Kuzum ben daha once hamile oldugumu orda ogrenmistim amaa tedavi olmadimCapada tedavi gören varmı bilgi verebilirmi açaba ıyi geceler
Allah bağışlasın evlatlarını cnm biz tup bebek icin kurul sonucunu bekliyoruz cuma günü açıklanacakKuzum ben daha once hamile oldugumu orda ogrenmistim amaa tedavi olmadim
Olsada bagislasa kuzum :) kurtajla sonlandi malesef nerdeki tam olarak bu arada capa medilife diyorsun dimiAllah bağışlasın evlatlarını cnm biz tup bebek icin kurul sonucunu bekliyoruz cuma günü açıklanacak
Ay canım yaranı deştim rabbim isteyen herkese versin ćapa arastirmada üniversite hastanesiOlsada bagislasa kuzum :) kurtajla sonlandi malesef nerdeki tam olarak bu arada capa medilife diyorsun dimi
Yok kuzum desmedin dert etme kendine. Ben onu bilmiyorum canim medilife olaninda ogrenmistim tedaviyemi basladiniz nekadardir istiyosunz bacimAy canım yaranı deştim rabbim isteyen herkese versin ćapa arastirmada üniversite hastanesi
Simdi gelde kafaya takma bacim valla insan dusunmekten kafayi yiyiyo esim bile bu gidisatin hic iyi degil diyoKuzum aha bende almadim tarlusali yazdi yolladi salak ne tekrar kan ne muane hic bir b#k yapmadan yolladi tabi ben icmedim ama insanda hani butun negatfleri gormesine ragmen bi bozukluk olur ya uzulur falan o bende yok bacim nie bilmiyorum ama yok tamam yorulduk biliyorum ama ne diye yipratiyorsunuz kendinizi vakti zamani gelince damdan duser gibi dusecek yavrularimiz kucagimiza ben inaniyorum ki biz cok stres sikinti yapiyoruz ve bu yuzden gecikiyoruz gebelige
Hemde nasil seni cok iyi anliyorumInşallah cnm çok zor bu süreç zor
Alistik kuzum arrtik negolaraSimdi gelde kafaya takma bacim valla insan dusunmekten kafayi yiyiyo esim bile bu gidisatin hic iyi degil diyoben her negatifte umutlarimi yitiriyorum sonra zamanla tekrar toparlaniyorum bn anlamiyorm ztn sorunumu bulmak yerine aptalca ilaclarla dengemi niye bozuyo uc ayim cop oldu geldi uzulup yipranma keske ilkinde rahim filmi icin devlete gitseydim bu ozeller soyguncu resmen
Amiiiin kuzum insallaaah ilk mi olucakTest yapmama 1 hafta kaldı. Çok stresliyim heyecanlıyım. Rabbim inşallah nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize
Inşallah kuzumHaklısn cnm bol dua ve inanmak inşlh birlikte güzel haberler alırız
Ilk evetAmiiiin kuzum insallaaah ilk mi olucak
Rabbim hayirlisini versin kuzum belirtin var miIlk evet
Valla kasiklarimda ağrı göğüs uclarimda sertleşme ağrı oluyo ama hepten ümitlenip de testte üzülmek istemiyorum belirtiler onlar. Normal mi bilemiyorimRabbim hayirlisini versin kuzum belirtin var mi
catlatma mi yaptn canimValla kasiklarimda ağrı göğüs uclarimda sertleşme ağrı oluyo ama hepten ümitlenip de testte üzülmek istemiyorum belirtiler onlar. Normal mi bilemiyorim
Evet adet düzensizliğim vardı benim. Bulunduğum yerde iki kere dr gittim adet sökücü verip yolladılar hep. En son dr gel dedi gidecekti gitmiş. Eşimde kazıdı il dışına gittik. Klomen verdi kullnip gittim işte baktı yumurtalar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi catlatma iğnesi vurdu 1marttacatlatma mi yaptn canim
Hadi insallah sen guzel haberler alirsin bnm son gune kadarda beyaz kremsi akinti varti hem siskinlik vardi hem gogus agrisi ve sonuc husran .. senin insallah bnm ki gibi olmaz bn artk belirtilere odaklanmamaya karar verdim zaten bebek gelince belirtileri avaz avaz burdayim diyor ilk gebeligimde bunu cok net gormustum zatenAlistik kuzum arrtik negolaraisminide koydum allah hayir etsin sonumuzu ay kiz hafiften hafiften kasiklarim depresir gibi oldu ya 2 gundur afedersnx krem gibi sivi akintim var bide surekli kendimi islammis hissediyorum gittigimde de krem akintiyi goruyorum bende burda sizden gaza gelip catlatmayi dusunuyordum eger kirmizilari gorursem diye ya grrcekten allah isini iyi yapan doktorlarla karsilastirsin bizleri bu cok onemli gelisi guzel yolluyorlar simdiki doktorlar bizi
Hadi insallah guzel haberler alirsin canim sonucu buraya yaz su ugursuzlugu sen kaldir bari bu gruptakilerden acilis olur bizim icindeTest yapmama 1 hafta kaldı. Çok stresliyim heyecanlıyım. Rabbim inşallah nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize
Amin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımızı boş bırakmasın rabbimHadi insallah guzel haberler alirsin canim sonucu buraya yaz su ugursuzlugu sen kaldir bari bu gruptakilerden acilis olur bizim icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?