hafta geçti dün akşam da bu sol sırt ağrım başladı. Bu kadar ilaca tabii ki bebek dayanmaz. Ben bu ay olmamasını biraz da bu antibiyotiklere bağlıyorum. Gerçi ne hapçılar, ne alkollüler tek seferde hamile kalıyor ama kısmet tabii...

Sağ ol canım. Dün dahiliye Doktoruna sordum çatlatma iğnesi idrar yolu enfeksiyonu yapar mı diye, bir ihtimal akciğerde su toplanması yapabilir dedi. Akciğerden Röntgen çekti, temiz çıktı şükür. Ben 30 kasımda iğne vurulup 4 Aralık akşamı idrarda kan şikayetiyle acile gitmiştim. Ertesi gün tetkikler filan yapıldı enfeksiyon çıkmıştı. Üroloji doktoruna da sormuştum o da iğne yapmaz demişti. Ama tabii antibiyotik, ilaç filan derken tam iyileştim aradan 1 hafta geçti dün akşam da bu sol sırt ağrım başladı. Bu kadar ilaca tabii ki bebek dayanmaz. Ben bu ay olmamasını biraz da bu antibiyotiklere bağlıyorum. Gerçi ne hapçılar, ne alkollüler tek seferde hamile kalıyor ama kısmet tabii...
Vücudun sağlıklı olması bağışıklık sisteminin güçlü olması çok önemli canım evet öyle kalanlarda var sen iyileşmeye bak önce sen iyi olda

Kızlar bir sorum var femarayla 22, 20, 14 mm yumurtalarım oluştu çatlatma iğnesi vuruldum iğneden önce iğne günü ve diğer günü değerlendirdik doktor 36 saat snrayı da değerlendirin snr gün aşırı dedi üst üste 3 gün ilişki oldu sperm kalitesi azalmaz mı bir de benim hiç akıntım yok normalde yumurtam çatlayınca şeffaf akıntım oluyordu

Kızlar bir sorum var femarayla 22, 20, 14 mm yumurtalarım oluştu çatlatma iğnesi vuruldum iğneden önce iğne günü ve diğer günü değerlendirdik doktor 36 saat snrayı da değerlendirin snr gün aşırı dedi üst üste 3 gün ilişki oldu sperm kalitesi azalmaz mı bir de benim hiç akıntım yok normalde yumurtam çatlayınca şeffaf akıntım oluyordu
Benim ovitrelleyi vurduğum günü akşamı değerlendirin snra bir dolu bir boş dedi ama biz 2 gün değerlendirdik sonra bir dolu bir boş gidiyoruz, benimde şuan akıntım kalmadı hiç

Benim ovitrelleyi vurduğum günü akşamı değerlendirin snra bir dolu bir boş dedi ama biz 2 gün değerlendirdik sonra bir dolu bir boş gidiyoruz, benimde şuan akıntım kalmadı hiç
Yumurtaların kaç mm di canım bana da çatlamak üzere olduğundan vurulduğum gün için değerlendirin mutlaka dedi

kızlar Tam okuyamadım mesajlarınızı ama çok çok geçmiş olsun hepinize. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Ben de dün adetimin 3. Günü diye gidecektim tekrar tedavi için saat 11’de fakat salı gecesi sol sırtıma bir ağrı girdi sabah 7de eşimi uyandırdım da zor yetiştik hastaneye. Dünden beri serumlar iğneler filan derken bu ayki klomen tedavimiz başlamadan bitti. Hatta birazdan yine gideceğim hastaneye. Ağrıdan duramıyorum. Kimisi taş döküyorsun diyor, kimisi kas ağrısı... şaşırdım kaldım. Adet olduğum için idrar tahlili de yapamıyorlar. İki büklümüm, hareket edemiyorum hiç. Kadın doğum doktoruma sordum, ilaçların etkisi 1 ay devam ediyor zaten, o yüzden korunmadan hayatınıza devam edin dedi. Biri biterken biri başlıyor diye hüngür hüngür ağladım bütün gün.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzme kendini tedavi içinde herşeyde bir hayır vardır Allahım hayırlı Bi şekilde nasip etsin üzülme

Hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay, akşam herifin gönlünü yapim de bugün de olsun valla bu hayatın heycanı meycanı kalmadı Her şey çocuk için 😂😂
Offf sorma, çocuğa odaklanıncada hiç tadı tuzu olmuyor :D ama elden bişi gelmes mecburuz :( bugün benimde dolu günüm akşama bakalım :D

Offf sorma, çocuğa odaklanıncada hiç tadı tuzu olmuyor :KK70: ama elden bişi gelmes mecburuz :KK43: bugün benimde dolu günüm akşama bakalım :KK70:
Ya bi de odaklanamıyosun sperm gitti mi aman hemen yapalım geç olmadan ayağını kaldır yastık koy bu nedir ya önceki hayatımızı özlüyorum valla 😂😂😂😂

Kızlar selam herkese bugun iğnenin 14.günü dün test yaptım negatifti ama dünden Bri adet sancısı gibi sancı giriyor gögüsler im acıyor daha önce de bu tedaviyle hamile kaldım benzer belirtiler var ben adet olurken bile bu kadar agrılı sancılı olmuyorum hiç acaba hamile olabilir miyim ya hiç te ümidim yok ama adet günüme de var daha iğne olduktan sonra iğneye göre mi adet oldunuz yoksa normal regli gününüzde mi kafam çok karıştı

Ya bi de odaklanamıyosun sperm gitti mi aman hemen yapalım geç olmadan ayağını kaldır yastık koy bu nedir ya önceki hayatımızı özlüyorum valla 😂😂😂😂
Sorma ya, herif gülüyor bana, iyice şebeğe döndük diyor :D

Kızlar selam herkese bugun iğnenin 14.günü dün test yaptım negatifti ama dünden Bri adet sancısı gibi sancı giriyor gögüsler im acıyor daha önce de bu tedaviyle hamile kaldım benzer belirtiler var ben adet olurken bile bu kadar agrılı sancılı olmuyorum hiç acaba hamile olabilir miyim ya hiç te ümidim yok ama adet günüme de var daha iğne olduktan sonra iğneye göre mi adet oldunuz yoksa normal regli gününüzde mi kafam çok karıştı
Canım doktor bana iğneyi vurulduğum günden itibaren 14. Günü trst yap dedi

arkadaşlar pco lu varmı aranızda.
adetin 10 . gününde 8 mm cok küçük değilmi
Pko değilim o yüzden birşey diyemiyorum, yumurtalar günde 1 ila 2 mm arasında büyüyormuş öyle hesapla istiyorsan canım, bugün 8 mm ise, 14 ortalama 14 mm olsa geç yumurtlayabilirsin yada gelişmeden çatlayabilir, yanlış yönlendirmek istemem

Pko değilim o yüzden birşey diyemiyorum, yumurtalar günde 1 ila 2 mm arasında büyüyormuş öyle hesapla istiyorsan canım, bugün 8 mm ise, 14 ortalama 14 mm olsa geç yumurtlayabilirsin yada gelişmeden çatlayabilir, yanlış yönlendirmek istemem

sağol cnm 16. gün ozaman 16mm falan olabilir yani. bugun doktorum pco lularda yumurtlar gec büyüyor dedi .
çok da para gitti iğnelere.

Erken yaptım herhalde olmazsa yarın bida test yaparım canım hakkımızda hayırlısı
Evet canım bencede, ben şuan yapsam potif çıkar iğne etkisi, ama erken yapıp negatif alıp snradan pozitif olanlarda var geç döllenme

sağol cnm 16. gün ozaman 16mm falan olabilir yani. bugun doktorum pco lularda yumurtlar gec büyüyor dedi .
çok da para gitti iğnelere.
Pik gününü takip et o zaman canım ovulasyon testi ile

Evet canım bencede, ben şuan yapsam potif çıkar iğne etkisi, ama erken yapıp negatif alıp snradan pozitif olanlarda var geç döllenme

Pik gününü takip et o zaman canım ovulasyon testi ile

zaten sürekli doktordayım . devlete gidiyorum. geçen ayda 18. günde aşılama olmuşum şimdi baktımda

Back