- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.529
- 28
görüyon mu? tüküreyim içine bu ne zaman gidecek de tekrar yükselecek?Ooo ne güzel fotoğrafta çikiyor mu
Yaa sende çok net görünüyorgörüyon mu? tüküreyim içine bu ne zaman gidecek de tekrar yükselecek?
ya belki seninki artmaya baslayacak ama benim iğne etkisi mi gecmedi hala anlamıyorum. uygulamada eğer gebeysem hcg hormonu bugünden itibaren artacak diyor. ama testte çıkmaz diyor. benim neden böyle çıkıyor. sanki silikleşmiyor da kaç gündür duruyor ordaYaa sende çok net görünüyorinşallah seninledir canım ben şimdi komple ümitsizleştim.
Sende geciktim de nerden bileceklerya belki seninki artmaya baslayacak ama benim iğne etkisi mi gecmedi hala anlamıyorum. uygulamada eğer gebeysem hcg hormonu bugünden itibaren artacak diyor. ama testte çıkmaz diyor. benim neden böyle çıkıyor. sanki silikleşmiyor da kaç gündür duruyor ordabazen gaza geliyorum diyorum gidip kan vereyim kanka takip edeyim. ama burda devlet hastanesi var sadece ve regl gecikmesi olmadıkça yapmıyorlar gebelik testi
esim de kızıyor artık yapma test diyeSende geciktim de nerden bileceklerşimdi sen çatlatma iğnesi olur olmaz döllendiyse sıfırlanmadan da yükselebilir ah şu son 3 gün geçmiyor mu ne
esim de kızıyor artık yapma test diyevalla bilmiyorum. çatlatma iğnesinden 24 saat sonra başladı ağrılarım ve 2 gün sürdü. o yüzden ben ağrı başlayınca çatladı diye düsündüm hep ne biliyim keske bilsem her seyi
evet öyle. çıkmayacağını veya çıkan sonucun da sağlıklı olmadığını biliyorum ama rahatlıyorum istetest yapmayıncada hiç olmuyor ya deli gibi düşünüyorsun aslında şu 3 gün içinde ne kadar yaparsan yap hiçbirşey belli olmayacaktırda işte rahatlatıyor azcık
Artık yarına bakıcaz normalde yapıp yapmama arasındayım da bakalım yarın belli olucakevet öyle. çıkmayacağını veya çıkan sonucun da sağlıklı olmadığını biliyorum ama rahatlıyorum iste
aynı ben deArtık yarına bakıcaz normalde yapıp yapmama arasındayım da bakalım yarın belli olucak
Ben yaptım bugün tam negatif hiçbirşey yokaynı ben de
ben yapmicam artıkBen yaptım bugün tam negatif hiçbirşey yok
Bende dünde negatifti sende pozitif senin ihtimalin var ama yap benceben yapmicam artıkmoralim bozuluyor
ay ne bilim yaBende dünde negatifti sende pozitif senin ihtimalin var ama yap bence
Var olan belirtilerimde gitti en azından göğüs ağrım vardı oda gittiay ne bilim ya
dur kız sen de hemen ümitsiz olma yaVar olan belirtilerimde gitti en azından göğüs ağrım vardı oda gitti
yine çook silik bi çizgi çıktı zar zor görülüyorVar olan belirtilerimde gitti en azından göğüs ağrım vardı oda gitti
Öyle de ben genelde regl olacaksam gögüs ağrım kayboluyor bir yerde de öyle okumuştum kayboluyorsa regl olursun yok artıyorsa gebelik vardır diyedur kız sen de hemen ümitsiz olma ya
Ya hadi inşallah vardır ya en azından birimiz için mutlu son ile bitsin ❤yine çook silik bi çizgi çıktı zar zor görülüyorregl olacak gibiyim ama
benim de cok umudum yok valla. her an regl olacakmışım gibi cünküYa hadi inşallah vardır ya en azından birimiz için mutlu son ile bitsin ❤
Bakalım artık zaman göstericekbenim de cok umudum yok valla. her an regl olacakmışım gibi cünkü