Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oyle dusunuyorum ama yoksada bebek neden bukadar geciksin yani kist yok miyom yok bi problem yok stres desen yapmadim pazartesi belki kan veririm diye dusundum ama 4 gun once falandi sanirim sag kasigima bi agri girdi yok boyle bisey birden bire bi islaklik hissettim aha dedim oluyorum wce kostum bi baktim su gibi akintim olmus krem seklinde beyaz bide afedersn cok gazim oluyor ayaklarim bi sicak bi soguk gozlerim surekli uyku halinde ve aciyor
Belki gec dollenme olmustr canim allahtan umidini kesme insallah bu ay guzel haberler alirsin belirtilerin benziyo ama yinede cok kaptrma kendini sonra insan cok uzuluyo ben bu yuzden bu ay sali verdim sonra olmayinca her ay bi yikim yasiyorum cunku

Belki gec dollenme olmustr canim allahtan umidini kesme insallah bu ay guzel haberler alirsin belirtilerin benziyo ama yinede cok kaptrma kendini sonra insan cok uzuluyo ben bu yuzden bu ay sali verdim sonra olmayinca her ay bi yikim yasiyorum cunku
Yok kuzum onemsemiyorum daha bugun baktm nekadar olmus diye baska seylerle ugrasinca aklima. Bile gelmiyor esimde belki yumurtlama zimbirtisi 🤣🤣 gec olmustur belki en son ki birlikteliklerimizden biri tutmustur ondandir diyor

Su umutlarda olmasa ne yapacz hic bilmiyorum ama ins bu kadar zaman bosuna gecikmemistr yuzunu guldurur bu durun ins 🤲😊

Su umutlarda olmasa ne yapacz hic bilmiyorum ama ins bu kadar zaman bosuna gecikmemistr yuzunu guldurur bu durun ins 🤲😊
Rabbim. Bu ay hepimizin yuzunu guldurur insallag kuzum ben kendimi dinlemeyi birakali cok olduda cok huysuzum bu aralar ya catacak yer ariyorum durduk yere 🤣🤣

Ayyy nerde valla sanki bi ruya gibi o gun gelecek mi diyorum bazen ama iste allahtan umut kesilmez 😣😣
Valla kuzucum bisey diyim mi suraya girmeesek biraz bide kafaya takmasak ha olduk ha olacaz diye allahm nasip ederse oluruz cogu konularda hep bu yaziyor kkya girmedim hamile kaldim diye 🤣

Valla kuzucum bisey diyim mi suraya girmeesek biraz bide kafaya takmasak ha olduk ha olacaz diye allahm nasip ederse oluruz cogu konularda hep bu yaziyor kkya girmedim hamile kaldim diye 🤣
Kafaya tkmayacaz bu ay bakalm ne cikacak dedikleri gibi olck mi bu ay daha az dusunuyorm ilac tedaviside yok kendi kendine olursa olmayanlarada o zmn tavsiye ederim 😁😁😁

Slm cnm sen ikinci iğneni ne kadar süre sonra vurundun
Canım ben Geçen ay iğne vurdum ama gebelik olmadı. Bu ay yine adetimin üçüncü günü klomenle başladım beş gün kullandım ilaç bitikten üç gün sonra doktor çağırdı. Baktı yumurtan büyümeye başlamıs dedi. İki gün daha bekle tam istenilen büyüklüğe gelir dedi. İki gün sonra gittim büyümüş dedi yarın yani bu gün iğneni vur dedi.bu sabah vurdum.bu gün ve yarın içinde ilişki önerdi.Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim . Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakacak doktor

Back