İnanır mısın benim 15.günüm iğneden sonra ama test yapmaya korkuyorum ilki tutmadı ya benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanır mısın benim 15.günüm iğneden sonra ama test yapmaya korkuyorum ilki tutmadı ya benim de
Bence o kadar beklemişsin 2 güncük daha bekle derim kuzumKizlar benimde bu ay 2.catlama ignem. Ignenin etkisi kac gun sonra geciyor ortalama bilen varmi? Cogu yerde 10 gunde geciyor yaziyor ama bilmiyorum..... Yarin test yapmayi dusunuyorum dayanamicamm.. Igne oldugum gunu sayarsak yarin 12.gun saymazsak 11.gun olcak doktor bana 14.gun yapabilirsin dedi yani arada 2 gun oynuyor. Erken gebelik testlerim var fazladan 1 tanesini kullanim nolcakki
Cok zoooor kendi kendime diyorum bekle dusunme baska seylerle ugras ama elimde degil... Ne biliyim dedim yarin yapim bide 2 gun sonra duruma gore.. Insallah vardir ya rabbimmBence o kadar beklemişsin 2 güncük daha bekle derim kuzum
kan yptrdnzmıbugün 13.günüm yine test yaptım negatif ümitlerim tükeniyo yavaş yavaş.
Kan tahlili yaptırmadım adet günüm 12 diye o zamanı geçersem test yaptırırım diye düşündümkan yptrdnzmı
12 siKan tahlili yaptırmadım adet günüm 12 diye o zamanı geçersem test yaptırırım diye düşündüm
Test yaptınızmıdayanamıyorum yapıyorum bende
anladm cnm. hyrlısı hakkımızdaKan tahlili yaptırmadım adet günüm 12 diye o zamanı geçersem test yaptırırım diye düşündüm
Canım zaten iğne etkisinde olduğun için pozitif çıkıyor 14.günden sonra en net sonuç çıkıyor değilsin yani daha da çıkmaz ben ilkinde benim değerim 12.günü betahcg 4.41 çıktı 5 olunca gebelik oluyor değer yükselir sandım , 14.gün tekrar yaptım 1.83 çıktı düşmüştü değerlerimMerhaba bu formda bende yeniyim hıcbır saglık sorunumuz yok esimle 1 yıldır deniyoruz en son 25.04 de çatlatma iğnesi oldum 9.gunden 12. Gune kadar hem kan hem ıdrar pozitif cıktı 12. Gun ıse deger dustu ama karnımda batma ve bas donmesi ara ara devam ediyor sizce deger yukselır mı adete 2 gun kaldı bu arada
Cnm bazı forumlarda yukselmee oluyor yazıyor gec dollenme falan umıdım olsun istiyorumCanım zaten iğne etkisinde olduğun için pozitif çıkıyor 14.günden sonra en net sonuç çıkıyor değilsin yani daha da çıkmaz ben ilkinde benim değerim 12.günü betahcg 4.41 çıktı 5 olunca gebelik oluyor değer yükselir sandım , 14.gün tekrar yaptım 1.83 çıktı düşmüştü değerlerim
Bende aynı gün iğne oldum.14.günü sayarken iğne vurulduğumuz günü de sayacakmıyız acaba?Merhaba bu formda bende yeniyim hıcbır saglık sorunumuz yok esimle 1 yıldır deniyoruz en son 25.04 de çatlatma iğnesi oldum 9.gunden 12. Gune kadar hem kan hem ıdrar pozitif cıktı 12. Gun ıse deger dustu ama karnımda batma ve bas donmesi ara ara devam ediyor sizce deger yukselır mı adete 2 gun kaldı bu arada
Bende 26sinda sizden 1 gun sonra vuruldum ve bende cok merak ediyorum dogrusu bu soruyu...Bende aynı gün iğne oldum.14.günü sayarken iğne vurulduğumuz günü de sayacakmıyız acaba?