Amin amin canimAmin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımızı boş bırakmasın rabbimyazarım elbette
Yok yok oyle deme hic bnm mesala belirtilerim coktu valla mesala idrara sık cikardim midem kac gun boyunca bulandi aşırı bi halsizlik vardi basim cok agiriyordu atesim vardi ama bn emin degildim acaba soguk mu aldim diyodum testte gec cikti cikana kadar dustu malesef ama bu diger aylarin hic birinde bu tur belirtiler yasamadim bacimBacim benim ilk gebelikde sadece surekli cise cikmaktan baska bi belirtim yoktu onun dsnda hep adet belirtileri vardi ya benim gogus siskinlihi arada bi iniyor ici bos gibi oluyor bazende dopdolu anlamadim sadece dikkat ettgm sey sanki biraz damarlari belirginlesmis amaan ne bileyim dedigib gibi nerdeyse vucudumuzu o belirtilerle yatirip kaldicazgercekten hamile kaldigimizda da hic bir halt anlamayiz he kesin
Hayirlisi olsun kuzum hakkimizda insallah istedgn gibi olur hersey banada cok met ettiler doktorumy al gittim tarlusal verdi yolladi hic tekrar kan vs yapmadiEvet adet düzensizliğim vardı benim. Bulunduğum yerde iki kere dr gittim adet sökücü verip yolladılar hep. En son dr gel dedi gidecekti gitmiş. Eşimde kazıdı il dışına gittik. Klomen verdi kullnip gittim işte baktı yumurtalar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi catlatma iğnesi vurdu 1martta
Bak iste onu yasamissin daha ne olsunSen yasamssn ben yasamadm kuzm hep adet belirtileriydi ama su vardi is yerinde bile kafami koyup uyuyck yer ariyordum
Kuzum ya benim migdem cok kotyBak iste onu yasamissin daha ne olsun
Niye kiz senin daha belli olmadi mi biseyKuzum ya benim migdem cok koty
Yok daha bisey yaptrmadim gelen giden de yok bacisi sadece uyku bastiriyor ama uyuyamiyorum sanki 1 haftadir hic uyumamis gibi gozlerim yanar gibi oluyor bi sicak basiyor ayaklarimi coraplari cikariyorum 5 dk snra usuyyp geri giyiyorum midem kotuydu iste bulanti ve kramp gibi bisi vardi aalt karin ve kasiklarda da krampa benzer bisiler olduNiye kiz senin daha belli olmadi mi bisey
Gec dollenme olayu olmustur diye bekliyorum kuzum biliyosn kanda 7.gunde cikmamsti salak doktorda tarlusali verip yolladi bakmadi bile tekrar biraz daha bekleyeyim diyorum ama diger konumuzda bi kac arkadasimiz da 1 ay gecikmeli olmus adet onada kafam gidiyor bizimkiler hala supriz yumurta deyip duruyorAyy hadi insallah bebisimiz geliyordur guzel haberler ver bize ne zaman test yapacaksin
Ins ins canim rabbim yuzunu bu ay guldurur insallah belli mi olur belkide yavrun seninledr biraz daha bekle test yap bakalm ne cikacakGec dollenme olayu olmustur diye bekliyorum kuzum biliyosn kanda 7.gunde cikmamsti salak doktorda tarlusali verip yolladi bakmadi bile tekrar biraz daha bekleyeyim diyorum ama diger konumuzda bi kac arkadasimiz da 1 ay gecikmeli olmus adet onada kafam gidiyor bizimkiler hala supriz yumurta deyip duruyor
Insallah bacim saka maka az once baktim 12.gunun. gecesindeymisimIns ins canim rabbim yuzunu bu ay guldurur insallah belli mi olur belkide yavrun seninledr biraz daha bekle test yap bakalm ne cikacak
Simdi o kdr gecikmesi icin bi sebebin var mi peki .. hani kessin sundandir dedigin bi sebebin var miInsallah bacim saka maka az once baktim 12.gunun. gecesindeymisimaay allahim bos cikacaj gibimede geliyor ne bileyim bacisi ben bi kere gecikme yasamistim oda 5 sene evveldi ozaman 2 aya yakin gelmemsti tabi bekardim
Cnm benimde reglm gelmedi 5 gün olcak ama sonuç negatf çıktı çok gergınım hiç daha önce böyle olmamıştımInsallah bacim saka maka az once baktim 12.gunun. gecesindeymisimaay allahim bos cikacaj gibimede geliyor ne bileyim bacisi ben bi kere gecikme yasamistim oda 5 sene evveldi ozaman 2 aya yakin gelmemsti tabi bekardim
Kan mi negatf cikti kuzum idrar miCnm benimde reglm gelmedi 5 gün olcak ama sonuç negatf çıktı çok gergınım hiç daha önce böyle olmamıştım
Kan testi cnmKan mi negatf cikti kuzum idrar mi
Benimde 5 gun kanda negtfti canm hala beklemedeyim 1 hafta daha bekle.bakalim ne olucak stres yapma oda gecktirir eger bise yoksaKan testi cnm
Stres negatifi gördüğümde bitti cnm bakalım bekliycez bu uzamlr çok umutlndırıyo insanı önümüze bakcaz artıkBenimde 5 gun kanda negtfti canm hala beklemedeyim 1 hafta daha bekle.bakalim ne olucak stres yapma oda gecktirir eger bise yoksa
Ne durumdasn kuzumStres negatifi gördüğümde bitti cnm bakalım bekliycez bu uzamlr çok umutlndırıyo insanı önümüze bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?