12. Gun test yaptm cikmadi tekrar ayni sonucu alirim diye korkuyorum açıkçasiBenimde iğnenin 4 cü günü günler geçmek bilmiyor,dün çok uyku halim vardı bide göğüs ucu hassas sanırım iğneden dolayı böyle..sen erken gebelik testi yaptıysan cıkmazmı acaba...
Seni çok iyi anlıyorum kaç senelik evlisin canım bekleyiş çok zor ama stres yapmamak lazimm12. Gun test yaptm cikmadi tekrar ayni sonucu alirim diye korkuyorum açıkçasi
Kaç gün oldu akıntınız gogus hassasiyeti var mi sizinde catlatma ignesinden once baska ilac kullandiniz miBende 1 martta vuruldum ilk üç dört bi ağrı siskinlik uyku sorunu da vardı. Zaten dr sersemlik yapabilir demsiti. Suanda da akintim oluyo ama bilemiyorum. Igneden mi anlamdim
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bi surec gercekten bir yillik evliyim 3 aydir tedavi goruyorum sebepsiz olmuyo senin kac yil oldu daha once cocugunuz oldu mu bnm ilk evlendigim zaman kimyasal gebeligim olduSeni çok iyi anlıyorum kaç senelik evlisin canım bekleyiş çok zor ama stres yapmamak lazimmneyse sen bana bakma ) az kalmis pazartesi gunu kan ver ins bebisin senledir,rabbim bizede ins evlatlar nasip eder..ama kan pihtilasman yoksa bekle yoksa yarın acilde bir kan ver..
Ilk başta dr klomen verdi kullandım gittim iğneyi vurdu. Göğüs uclarimda da sertlik oluyo. Akintim da üç gündür varKaç gün oldu akıntınız gogus hassasiyeti var mi sizinde catlatma ignesinden once baska ilac kullandiniz mi
Insallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 20sinde filan test yaparım herhalde adet düzensizliğim var ya gününü bilemiyorumAa belirtilerimiz benziyo ins bebierimiz bizimle benimde adete uc gun var adet olmazsam gidip kan verrcem nasil gecek bu 3 gun bilmiyorum gercekten cok sabirsizim
Hakiimizda hayirlisi olsun sonucu buraya yaz ama ins bebegin seninledir canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallahInsallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 20sinde filan test yaparım herhalde adet düzensizliğim var ya gününü bilemiyorum
Benim 6 ci ayda 16 yıla giriyorum hiç hamile kalamadım yumurtam yoktu sonra 5 aydır tedavi ardindan 5 yumurta gözüktü,4 cu tüp bebek tedaviye başladım iğne ilaçları kullandım tam yumurta toplanma günüm belli olacaktı iki yumurtam kalmis biri19mm diğeri 17mm 'di,dr iki tane kaldı risktesin yaptiracanmi dedi iptal ettik,ovitrelle çatlama iğnesini vurulsun o iki yumurtayı değerlendirdik,bi dün deneyemedik kandil 'di,ne bilim çok yoruldum rabbim emeklerimizi zayi etmesin ins..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bi surec gercekten bir yillik evliyim 3 aydir tedavi goruyorum sebepsiz olmuyo senin kac yil oldu daha once cocugunuz oldu mu bnm ilk evlendigim zaman kimyasal gebeligim oldu
Insallah cnim yazarım tabiki sende yazHakiimizda hayirlisi olsun sonucu buraya yaz ama ins bebegin seninledir canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Canim bu igneler ucretlimiRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bi surec gercekten bir yillik evliyim 3 aydir tedavi goruyorum sebepsiz olmuyo senin kac yil oldu daha once cocugunuz oldu mu bnm ilk evlendigim zaman kimyasal gebeligim oldu
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim 6 ci ayda 16 yıla giriyorum hiç hamile kalamadım yumurtam yoktu sonra 5 aydır tedavi ardindan 5 yumurta gözüktü,4 cu tüp bebek tedaviye başladım iğne ilaçları kullandım tam yumurta toplanma günüm belli olacaktı iki yumurtam kalmis biri19mm diğeri 17mm 'di,dr iki tane kaldı risktesin yaptiracanmi dedi iptal ettik,ovitrelle çatlama iğnesini vurulsun o iki yumurtayı değerlendirdik,bi dün deneyemedik kandil 'di,ne bilim çok yoruldum rabbim emeklerimizi zayi etmesin ins..
Rabbim yardimcin olsun baya olmus beklemek cok zor heleki yillarca insan birinin hamile oldugunu ogrenince bile ici gidiyo oyle isyan etmek gibi olmasin ama iste insan cok uzuluyoBenim 6 ci ayda 16 yıla giriyorum hiç hamile kalamadım yumurtam yoktu sonra 5 aydır tedavi ardindan 5 yumurta gözüktü,4 cu tüp bebek tedaviye başladım iğne ilaçları kullandım tam yumurta toplanma günüm belli olacaktı iki yumurtam kalmis biri19mm diğeri 17mm 'di,dr iki tane kaldı risktesin yaptiracanmi dedi iptal ettik,ovitrelle çatlama iğnesini vurulsun o iki yumurtayı değerlendirdik,bi dün deneyemedik kandil 'di,ne bilim çok yoruldum rabbim emeklerimizi zayi etmesin ins..
Evet ucretli devlet karsilamiyo o igneyiCanim bu igneler ucretlimi
Ne kadar odediniz sizEvet ucretli devlet karsilamiyo o igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?