Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Merhaba kızlar. Burdan herkese umut olmak istiyorum bu dertten muzdarip bir çok insan var Gebe kalan annelerin hikayelerini okuyarak sabahladığımı bilirim ve bi gün hamile kalırsam bende hikayemi yazacam derdim. Ben pko hastayım sağ ve sol overlerimde ileri derece de pko tespit edildi 15 Yaşımdan beri biliyordum adetlerim hep düzensizdi evlendim ilk 4 ay denedik olmadı tabi bizde eşimle çok istediğimiz için acele ediyorduk. Daha sonra özel bi kliniğe gittim bana ilk glifor kullanmamı yan etkisi olsa dahi bırakmamam gerektiğini söyledi ve klomen yazdı neyse kullandım ve sadece bi yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptım fakat gebelik gerçekleşmedi daha sonra kontrol e gittiğimde bu sefer femera ve gonal-f yazdı ve klomen den çok daha etkili bir ilaç. Ondan sonraki ay gittiğimde ise hiç bir gelişme yoktu ve klomen rahmimin tam ortasında 6,5cmlik bir kist oluşturdu. Doktordan ağlayarak çıktım evet bunlar hepsi 5 ay içinde oldu çok sabırsızdım hiç hamile kalamayacam diye düşünüyordum. Neyse biliyorsunuz pko nun en büyük düşmanı kilo ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim. 80 kilodan 69 da düştüm yumurta geliştirici ilaçları bıraktım 4 ay adetlerim düzene girdi tabi glifor a devam. Ve bu ay 6+3 haftalık hamile olduğumu öğrendim hiç birşey yapmadan ha bu arada iki defa da çatlatma iğnesi yaptım işe yaramadı. Çok uzattım biliyorum ama lütfen hiç kimse umudunu yitirmesin çok dua ettim Allah hiç kimseyi böyle şeylerle sınamasın..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim masallah subhanallah

Bugun benimde lekelenmem.btti doktor regl degil dedi hcg vrrdm 2.78 progestani birak dedi cnku negatif bilmiyorum ne olacak

Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin herhangi bi rahatsızlığın var mı
Simdilik.yok gorunuyor canim ama yine gidecegim doktora esim 1 ay yurt disina gidiyor bu asilama tutmadiysa bir ay ara verms olacagiz. Bzde hizli hareketli yok

Benim bugün 14.günüm hasta olmadım henüz , adetlerim normalde çok düzensiz , 2. Çatlatma iğnem 1.si tutmamıştı sizce 2.nin tutma olasılığı nedir ?

İnşAllah kuzuum , duphaston da kullandım ben o da bitince adet görmen gerekiyormuş 4 gün oldu biteli olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…