Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rana ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
272
222
53
Kızlar bugün benim iğneden sonra 14. Günüm bi 1o gun once gogus hasasiyetim basladi ve çok yogun beyaz kremsi kokusz kaşıntısız akintim var sizdede igne surecinde boyle belirtiler oldu mu ??

Benimde iğnenin 4 cü günü günler geçmek bilmiyor,dün çok uyku halim vardı bide göğüs ucu hassas sanırım iğneden dolayı böyle..sen erken gebelik testi yaptıysan cıkmazmı acaba...

Belirtilerinizi yazsanizda bizde umutlanip umutlanmamak arasindan ciksak kizlar zor bi surec biliyorsunuz her belirtiyi hamilelige yoruyoruz bu tedavi sureci zaten yeteri kadar yipratiyor bizi ..

Bende 1 martta vuruldum ilk üç dört bi ağrı siskinlik uyku sorunu da vardı. Zaten dr sersemlik yapabilir demsiti. Suanda da akintim oluyo ama bilemiyorum. Igneden mi anlamdim

12. Gun test yaptm cikmadi tekrar ayni sonucu alirim diye korkuyorum açıkçasi
Seni çok iyi anlıyorum kaç senelik evlisin canım bekleyiş çok zor ama stres yapmamak lazimm neyse sen bana bakma ) az kalmis pazartesi gunu kan ver ins bebisin senledir,rabbim bizede ins evlatlar nasip eder..ama kan pihtilasman yoksa bekle yoksa yarın acilde bir kan ver..

Bende 1 martta vuruldum ilk üç dört bi ağrı siskinlik uyku sorunu da vardı. Zaten dr sersemlik yapabilir demsiti. Suanda da akintim oluyo ama bilemiyorum. Igneden mi anlamdim
Kaç gün oldu akıntınız gogus hassasiyeti var mi sizinde catlatma ignesinden once baska ilac kullandiniz mi

Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bi surec gercekten bir yillik evliyim 3 aydir tedavi goruyorum sebepsiz olmuyo senin kac yil oldu daha once cocugunuz oldu mu bnm ilk evlendigim zaman kimyasal gebeligim oldu

Kaç gün oldu akıntınız gogus hassasiyeti var mi sizinde catlatma ignesinden once baska ilac kullandiniz mi
Ilk başta dr klomen verdi kullandım gittim iğneyi vurdu. Göğüs uclarimda da sertlik oluyo. Akintim da üç gündür var

Aa belirtilerimiz benziyo ins bebierimiz bizimle benimde adete uc gun var adet olmazsam gidip kan verrcem nasil gecek bu 3 gun bilmiyorum gercekten cok sabirsizim

Aa belirtilerimiz benziyo ins bebierimiz bizimle benimde adete uc gun var adet olmazsam gidip kan verrcem nasil gecek bu 3 gun bilmiyorum gercekten cok sabirsizim
Insallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 20sinde filan test yaparım herhalde adet düzensizliğim var ya gününü bilemiyorum

Insallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 20sinde filan test yaparım herhalde adet düzensizliğim var ya gününü bilemiyorum
Hakiimizda hayirlisi olsun sonucu buraya yaz ama ins bebegin seninledir canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bi surec gercekten bir yillik evliyim 3 aydir tedavi goruyorum sebepsiz olmuyo senin kac yil oldu daha once cocugunuz oldu mu bnm ilk evlendigim zaman kimyasal gebeligim oldu
Benim 6 ci ayda 16 yıla giriyorum hiç hamile kalamadım yumurtam yoktu sonra 5 aydır tedavi ardindan 5 yumurta gözüktü,4 cu tüp bebek tedaviye başladım iğne ilaçları kullandım tam yumurta toplanma günüm belli olacaktı iki yumurtam kalmis biri19mm diğeri 17mm 'di,dr iki tane kaldı risktesin yaptiracanmi dedi iptal ettik,ovitrelle çatlama iğnesini vurulsun o iki yumurtayı değerlendirdik,bi dün deneyemedik kandil 'di,ne bilim çok yoruldum rabbim emeklerimizi zayi etmesin ins..

Hakiimizda hayirlisi olsun sonucu buraya yaz ama ins bebegin seninledir canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Insallah cnim yazarım tabiki sende yaz

Canim bu igneler ucretlimi

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Rabbim yardimcin olsun baya olmus beklemek cok zor heleki yillarca insan birinin hamile oldugunu ogrenince bile ici gidiyo oyle isyan etmek gibi olmasin ama iste insan cok uzuluyo

Inş burda hamileyiz die müjdeleriz o kadar istiyorumki hayırlı sağlıklı bir evlât sahibi olmayı ins ins bizimde olur, rabbim nolur imtihanınızı kolaylaştır rabbim isteyen herkese hayırlı evlât tartışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…