- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.529
- 28
valla görünüyor mu bilmiyorum ama çoook silik bi çizgi var dünkinden daha silik gibi. gmrebiliyon mu?Ahahahbende bir takıntılı ben sanıyorum kalk testi yapta bari aydınlat beni de
Gördüm gördümvalla görünüyor mu bilmiyorum ama çoook silik bi çizgi var dünkinden daha silik gibi. gmrebiliyon mu?her açıdan cektim ama kamerada çok belli olmuyor zaten aşırı soluk bi çizgi
ovulasyon testim de negatif çıktı. 4 gün daha dayanıcaaz kaldı azGördüm gördümyarına birşey çıktı kalmaz inşallah 14. De de pozitifi görürüz çook amin
Uyumaya çalışıyorum zaman geçsin diye de geçmiyorovulasyon testim de negatif çıktı. 4 gün daha dayanıcaaz kaldı az
benim de esim de yok yalnızım zaman gecmiyorUyumaya çalışıyorum zaman geçsin diye de geçmiyor
Asker falan mı eşinbenim de esim de yok yalnızım zaman gecmiyor
evet polisAsker falan mı eşin
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah tutarda sende de teselli olur❤evet polis
Ne için randevu aldın tam olarak anlamadımKizlarrr merhaba bende randevu aldim 3 gun sonra reglim baslicak 2. Gun gel dedi doktor ilk randevuda neye dikkat etmem gerek
inşallah ya vallaAllah yar ve yardımcın olsun canım inşallah tutarda sende de teselli olur❤
Yarın olsunda bende test yapsaminşallah ya valla
benim bugün cizgi silikleştiği için hevesim kaçtıYarın olsunda bende test yapsam
Silik leşi o kaybolması lazım ilk önce zaten sonradan tekrardan köy ulaşmaya başlaması lazımbenim bugün cizgi silikleştiği için hevesim kaçtıdün daha belirgindi
hee.. olsun ben yapmicam artıkSilik leşi o kaybolması lazım ilk önce zaten sonradan tekrardan köy ulaşmaya başlaması lazım
İnanıyım mı yapmıyacağınahee.. olsun ben yapmicam artık4 gğn sonra yapcam moralim bozuldu banane
askim olabilir. cünkü benim su an 10.gün ama varla yok arası çıkıyor çizgi seninki bayağı net. ama me cesaret kendi kendine kullandın ilaçlarıKızlar merhaba ben de 4 yıllık evliyim kaç defa klomen + ovitrelle kullandım sayısını unuttum bi defa da aşılamam oldu tabiki negatif çıktı eşimde sorun yok ben de pcos var geçen ay 2. aşılamam olacaktı gitmedim zaten aynı ilaçları verecek dedim kendim saydım günlerimi klomen kullandım 14 nisanda da ovitrelle vurdum bugün iğne gününü de sayarsam 12. Günüm evde test yaptım direkt anında ikinci çizgi çıktı net olarak hemen kan testi vermeye gittim 45.9 çıktı sizce olmuş mudur düşer mi yoksa sonradan değerim normalde 11. Gün tamamen negatife dönüyordu bugünkü net çıkınca çok sevindim yardımcı olur musunuz var mı benim gibi yaşayan ?