Bence daha erken test için acele etmeBen de 20 nisanda catlatma ignesi vuruldum ooff cok erken evet ama yapsamm mi test
KesinlikleBence daha erken test için acele etme
Kizlar cok gec yaptim.bileKesinlikle
Ay canım ya insan bi pozitifi görmek istiyor sende haklısınKizlar cok gec yaptim.biletabiki de cift ignenin etkisi herhalde z4tn bi action hissetmedm igneden dolayidr die en azndan test etms olurum ignenin etki surecini bilgi ediniyorum surada
O yüzden korkuyorum işte canım bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum. 2 sene olcak evleneli birde insan üzülüyorAy sorma o bende de var ya
Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım sabır dua edelimO yüzden korkuyorum işte canım bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum. 2 sene olcak evleneli birde insan üzülüyor
Aynen canım sen kaç yıllık evlisinAllah en hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım sabır dua edelim
İnşallah canım rabbim gönlüne göre verir. Gerçekten beklemek çok zorBende 4 gun once oldum catlama ignemi. Bu ikinci denemem insallah tutar bu ay.. Haftaya cuma-cumartesi test yapabilirim.. Allahim beklemek cok zorr
Bugün test almış canım eşimde yarın sabah yapcam bakalım dua etAllah en hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım sabır dua edelim
Yaptım canm yok çıkmadıAllah en hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım sabır dua edelim
Bu bi önceki test zaten canım . Biraz zaman geçince çıkmış çizgiCanım çok aceleci davranıyorsun kaç tane test yaptın sürekli yapma bi kendini rahat bırak bu kadar üzerine düşüp kendini yıpratırsın , testle olacak iş değil git bi kan testi yap kendi doktorunla falan görüş . Bu kadar çok istersen Allah hiç nasip etmez . Ne demişler bu kadar çok isteme onu senden alırım . Nasip de dua et namaz kıl hayırlısını iste vakti saati gelirse olur zaten .
Eveett cook silik ama varr cizgiiSilik bi çizgi mi var bana mı öylr geldi
Bilmiyorym canım ya 1 saat geçse üstünden ikinci çizgi çıkarmış . Doğru olmazmış öyle dedi doktor bilmşyorum napsam kasıklarıma da ağrı giriyor aradaEveett cook silik ama varr cizgii2 gun sonra tekrarla bence yada git kan ver
Canim bence 2 gun sonra tekrarla. Dahada belirgin olmasi gerekiyor yada icin rahat etsin git kan ver benceBilmiyorym canım ya 1 saat geçse üstünden ikinci çizgi çıkarmış . Doğru olmazmış öyle dedi doktor bilmşyorum napsam kasıklarıma da ağrı giriyor arada
adet ağrısı gibi ağrı da başladı anlamıyorum ki arada ateş te basıyor adetmi olcam hamilemiyim anlamıyorumCanim bence 2 gun sonra tekrarla. Dahada belirgin olmasi gerekiyor yada icin rahat etsin git kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?