- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.529
- 28
2 gün kaldıBakalım artık zaman göstericek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün kaldıBakalım artık zaman göstericek
Bende yavaştan regl ağrıları geliyor gibi2 gün kaldı
valla cok moralim bozuldu yaBende yavaştan regl ağrıları geliyor gibi
2 yıl 3 ay oldu çok yıpranıyor insanvalla cok moralim bozuldu ya
valla ben 1 yılda bu kadar tükendim sizi tahmin edemiyorum. rahim filmi ve aşılama yaptırdınız mı hiç?2 yıl 3 ay oldu çok yıpranıyor insan
Yok canım ilk yıl hamile kaldım normal tedavisiz dış gebelik ile sonuçlandı onda da 6 ay kadar önermesi doktor ameliyat olduğum için birde deprem bölgesindeyim ben burayı çok sartstı biraz ameliyatıda depremden sonra oldum derken sonra tedaviye başlıyalım bari dedik pcos ile karşılaştık onu biraz zayıflama hareket falan semptom azalttık doktorum da 3 ay da ilaç verdi takviye öyle başlayalım tedaviye dedi vücut hazır olsun diye derken derken bu durumdayım işte artık yavaş yavaş tedaviyi artırarak ilerliyeceğizvalla ben 1 yılda bu kadar tükendim sizi tahmin edemiyorum. rahim filmi ve aşılama yaptırdınız mı hiç?
inşallah güzel sonuc alırsın en yakın zamanda. Allah sabır versin bu süreçte hepimizeYok canım ilk yıl hamile kaldım normal tedavisiz dış gebelik ile sonuçlandı onda da 6 ay kadar önermesi doktor ameliyat olduğum için birde deprem bölgesindeyim ben burayı çok sartstı biraz ameliyatıda depremden sonra oldum derken sonra tedaviye başlıyalım bari dedik pcos ile karşılaştık onu biraz zayıflama hareket falan semptom azalttık doktorum da 3 ay da ilaç verdi takviye öyle başlayalım tedaviye dedi vücut hazır olsun diye derken derken bu durumdayım işte artık yavaş yavaş tedaviyi artırarak ilerliyeceğiz
Âmin canım çok teşekkür ederiminşallah güzel sonuc alırsın en yakın zamanda. Allah sabır versin bu süreçte hepimize
çok gecmis olsun bu arada.
de bugün yaptım ovitrelle iğnemiÂmin canım çok teşekkür ederim
Sonuç beklemedeyim canım 12. Gün negatif oldu bugün belirtilerde uçtu yok regl beklemedeyimCanım merhaba son durum ne sonuç olarak ben
de bugün yaptım ovitrelle iğnemi
Ne durumdasın canım haberdar etinşallah güzel sonuc alırsın en yakın zamanda. Allah sabır versin bu süreçte hepimize
çok gecmis olsun bu arada.
askim evde test kalmamış ya sabah farkettim. bugün de pazar. dün aksam test yaptim bir daha görünürde bir sey göremedim ama arkasına flash tutunca çok net gördüm ikinci çizgiyi. bilmiyorum vallaNe durumdasın canım haberdar et
Yaptım ben sabah ilk idrarla bembeyaz çıktı gözüme bata bataaskim evde test kalmamış ya sabah farkettim. bugün de pazar. dün aksam test yaptim bir daha görünürde bir sey göremedim ama arkasına flash tutunca çok net gördüm ikinci çizgiyi. bilmiyorum valla
sen naptin?
regle kadar ümit kesilmezYaptım ben sabah ilk idrarla bembeyaz çıktı gözüme bata bata
Ben kestim bile deyse ümitli gibi yapalımregle kadar ümit kesilmez
valla benim de ümit azalıyor her gün ama napalim iste garibanlıkBen kestim bile deyse ümitli gibi yapalım
Bugün de negatif bende sendevalla benim de ümit azalıyor her gün ama napalim iste garibanlık
ışık tutunca bi çizgi var ama erken gebelik testi yaptım. bence olsa net görünürdüBugün de negatif bende sende
Fotoğraf at bakalımışık tutunca bi çizgi var ama erken gebelik testi yaptım. bence olsa net görünürdü
ısıksız hali bu ama test 10 üzeri ölçebiliyor diyor. o yüzden hassas olduğu için de çıkarttı çizgiyi diye düsünüyorumFotoğraf at bakalım