Çatlatma iğnesi olanlar toplanabilir mi

Bende 26 sında vuruldum iğneyi sadece 3 gün değerlendirebildik. Çatladı mı döllenecek mi içim içimi yiyor. Bu ay doktorumunda önerisiyle ilk defa klomen + ovitrelle kullandık. 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor o yüzden ümidim çok az ve bizim için zaman kısıtlıydı. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz

E siz bu konuda ehlileşmişsiniz zaten ama 14. Günden önce test yapmayın diyor doktorlar

Normalde bende 10.gün çok silik çıkar 11. gün tamamen negatif olurdu bu sefer 12.günde hemen çıkınca çok heyecanlandım ilk kanda 45 çıktı beta iki gün sonra verdiğimde 159 çıktı doktorum evet hamilesin dedi çok şükür bugünümüze şu an 5 haftalığız 6 mayısta kontrole gideceğim bakalım kalp atışını duyabilcekmiyiz Burayı sürekli okurdum herkesten kendime bi pay çıkarmaya çalışırdım bunları yazmak ta nasip oldu çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırlısı kucağına almayıda nasip eder inşallah canım ❤❤

Amin canım inşallah

Merhaba bende çatlatma iğnesi oldum ve bugün 16. Günüm. 13. Günde kanamam oldu. 2 gün sürdü. Dün test yaptığımda ise 2. Çizgi silik çıktı. Hamile miyim sizce? İğnenin etkisiyle pozitif çıkabileceğini okudum ama bugün 16. Gün. Acil yardım!!!!!!

Eklentiler

• IMG_6592.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 52
16.günde iğne etkisi kalmaz. gidip kan verin gebesiniz gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…