- 8 Kasım 2023
- 119
- 114
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesine baslicam bende ama daha haplara baslamadim. İlk randevum tedavi icin pcos var bende de hangi ilac daha iyidir sizceNe için randevu aldın tam olarak anlamadım
Genelde femmara mı ne diyorlar onu öneriyor larda biz kilometre ile başladıkCatlatma ignesine baslicam bende ama daha haplara baslamadim. İlk randevum tedavi icin pcos var bende de hangi ilac daha iyidir sizce
Yaaa hadi inşallah vardır haberdar et bizideİnan o yönünü hiç düşünmedim olursa olur kafasındaydım artık 4 yıldır çok yoruldum gerçekten ama oldu galiba bu sefer cumartesiyi iple çekiyorum
Ne yaptın bugün test yaptın mıbenim bugün cizgi silikleştiği için hevesim kaçtı dün daha belirgindi
yeni uyandım daha yapmadım bel ağrım ve regl olacakmış gibi bi sancım var sen yaptin mi?Ne yaptın bugün test yaptın mı
Yaptım negatif çıktı bende deyeni uyandım daha yapmadım bel ağrım ve regl olacakmış gibi bi sancım var sen yaptin mi?
tam bildiğinn negatif? silik cizgi de mi yok? dur iste 3 gün var artar bence. artacaaaakkkYaptım negatif çıktı bende de
İnşallah bakalım beklemekten başka çaremiz yok sen yapmayı düşünüyor musuntam bildiğinn negatif? silik cizgi de mi yok? dur iste 3 gün var artar bence. artacaaaakkk
yapıcam da uyandığımda uyku sersemi yaptım tuvaletimi simdi tekrar gelmesini bekliyorumİnşallah bakalım beklemekten başka çaremiz yok sen yapmayı düşünüyor musun
baya uyumuştum bugünyapıcam da uyandığımda uyku sersemi yaptım tuvaletimi simdi tekrar gelmesini bekliyorum
ben de 10 saat uyumusum ve zor uyandım yanibaya uyumuştum bugün
Maşallah eee test yaptın mıben de 10 saat uyumusum ve zor uyandım yani
çişim gelmiyoooorMaşallah eee test yaptın mı
Ahahah amanın şansınaçişim gelmiyoooor
yapcam simdiAhahah amanın şansına
Bendeki böyle çok sonradan çooookkk silik bir çizgi oluşmuş fotoğrafta görünmüyor bilr koruma gibi ilk on dk da yoktuyapcam simdi
daha erken ama ya 3 gün daha varBendeki böyle çok sonradan çooookkk silik bir çizgi oluşmuş fotoğrafta görünmüyor bilr koruma gibi ilk on dk da yoktu
kuzum benim yine silik çıktıBendeki böyle çok sonradan çooookkk silik bir çizgi oluşmuş fotoğrafta görünmüyor bilr koruma gibi ilk on dk da yoktu
Ooo ne güzel fotoğrafta çikiyor mukuzum benim yine silik çıktı