Sanırım benimde öyle oldu herhalde aynen ilk başta klomen kullanıyorsun yumurtanı büyütüyorÇatlatma iğnesi adetin 13.gün civarı vuruldu bana.yani adet bitimi klomen kullandım.klomen bittikten iki gün sonra iğne.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim masallah subhanallahMerhaba kızlar. Burdan herkese umut olmak istiyorum bu dertten muzdarip bir çok insan var Gebe kalan annelerin hikayelerini okuyarak sabahladığımı bilirim ve bi gün hamile kalırsam bende hikayemi yazacam derdim. Ben pko hastayım sağ ve sol overlerimde ileri derece de pko tespit edildi 15 Yaşımdan beri biliyordum adetlerim hep düzensizdi evlendim ilk 4 ay denedik olmadı tabi bizde eşimle çok istediğimiz için acele ediyorduk. Daha sonra özel bi kliniğe gittim bana ilk glifor kullanmamı yan etkisi olsa dahi bırakmamam gerektiğini söyledi ve klomen yazdı neyse kullandım ve sadece bi yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptım fakat gebelik gerçekleşmedi daha sonra kontrol e gittiğimde bu sefer femera ve gonal-f yazdı ve klomen den çok daha etkili bir ilaç. Ondan sonraki ay gittiğimde ise hiç bir gelişme yoktu ve klomen rahmimin tam ortasında 6,5cmlik bir kist oluşturdu. Doktordan ağlayarak çıktım evet bunlar hepsi 5 ay içinde oldu çok sabırsızdım hiç hamile kalamayacam diye düşünüyordum. Neyse biliyorsunuz pko nun en büyük düşmanı kilo ve ben yemek yemeyi çok seven biriyim. 80 kilodan 69 da düştüm yumurta geliştirici ilaçları bıraktım 4 ay adetlerim düzene girdi tabi glifor a devam. Ve bu ay 6+3 haftalık hamile olduğumu öğrendim hiç birşey yapmadan ha bu arada iki defa da çatlatma iğnesi yaptım işe yaramadı. Çok uzattım biliyorum ama lütfen hiç kimse umudunu yitirmesin çok dua ettim Allah hiç kimseyi böyle şeylerle sınamasın..
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin herhangi bi rahatsızlığın var mıAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim masallah subhanallah❤
Simdilik.yok gorunuyor canim ama yine gidecegim doktora esim 1 ay yurt disina gidiyor bu asilama tutmadiysa bir ay ara verms olacagiz. Bzde hizli hareketli yokAllah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin herhangi bi rahatsızlığın var mı
Bende sabırla bekliyorumBen geçen ay iğnenin 18. Günü adet oldum bu tam olmam gereken gündü bu ayda öyle olacak diye korkuyorum
Hhtt
ben az önce dayanamadım test yaptım tabiki negatif canım
kaçıncı gündesinşzOff beklemek çok zor
Kaç yıllık evlisinOff beklemek çok zor
kaçıncı gündesinşz
Bugün 12.günKaç yıllık evlisin
Bugün 12.günKaç yıllık evlisin
Benimde 2.iğne tedavim bende çok merak ediyorum tutacakmı bu ay 12.günüm bugünBenim bugün 14.günüm hasta olmadım henüz , adetlerim normalde çok düzensiz , 2. Çatlatma iğnem 1.si tutmamıştı sizce 2.nin tutma olasılığı nedir ?
Benimde 2.iğne tedavim bende çok merak ediyorum tutacakmı bu ay 12.günüm bugün
İnşallah hayırlı haberler alırız bu ayBenim bugün 14.günüm hasta olmadım henüz , adetlerim normalde çok düzensiz , 2. Çatlatma iğnem 1.si tutmamıştı sizce 2.nin tutma olasılığı nedir ?
İnanır mısın benim 15.günüm iğneden sonra ama test yapmaya korkuyorum ilki tutmadı ya benim debugün 13.günüm yine test yaptım negatif ümitlerim tükeniyo yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?