Anladm cnm bnde öyle düşünmüştm doktor regl olunca çağırır diye düşünmüştüm ama ileri bi tarih verdi bu arada ben yurtdışındayım farklı olabilir zaman kaybı benim içinCanım ben Geçen ay iğne vurdum ama gebelik olmadı. Bu ay yine adetimin üçüncü günü klomenle başladım beş gün kullandım ilaç bitikten üç gün sonra doktor çağırdı. Baktı yumurtan büyümeye başlamıs dedi. İki gün daha bekle tam istenilen büyüklüğe gelir dedi. İki gün sonra gittim büyümüş dedi yarın yani bu gün iğneni vur dedi.bu sabah vurdum.bu gün ve yarın içinde ilişki önerdi.Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim . Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakacak doktor
Anladm cnm bnde öyle düşünmüştm doktor regl olunca çağırır diye düşünmüştüm ama ileri bi tarih verdi bu arada ben yurtdışındayım farklı olabilir zaman kaybı benim için
Senin rahatsızlığın ne cnmAnladm cnm bnde öyle düşünmüştm doktor regl olunca çağırır diye düşünmüştüm ama ileri bi tarih verdi bu arada ben yurtdışındayım farklı olabilir zaman kaybı benim için
Benim tüplerden biri işlevsz histereskopi oldum daha önce ve yaş 37 anlıycan zamn çok önmli benim için doktorum prof ve herşey yolunda diyo bakalım tarih uzun geldi iğneyle olmuycaksa tüp bebrğe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısıSen
Senin rahatsızlığın ne cnm
Tüp bebek için acele etme . Arkadasım dört yıl gitmediği doktor kalmadı tam tüp bebeğe karar vermişken kendiliğinden olduBenim tüplerden biri işlevsz histereskopi oldum daha önce ve yaş 37 anlıycan zamn çok önmli benim için doktorum prof ve herşey yolunda diyo bakalım tarih uzun geldi iğneyle olmuycaksa tüp bebrğe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Kuzum. Ben daha igne olmadim eger bu ay adet olsaydm kullanicaktim ama daha olmadimMalesef cnm ultrasonda bakacak bnde reglimn 3 günü cağırır sandım yine iğne verir diye düşünmüştüm senin kaçıncı iğnen cnm
İnşlh cnm yaştan dolayı acele ediyorum hayırlısıTüp bebek için acele etme . Arkadasım dört yıl gitmediği doktor kalmadı tam tüp bebeğe karar vermişken kendiliğinden oldu
Döllenme olacakti o parfon canim gece yazinca akil gidiyooNasil yani kuzum?
Ignenin etkiside olabilir canim iki gun sonra kanda baktir insallah hamilesindirrkadaslar merhaba Bugun igne vurulalı 12 . Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 6 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmi.ayrıca bugunde idrar yaptım negatif cıktı
Kuzm sen nerelerdesinIgnenin etkiside olabilir canim iki gun sonra kanda baktir insallah hamilesindir
Sorma canim ya bu aralar moralim cok bozukKuzm sen nerelerdesin
Hayir olsun ne olduSorma canim ya bu aralar moralim cok bozuk
Cok gecmis olsun kuzum bundada vardr bir hayir ama neymis bu hastalik ilk defa duydum buaeada bende hala adet olmadim 26 gun olduGebeligime hasimato diye bi hastalik engel oluyormus onu ogrendim tedaviye basladim degerlerimin dusmesini bekliyorum canim o hastalikla hamile kalmak zormus
Aaa baya olmus niye daha olmadin bebis var mi .. troid hastaligi vucudum kendi kendine troidlerime karsi savas aciyo ve troid yetmezligi cikiyo buda hem adet duzenini hemde yumurtlamayi engelliyo bebek olursa bile ilac kullanmak lazm yoksa zeka geriligi engelli olabiliyo kalitsal bi hastalik yani omur boyu ilaca mahkum oldumCok gecmis olsun kuzum bundada vardr bir hayir ama neymis bu hastalik ilk defa duydum buaeada bende hala adet olmadim 26 gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?