Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napim canim surekli gidp negatif gormektense beklerim daha iyi ya az once aasiri bulantim baaladi ve ogleden sonradan beri afedersin ishalim
Aa bak bnm de ilk belirtilerm ishaldi hadi insallah guzel haberler alirz senden cnm bi idrar testi yap bari

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .

Insallah hamilesindr canim ama ignenin etkiside bazen 12 gune kadar falan suruyor istersen bi iki gun daha bekle tekrar test yap cizgi daha belirgin olursa hamilesin ztn insallah oylesindir

Insallah hamilesindr canim ama ignenin etkiside bazen 12 gune kadar falan suruyor istersen bi iki gun daha bekle tekrar test yap cizgi daha belirgin olursa hamilesin ztn insallah oylesindir
Ay inşallah canım. Çok sağol moral oldu . Salı sabahı idrar testi yapıp çarş yada perş kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…