Slm cnm dün regl oldum ama yoğun değil doktor bir sonraki randevumu 4 nisana verdi bana uzun geldi anlamadımNe durumdasn kuzum
Hormon testi istemedimi kuzum ben hala regli olmadim bugun 16.gunSlm cnm dün regl oldum ama yoğun değil doktor bir sonraki randevumu 4 nisana verdi bana uzun geldi anlamadım
Kuzum valla ben bilmiyorum o ne hormon hic yaptrmadm 3.gunu gel dedi de ben regli olmadmKizlar benim prolaktinim yuksek çikti tavsiye edeceginiz biseyler var mi ??
Bacim benim daha belli degil bugun yumurta aki gibi bi akintim oldu 3 gundurde beyaz krem bide sanki topaklanmis gibiydiDesenize bu ay pozitif kimseden gelmedi kizlar
Sen daha regl olmadin mi canim niye oyle oldu peki.. pen reglin 3. Gunu gittim bu hormonum yuksek cikti malesef buda gebelige engelmisKuzum valla ben bilmiyorum o ne hormon hic yaptrmadm 3.gunu gel dedi de ben regli olmadm
Hadi ins bize guzel haberler verirsin ne zaman kessin belli olcakBacim benim daha belli degil bugun yumurta aki gibi bi akintim oldu 3 gundurde beyaz krem bide sanki topaklanmis gibiydi
Yok kuzum ya olmadim 16 gun oldu .allah allah duzeltilmcek bisey degil ama dimiSen daha regl olmadin mi canim niye oyle oldu peki.. pen reglin 3. Gunu gittim bu hormonum yuksek cikti malesef buda gebelige engelmis
Valla bilmiyorum bacim bekliyorum iste ama icimden o sôkturucuyu icmek hic gelmiyorHadi ins bize guzel haberler verirsin ne zaman kessin belli olcak
Yok yok ilacla ve hayit otuyla duzelten var iste ben rahim filmi cekmeyi bekliyorum bidaha ki adetimin ilk gunu gun almam gerekiyormusYok kuzum ya olmadim 16 gun oldu .allah allah duzeltilmcek bisey degil ama dimi
Kessin bi bilgi almadan icme belki bebegin seninldr canimValla bilmiyorum bacim bekliyorum iste ama icimden o sôkturucuyu icmek hic gelmiyor
Bende oyle dusunuyorum ama yoksada bebek neden bukadar geciksin yani kist yok miyom yok bi problem yok stres desen yapmadim pazartesi belki kan veririm diye dusundum ama 4 gun once falandi sanirim sag kasigima bi agri girdi yok boyle bisey birden bire bi islaklik hissettim aha dedim oluyorum wce kostum bi baktim su gibi akintim olmus krem seklinde beyaz bide afedersn cok gazim oluyor ayaklarim bi sicak bi soguk gozlerim surekli uyku halinde ve aciyorKessin bi bilgi almadan icme belki bebegin seninldr canim
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasimBen yarın ikinci kez çatlatma iğnesi vurcam
Cümlemizin inşallahHakkinda hayirlisi olsun arkadasim
Ilk gebeligin mi olucak canmCümlemizin inşallah
Evet inşallahIlk gebeligin mi olucak canm
Insallah hayirli haberler alirsin bu ayBen yarın ikinci kez çatlatma iğnesi vurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?