Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm cnm bnde öyle düşünmüştm doktor regl olunca çağırır diye düşünmüştüm ama ileri bi tarih verdi bu arada ben yurtdışındayım farklı olabilir zaman kaybı benim için

Sen
Anladm cnm bnde öyle düşünmüştm doktor regl olunca çağırır diye düşünmüştüm ama ileri bi tarih verdi bu arada ben yurtdışındayım farklı olabilir zaman kaybı benim için
Senin rahatsızlığın ne cnm

Sen

Senin rahatsızlığın ne cnm
Benim tüplerden biri işlevsz histereskopi oldum daha önce ve yaş 37 anlıycan zamn çok önmli benim için doktorum prof ve herşey yolunda diyo bakalım tarih uzun geldi iğneyle olmuycaksa tüp bebrğe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

Tüp bebek için acele etme . Arkadasım dört yıl gitmediği doktor kalmadı tam tüp bebeğe karar vermişken kendiliğinden oldu

Kızlar, catlatma iğnemi 1saat gec vuruldum sorun Olurmu uyuyakalmışım aksilikler oldu herseyı muntazam yaparken iğnenin saatini kacırdım anlamı kalmadı deyip uzuldım baya, persembe asılamam var emekler bosamı gıttı

Kizlar ben bugun haşimato olduğumu öğrendim çevrenizde bu hastalığa yakalanıp hamile kalan var mi ??

rkadaslar merhaba Bugun igne vurulalı 12 . Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 6 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmi.ayrıca bugunde idrar yaptım negatif cıktı

Ignenin etkiside olabilir canim iki gun sonra kanda baktir insallah hamilesindir

Gebeligime hasimato diye bi hastalik engel oluyormus onu ogrendim tedaviye basladim degerlerimin dusmesini bekliyorum canim o hastalikla hamile kalmak zormus

Gebeligime hasimato diye bi hastalik engel oluyormus onu ogrendim tedaviye basladim degerlerimin dusmesini bekliyorum canim o hastalikla hamile kalmak zormus
Cok gecmis olsun kuzum bundada vardr bir hayir ama neymis bu hastalik ilk defa duydum buaeada bende hala adet olmadim 26 gun oldu

Cok gecmis olsun kuzum bundada vardr bir hayir ama neymis bu hastalik ilk defa duydum buaeada bende hala adet olmadim 26 gun oldu
Aaa baya olmus niye daha olmadin bebis var mi .. troid hastaligi vucudum kendi kendine troidlerime karsi savas aciyo ve troid yetmezligi cikiyo buda hem adet duzenini hemde yumurtlamayi engelliyo bebek olursa bile ilac kullanmak lazm yoksa zeka geriligi engelli olabiliyo kalitsal bi hastalik yani omur boyu ilaca mahkum oldum

Allahim acil sifan versin kuzum cok cok gecmis olsn yok daha kan vermedim saldim artik varsa vardr cnku hala surekli idrara cikmiyorm oyuzden suphelenmiyormda nolcak peki kuzum tedavi sureci

Idrar testi yaptin mi canim keske bi kan testi yaptirsaydin en azindan yoksa bile neden adet olmadigini ogrenseydin allah korusun kotu bisey olmasin .. tedaviye basladim bende bi sekiz gun once falan bakalm kuzum degerlerim duserse bebegim olur belki adet olmayi bekliyorum rahim filmide cektirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…