- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Gebelik oldu muHayırlı geceler kızlar inşallah en kısa zamanda nasip olur bize de . ❤Ben Ocak ayında çatlatma iğnesi olmuştum .
Amin canım inşallahInsallah hayirli haberler alirsin bu ay
Belki gec dollenme olmustr canim allahtan umidini kesme insallah bu ay guzel haberler alirsin belirtilerin benziyo ama yinede cok kaptrma kendini sonra insan cok uzuluyo ben bu yuzden bu ay sali verdim sonra olmayinca her ay bi yikim yasiyorum cunkuBende oyle dusunuyorum ama yoksada bebek neden bukadar geciksin yani kist yok miyom yok bi problem yok stres desen yapmadim pazartesi belki kan veririm diye dusundum ama 4 gun once falandi sanirim sag kasigima bi agri girdi yok boyle bisey birden bire bi islaklik hissettim aha dedim oluyorum wce kostum bi baktim su gibi akintim olmus krem seklinde beyaz bide afedersn cok gazim oluyor ayaklarim bi sicak bi soguk gozlerim surekli uyku halinde ve aciyor
Sonuc alabildin mi canimHayırlı geceler kızlar inşallah en kısa zamanda nasip olur bize de . ❤Ben Ocak ayında çatlatma iğnesi olmuştum .
Yok kuzum onemsemiyorum daha bugun baktm nekadar olmus diye baska seylerle ugrasinca aklima. Bile gelmiyor esimde belki yumurtlama zimbirtisiBelki gec dollenme olmustr canim allahtan umidini kesme insallah bu ay guzel haberler alirsin belirtilerin benziyo ama yinede cok kaptrma kendini sonra insan cok uzuluyo ben bu yuzden bu ay sali verdim sonra olmayinca her ay bi yikim yasiyorum cunku
Rabbim. Bu ay hepimizin yuzunu guldurur insallag kuzum ben kendimi dinlemeyi birakali cok olduda cok huysuzum bu aralar ya catacak yer ariyorum durduk yereSu umutlarda olmasa ne yapacz hic bilmiyorum ama ins bu kadar zaman bosuna gecikmemistr yuzunu guldurur bu durun ins
Senin icinden ne geciyor kuzum benim durum hakkindaHormonlardandir bize kafayi yedirtecek bu hormonlr
Ben oldugunu dusunuyorum yoksa bi sorun yoksa niye o kadar gun adet olmuyon ki .. ki ins dusundugm gibi ckkar bacimmSenin icinden ne geciyor kuzum benim durum hakkinda
Insallah bacim bakalim belki birgun bizde burdan kizlaaaaar hamileyiiiiiiiim diye yazarikBen oldugunu dusunuyorum yoksa bi sorun yoksa niye o kadar gun adet olmuyon ki .. ki ins dusundugm gibi ckkar bacimm
Ayyy nerde valla sanki bi ruya gibi o gun gelecek mi diyorum bazen ama iste allahtan umut kesilmezInsallah bacim bakalim belki birgun bizde burdan kizlaaaaar hamileyiiiiiiiim diye yazarik
Valla kuzucum bisey diyim mi suraya girmeesek biraz bide kafaya takmasak ha olduk ha olacaz diye allahm nasip ederse oluruz cogu konularda hep bu yaziyor kkya girmedim hamile kaldim diyeAyyy nerde valla sanki bi ruya gibi o gun gelecek mi diyorum bazen ama iste allahtan umut kesilmez
Kafaya tkmayacaz bu ay bakalm ne cikacak dedikleri gibi olck mi bu ay daha az dusunuyorm ilac tedaviside yok kendi kendine olursa olmayanlarada o zmn tavsiye ederimValla kuzucum bisey diyim mi suraya girmeesek biraz bide kafaya takmasak ha olduk ha olacaz diye allahm nasip ederse oluruz cogu konularda hep bu yaziyor kkya girmedim hamile kaldim diye
Insallah canim ben catlatmayla hemen kaliniyor saniyordumKafaya tkmayacaz bu ay bakalm ne cikacak dedikleri gibi olck mi bu ay daha az dusunuyorm ilac tedaviside yok kendi kendine olursa olmayanlarada o zmn tavsiye ederim
yok canim catlayipta hamile kalamayan cok ovulasyon olmuyoInsallah canim ben catlatmayla hemen kaliniyor saniyordum
Nasil yani kuzum?yok canim catlayipta hamile kalamayan cok ovulasyon olmuyo
Malesef cnm ultrasonda bakacak bnde reglimn 3 günü cağırır sandım yine iğne verir diye düşünmüştüm senin kaçıncı iğnen cnmHormon testi istemedimi kuzum ben hala regli olmadim bugun 16.gun
Slm cnm sen ikinci iğneni ne kadar süre sonra vurundunBen yarın ikinci kez çatlatma iğnesi vurcam
Canım ben Geçen ay iğne vurdum ama gebelik olmadı. Bu ay yine adetimin üçüncü günü klomenle başladım beş gün kullandım ilaç bitikten üç gün sonra doktor çağırdı. Baktı yumurtan büyümeye başlamıs dedi. İki gün daha bekle tam istenilen büyüklüğe gelir dedi. İki gün sonra gittim büyümüş dedi yarın yani bu gün iğneni vur dedi.bu sabah vurdum.bu gün ve yarın içinde ilişki önerdi.Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim . Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakacak doktorSlm cnm sen ikinci iğneni ne kadar süre sonra vurundun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?